מבקש המלצה + שאלות הבהרה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
wisniak פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ערב טוב,

אני מבקש המלצה לטלויזיה פלזמה/LCD שתוצב בפינת טלויזיה בפנים הבית (אין תאורה חיצונית שתפריע).
מרחק המושבים הוא 2.25-2.5 מ' ממקום הצבת המכשיר.
מבחינת השימושים: מרבית הצפייה תהיה בערוצים הרגילים (שכן כיום אין כמעט ערוצי HD), מעט DVD. לא תשמש למשחקים. כמעט ולא יצפו בספורט, אם בכלל.
אנחנו מנויים ל- YES.

השאלה הראשונה היא לגבי גודל המסך. קיבלתי המלצות שנעות בין 32-40". מה אכן גודל המסך המתאים ביותר?
השאלה השנה היא לגבי הטכנולוגיה - האם פלזמה או LCD. אני לא שואל על היתרונות/חסרונות של הטכנולוגיות האלה, כי זה דיון אינסופי. נאמר לי שאין מסכי פלזמה מתחת ל- 40". האם זה נכון?
השאלה השלישית נוגעת ל- FULL HD/HD READY. מעבר לעניין העלות הלא מבוטלת ש- YES דורשים עבור ממיר HD + התחייבות ארוכת טווח, האם לעצם העובדה שכיום הרוב המוחלט של השידורים איננו HD עלולה להיות השפעה על איכות הצפייה? (הכוונה למריחת/השמנת הדמויות בערוצים הרגילים).
והשאלה האחרונה היא לגבי הדגם. לי יש פלזמה 50" של LG שנרכשה בשנה שעברה ואני מאוד מרוצה. בזמנו התלבטתי בין LG ל- SAMSUNG. מה המלצותיכם?

תודה!

tamir_ye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

יש מחסור במסכי פלאזמה מתחת ל-42 אינץ' אם יש בכלל..
למרחק שלך המקסימום לדעתי הוא 42. מה התקציב?

wisniak פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

בוקר טוב,

נניח 4000-5000 ש"ח.
זו לא תהיה הטלויזיה הראשית בבית.
מצד שני לא רוצה מוצר באיכות בינונית ומטה.

ראיתי שיש פלזמות 42" של סמסונג (סדרות PS42AXXX ו- PS42BXXX). ותתי דגמים B410 ו- B430. מה הניסיון איתם?
חחשבתי לקנות את ה- 42" של הדגם שיש לי (אמנם מהשנה שעברה), אבל ראיתי שיש דיווחים על בעיות RETENTION לא פתורות.

תודה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”