צריך המלצה ל LCD 26 אינץ'
שלום לכולם, אני צריך המלצה ל LCD טובה. גודל המסך הוא 26 אינץ'(טלויזיה לחדר).
השימוש בטלויזיה הוא בעיקר טלוויזיה(HOT גם רגיל ו גם HD), סרטים ושימוש עם קונסלת X-BOX 360(ולכן לטלויזיה חייב להיות חיבור VGA מכיוון שהאקס-בוקס שלי הוא מהישנים ואין לו חיבור HDMI).
התקציב הוא בסביבות אלפיים שקל.
תודה מראש לעוזרים.
השימוש בטלויזיה הוא בעיקר טלוויזיה(HOT גם רגיל ו גם HD), סרטים ושימוש עם קונסלת X-BOX 360(ולכן לטלויזיה חייב להיות חיבור VGA מכיוון שהאקס-בוקס שלי הוא מהישנים ואין לו חיבור HDMI).
התקציב הוא בסביבות אלפיים שקל.
תודה מראש לעוזרים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
32 אינצ' חובה
WS שלום לך .WS כתב:המרחק הוא בסביבות 2 וחצי מטר.איינשטיין כתב:אתה מתכוון לצפות ממרחק מטר וחצי או ממרחק גדול יותר ?......
מרחק הצפיה שלך מחייב 32 אינצ' לפחות או 37 .
הבעיה היא שאין לי תקציב, וגם אין לי איפה לשים 37 אינץ', הקיר שעליו אני שם את הטלוויזה בקושי מספיק ל 26 אינץ' כחה שיותר גדול לא יתאים. ולכן אני יכול לקנות טלויזיה רק עד 26 אינץ'.
אם בכול זאת אפשר המלצה לטלויזיה זה מאוד יעזור לי.
אם בכול זאת אפשר המלצה לטלויזיה זה מאוד יעזור לי.
אוי נו באמת איזה יחס מגעיל. אם אתה לא מודע לזה יש אנשים עם בעיות שונות כמו דיסלקציה(מה שיש לי) שיכולה לגרום לשגיאות כתיב מפגרות.איינשטיין כתב:לא מכיר "טלוויזיות" בגודל הזה, Sorry......
לא משנה אפשר למחוק, אני יסתדר לבד תודה בכול מקרה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
קיים 26 אינצ' .
WS כתב:אוי נו באמת איזה יחס מגעיל. אם אתה לא מודע לזה יש אנשים עם בעיות שונות כמו דיסלקציה(מה שיש לי) שיכולה לגרום לשגיאות כתיב מפגרות.איינשטיין כתב:לא מכיר "טלוויזיות" בגודל הזה, Sorry......
לא משנה אפשר למחוק, אני יסתדר לבד תודה בכול מקרה....
WS שלום לך .
קיים 26 אינצ' של טושיבה . ההבדל במחיר ביינה לבין ה 32 אינצ' הוא די זעום במחיר .
רוחב של ה -32 אינצ' הוא 80 ס"מ . אז תבדוק שוב .
אם אתה מעוניין אתה יכול לכתוב לי בפרטי ואני העזור לך . לגבי השגה של 26 אינצ' .
יום טוב .