חיבור מערת קולנוע לטל LCD
שלום
יש לי מערכת קולנוע די רגילה של LG שקנו בזמנו בדיוטי פרי.
אין בה חיבורים קומפוננט.רק אדום צהוב לבן.
אני מחובר לYES באמצעות MAX HD.
כאשר אני מחבר את המערכת לממיר כדי לשמוע 2:1 את הערוץ בו אני צופה ,ואני משאיר גם את הרמקולים של LCD PHILIPS 7403 42 :
אני שומע שאין סינכרון ולמעשה יש DELAY בין הטלויזיה ובין מערכת הקולנוע.
אבל אם אני עושה אותו דבר ומחבר במקום PHILIPS. את מסך SAMSONG 22לממיר אין שום DELAY ואני נהנה לשמוע במקביל את הטלויזיה ןאת המערכת בסינכרון.
האם יש קשר ל100HZ של הפיליפס?
אני זוכר שבטלויזיה הרגילה שלי לא היתה לי בעיה כזו.
תודה
יש לי מערכת קולנוע די רגילה של LG שקנו בזמנו בדיוטי פרי.
אין בה חיבורים קומפוננט.רק אדום צהוב לבן.
אני מחובר לYES באמצעות MAX HD.
כאשר אני מחבר את המערכת לממיר כדי לשמוע 2:1 את הערוץ בו אני צופה ,ואני משאיר גם את הרמקולים של LCD PHILIPS 7403 42 :
אני שומע שאין סינכרון ולמעשה יש DELAY בין הטלויזיה ובין מערכת הקולנוע.
אבל אם אני עושה אותו דבר ומחבר במקום PHILIPS. את מסך SAMSONG 22לממיר אין שום DELAY ואני נהנה לשמוע במקביל את הטלויזיה ןאת המערכת בסינכרון.
האם יש קשר ל100HZ של הפיליפס?
אני זוכר שבטלויזיה הרגילה שלי לא היתה לי בעיה כזו.
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יש אפשרות להשהות את השמע בהגדרות הממיר. אנשים דיווחו דווקא שהם היו רוצים להקדים את השמע (השהייה "שלילית") - מה שלא נתמך בינתיים.
לדעתי - כל עוד השמע מסונכרן לתמונה ואין תופעות של Lip Sync, אין סיבה לשנות הגדרות.
לדעתי - כל עוד השמע מסונכרן לתמונה ואין תופעות של Lip Sync, אין סיבה לשנות הגדרות.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לא יעזור לשנות את הדיליי בממיר כי הוא מקור השמע לשתי מערכות הסאונד, אז ההבדל ביניהין יישמר רק כל הסאונד יזוז שניה לפה או לשם....
באמת שאין שום סיבה טובה לחבר במקביל שתי מערכות,
אם אתה רוצה בכל זאת סינכרון תנסה לבטל את מנגנון 100HZ ולשים הגדרות של כמה שפחות עיבוד תמונה,
או עוד משהו שיכול לעזור- כנראה שבתפריט של המערכת LG יש אפשרויות לדיליי, חפש שם,
באמת שאין שום סיבה טובה לחבר במקביל שתי מערכות,
אם אתה רוצה בכל זאת סינכרון תנסה לבטל את מנגנון 100HZ ולשים הגדרות של כמה שפחות עיבוד תמונה,
או עוד משהו שיכול לעזור- כנראה שבתפריט של המערכת LG יש אפשרויות לדיליי, חפש שם,