LCD של Philips
אני מתלבט בין שני דגמים:
37PFL5603D - טלויזיה 37" FHD של Philips במחיר של 4,600 ש"ח.
או
37PFL3403D - טלויזיה 37" HD Ready של Philips במחיר של 4,000 ש"ח.
אין לי בעיה להוסיף ולשלם עוד 600 ש"ח בשביל FHD. השאלה שלי היא האם זה משתלם לי מכיוון שרוב הזמן אני רואה טלויזיה רגילה.
בעיה נוספת היא שלא באמת ניתן לראות את ההבדל ביניהם מכיוון שהדגם של HD Ready לא נמצא בחנויות. כל מה שאני ראיתי זה הטלויזיות לתצוגה ברשתות החשמל הגדולות, ושם התלהבתי מעיקר מ- Philips ו- Sony.
ומה שעוד יותר בילבל אותי, זה שבחנות אחת אומרים לי לא לקחת FHD מכיוון שרואים בה שידורים רגילים פחות טוב (לא מנצלים את המסך), ובחנות אחרת אומרים לי בדיוק ההיפך, ומבחינתם אין אפילו היצע של טלויזיות HD Ready.
תודה מראש לעוזרים.
37PFL5603D - טלויזיה 37" FHD של Philips במחיר של 4,600 ש"ח.
או
37PFL3403D - טלויזיה 37" HD Ready של Philips במחיר של 4,000 ש"ח.
אין לי בעיה להוסיף ולשלם עוד 600 ש"ח בשביל FHD. השאלה שלי היא האם זה משתלם לי מכיוון שרוב הזמן אני רואה טלויזיה רגילה.
בעיה נוספת היא שלא באמת ניתן לראות את ההבדל ביניהם מכיוון שהדגם של HD Ready לא נמצא בחנויות. כל מה שאני ראיתי זה הטלויזיות לתצוגה ברשתות החשמל הגדולות, ושם התלהבתי מעיקר מ- Philips ו- Sony.
ומה שעוד יותר בילבל אותי, זה שבחנות אחת אומרים לי לא לקחת FHD מכיוון שרואים בה שידורים רגילים פחות טוב (לא מנצלים את המסך), ובחנות אחרת אומרים לי בדיוק ההיפך, ומבחינתם אין אפילו היצע של טלויזיות HD Ready.
תודה מראש לעוזרים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
קודם כל תודה למשיבים...
עיקר כוונותיי ל- SD, אבל זה לא אומר שאני לא רוצה להנות מ- FHD כשרואה סרט/סידרה.
השאלה שלי היא האם במסך FHD איכות הצפייה ב- SD נמוכה יותר מבמסך HD Ready? כלומר, האם באמת רואים פחות טוב?
ואגב, מה אתם אומרים על המחיר הזה ל- 5604: מדובר ב-42" FHD
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OD22414
זה ממש לא נראה לא הגיוני. What's the Catch?
עיקר כוונותיי ל- SD, אבל זה לא אומר שאני לא רוצה להנות מ- FHD כשרואה סרט/סידרה.
השאלה שלי היא האם במסך FHD איכות הצפייה ב- SD נמוכה יותר מבמסך HD Ready? כלומר, האם באמת רואים פחות טוב?
ואגב, מה אתם אומרים על המחיר הזה ל- 5604: מדובר ב-42" FHD
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OD22414
זה ממש לא נראה לא הגיוני. What's the Catch?