בטח כבר נמאס לכם... מבקש המלצה למסך סביב 12K
אהלן חברים,
עם עליית מכבי חיפה לליגת האלופות החלטתי לרכוש להורי מסך חדש לסלון.
אני רוצה לרכוש מסך 42 - 47 אינץ (הוחלט לאחר התייעצות עם החבר'ה כאן לגבי המרחק :4 - 3.5 מ').
הטלויזיה לסלון, אין אור ישיר רק כמה חלונות סביבה.
הנתונים החשובים: הורי לא מתפעלים טלויזיה/מחשב/אלקטרניקה מי יודע מה טוב, על כן החלטתי לרדת מפלאסמה, היות ואני מפחד שישאירו תמונה סטטית למשך יום וחצי מדי פעם. מצד שני, הטלויזיה היא בעבור 98% הוט (ואני לא מגזים) על כן אני יודע שפלאסמה תתן תמונה טובה יותר (הבנתי ממכם..). חשוב לי לא לקנות טלויזיה שתהיה פיצוץ בסרטים וסאונד אבל תפשל בערוץ 10 ו 2....
כמו כן, אני לא מחפש להוציא דווקא 12K, מבחינתי אפשר בהחלט ללכת על טלויזיה טובה גם במחירים נמוכים יותר.
המטרה היא עם רכישתה להתחבר ל HD כמובן.
הטלויזיה תעמוד על שולחן ולא תהיה תלויה על קיר.
ובקיצור, אילו מסכים הייתם ממליצים? האם נכון לרדת מפלאסמה לאור הנתונים?
תודה
עם עליית מכבי חיפה לליגת האלופות החלטתי לרכוש להורי מסך חדש לסלון.
אני רוצה לרכוש מסך 42 - 47 אינץ (הוחלט לאחר התייעצות עם החבר'ה כאן לגבי המרחק :4 - 3.5 מ').
הטלויזיה לסלון, אין אור ישיר רק כמה חלונות סביבה.
הנתונים החשובים: הורי לא מתפעלים טלויזיה/מחשב/אלקטרניקה מי יודע מה טוב, על כן החלטתי לרדת מפלאסמה, היות ואני מפחד שישאירו תמונה סטטית למשך יום וחצי מדי פעם. מצד שני, הטלויזיה היא בעבור 98% הוט (ואני לא מגזים) על כן אני יודע שפלאסמה תתן תמונה טובה יותר (הבנתי ממכם..). חשוב לי לא לקנות טלויזיה שתהיה פיצוץ בסרטים וסאונד אבל תפשל בערוץ 10 ו 2....
כמו כן, אני לא מחפש להוציא דווקא 12K, מבחינתי אפשר בהחלט ללכת על טלויזיה טובה גם במחירים נמוכים יותר.
המטרה היא עם רכישתה להתחבר ל HD כמובן.
הטלויזיה תעמוד על שולחן ולא תהיה תלויה על קיר.
ובקיצור, אילו מסכים הייתם ממליצים? האם נכון לרדת מפלאסמה לאור הנתונים?
תודה
האם מסכים אלו נקיים מבעיית הצריבה? הרי V10 הוא מסך פלאסמה....Rino כתב:"50 ממרחק כזה לדעתי
אם תתאמץ קצת אז ה V10 של פנסוניק
גם לסמסונג מסכים טובים אבל דווח על תקלות לא מעטות...
מעבר לזה, אני הבנתי מהחבר'ה כאן באתר ששידורי SD נראים פחות טוב על מסכי פלאסמה שהם FHD לעומת מסכים שהם HD-ready
וזה בעיקר מה שחשוב לי.
12K הם פחות או יותר גבול עליון. חשבתי יותר על משהו סביב 10K , האם יש המלצה לכיוון מחירים אלו?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מסך פלזמה 50" כמו שאמרו קודמיי, יתאים לך לצרכים.
עדיף לך מסך HD-READY ולא FHD.
מסכי LCD בגדלים הללו הם בד"כ FHD.
אני ממליץ לך לבדוק את הסמסונג B450.
או פנסוניק C10 ואחיו היותר מתקדם ה-X10, שניהם HD-READY.
אני לא יודע מה הזמינות של פנסוניק וגם לא ראיתי את התמונה שבהם, אבל אם הם ממשיכי דרכם של הדור הקודם (PV-8,PV-80), אז לא צריכה להיות בעיה, בכל מקרה מומלץ לך לבקר במקום בו תראה את המסכים בעצמך ותוכל להחליט מה מתאים לך יותר.
כמה אנשים פה רכשו מסכים 50" של LG, אני אישית לא כ"כ מכיר את הליין שלהם, אז אני מנוע מלהגיב בעד או נגד, אם תעשה חיפוש באתר, בוודאי תמצא תגובות עליהם.
יכול להיות שיעניין אותך לדעת שיש יריד מכירות של יורוקום בארמגדון, הנה הלינק:
http://www.hometheater.co.il/article016 ... 7%95%D7%9D
תהנה.
וברוח השרשור הארוך לגבי הבעת דעות באתר:
סייג: כל האמור לעיל הוא על דעתי הפרטית בלבד (oferlaor, גנבתי לך את הפתיח של דבריך
).
עדיף לך מסך HD-READY ולא FHD.
מסכי LCD בגדלים הללו הם בד"כ FHD.
אני ממליץ לך לבדוק את הסמסונג B450.
או פנסוניק C10 ואחיו היותר מתקדם ה-X10, שניהם HD-READY.
אני לא יודע מה הזמינות של פנסוניק וגם לא ראיתי את התמונה שבהם, אבל אם הם ממשיכי דרכם של הדור הקודם (PV-8,PV-80), אז לא צריכה להיות בעיה, בכל מקרה מומלץ לך לבקר במקום בו תראה את המסכים בעצמך ותוכל להחליט מה מתאים לך יותר.
כמה אנשים פה רכשו מסכים 50" של LG, אני אישית לא כ"כ מכיר את הליין שלהם, אז אני מנוע מלהגיב בעד או נגד, אם תעשה חיפוש באתר, בוודאי תמצא תגובות עליהם.
יכול להיות שיעניין אותך לדעת שיש יריד מכירות של יורוקום בארמגדון, הנה הלינק:
http://www.hometheater.co.il/article016 ... 7%95%D7%9D
תהנה.
וברוח השרשור הארוך לגבי הבעת דעות באתר:
סייג: כל האמור לעיל הוא על דעתי הפרטית בלבד (oferlaor, גנבתי לך את הפתיח של דבריך
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
bijo שלום לך.
אם אתה בכיוון של lcd הייתי ממליץ לך. לכיוון של הסוני דגם KDL-46W5500 .
מסך מדהים .
כולל את כל סוגי הכניסות . כולל שתי כניסות סקרט .תומכות RGB .
מסך מדהים .
כולל את כל סוגי הכניסות . כולל שתי כניסות סקרט .תומכות RGB .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
שוב, אני לא נעול על LCD , רק מחפש את המסך שייתן את המענה הטוב ביותר לאופן השימוש הצפוי (הודעה ראשונה בשרשור זה). האם הדגם המדובר מתמודד היטב עם שידורי SD?9000es כתב:bijo שלום לך.
מסך מדהים .
כולל את כל סוגי הכניסות . כולל שתי כניסות סקרט .תומכות RGB ....
תודה