HK AVR 255 vs Yamaha RX-V565
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הימאהה נשמע לך טוב יותר ואילו להארמן יש פידבקים טובים?
ומה לדעתך יותר חשוב? הטעם שלך או הטעם של אחרים?
בכל מקרה, ההבדלים דקים ומה שלא תקנה תעשה החלטה טובה.
ומה לדעתך יותר חשוב? הטעם שלך או הטעם של אחרים?
בכל מקרה, ההבדלים דקים ומה שלא תקנה תעשה החלטה טובה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אני גם הייתי לא מזמן בדילמה הזאת.
שניהם מציעים כמעט את אותו דבר עם עדיפות קלה לימהה.
על הנייר היממה מציע הספק יותר גבוה וה HDMI שלו תומך ב CEC, שמאפשר שליטה (בצורת Master/salve) על מכשירים שמחוברים אליו ב HDMI.
לימהה גם 4 מול 3 כניסות HDMI, הופך להיות מצרך נדרש בימנו.
ה HK 255 סבל מלא מעט בעיות ע"פ דיווחים של משתמשים כאן, מה שגרר מס' עידכוני קושחה (Firmware), מה שגרם לי בעיקר להתרחק ממנו כי לא התחשק לי מסע בעולם הרסיברים ובעיותיו, רציתי משהוא שאני אחבר והוא יעבוד, בלי לשבור את הראש.
מקריאה כאן בעבר מבעלי HK255 הועלתה תלונה על זה שהעברת ווידאו לטלוויזיות HD READY לא עובדת כמו שצריך (התמונה נחתכת לדעתי) וזה משהוא שכנראה לא יתוקן והפתרון היחידי הוא להעביר את הווידאו ישירות לטלוויזיה.
הימהה קצת יותר יקר, כנראה שההפרש מצדיק את זה.
אני שמעתי את הימהה והייתי מרוצה ביחד עם הרמקולים שרציתי, לא יצא לי להשוות אותו מבחינת הסאונד שלו ל HK255.
ואם הימהה נשמע לך יותר טוב, אז לך עליו, אחלה רסיבר
שניהם מציעים כמעט את אותו דבר עם עדיפות קלה לימהה.
על הנייר היממה מציע הספק יותר גבוה וה HDMI שלו תומך ב CEC, שמאפשר שליטה (בצורת Master/salve) על מכשירים שמחוברים אליו ב HDMI.
לימהה גם 4 מול 3 כניסות HDMI, הופך להיות מצרך נדרש בימנו.
ה HK 255 סבל מלא מעט בעיות ע"פ דיווחים של משתמשים כאן, מה שגרר מס' עידכוני קושחה (Firmware), מה שגרם לי בעיקר להתרחק ממנו כי לא התחשק לי מסע בעולם הרסיברים ובעיותיו, רציתי משהוא שאני אחבר והוא יעבוד, בלי לשבור את הראש.
מקריאה כאן בעבר מבעלי HK255 הועלתה תלונה על זה שהעברת ווידאו לטלוויזיות HD READY לא עובדת כמו שצריך (התמונה נחתכת לדעתי) וזה משהוא שכנראה לא יתוקן והפתרון היחידי הוא להעביר את הווידאו ישירות לטלוויזיה.
הימהה קצת יותר יקר, כנראה שההפרש מצדיק את זה.
אני שמעתי את הימהה והייתי מרוצה ביחד עם הרמקולים שרציתי, לא יצא לי להשוות אותו מבחינת הסאונד שלו ל HK255.
ואם הימהה נשמע לך יותר טוב, אז לך עליו, אחלה רסיבר
אחד מנקודות החוזק אצל ההרמן זה שיש יכולת עדכון תוכנה, מאוד בקלות.The-Fox כתב:ה HK 255 סבל מלא מעט בעיות ע"פ דיווחים של משתמשים כאן, מה שגרר מס' עידכוני קושחה (Firmware), מה שגרם לי בעיקר להתרחק ממנו כי לא התחשק לי מסע בעולם הרסיברים ובעיותיו, רציתי משהוא שאני אחבר והוא יעבוד, בלי לשבור את הראש.
...
לזכות החברה גם יאמר שהיא ממשיכה להוציא עדכונים גם אחרי מהצגת המוצר.
לגבי הבעיה הספציפית שהצגת קראתי ממשתמשים שזו נפתרה בתוכנה האחרונה, מה שכן - לא ראיתי במו עייני...
שווה בדיקה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

galweb,
קצת קשה לי להבין כיצד זו נקודת חוזקה. ניתן לראות את זה גם מצד אחר, היצרן הוציא מוצר קלוקל ואחרי ורק אחרי חצי שנה, מוציא עדכון קושחה שמתקן חלק מהפגמים.
אתה יכול לקחת לדוגמה חברות רסיברים אחרים, כמו פיוניר, ימהה או דנון. מעולם הם לא הוציאו מכשיר לשוק אשר הכיל כל כך הרבה פגמים כפי שהכיל ה 255 כשיצא.
קצת קשה לי להבין כיצד זו נקודת חוזקה. ניתן לראות את זה גם מצד אחר, היצרן הוציא מוצר קלוקל ואחרי ורק אחרי חצי שנה, מוציא עדכון קושחה שמתקן חלק מהפגמים.
אתה יכול לקחת לדוגמה חברות רסיברים אחרים, כמו פיוניר, ימהה או דנון. מעולם הם לא הוציאו מכשיר לשוק אשר הכיל כל כך הרבה פגמים כפי שהכיל ה 255 כשיצא.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
זיו,ziv_r כתב:galweb,
אתה יכול לקחת לדוגמה חברות רסיברים אחרים, כמו פיוניר, ימהה או דנון. מעולם הם לא הוציאו מכשיר לשוק אשר הכיל כל כך הרבה פגמים כפי שהכיל ה 255 כשיצא....
העלת נקודה מענינת. בלימודים אקדמאים לשיווק מלמדים על פרדוקס בו הלקוח הממוצע מרוצה יותר כשהמוצר שלו מתקלקל, או שישנה בעיה והוא מקבל שירות טוב מאשר לו המוצר לא היה מתקלקל כלל.
אבסורד אבל נכון, ואתה רואה זאת מתגובות של אנשים כאן. מלמדים זאת כחלק מבניית ההערכות של מערך התמיכה וחשיבותו בשימור לקוחות.
אין ויכוח על כך שלאחרונה נוטים בהרמן לשחרר מוצרים לפני שנעשה ליטוש סופי במערכת ההפעלה, וחבל.ziv_r כתב:galweb,
אתה יכול לקחת לדוגמה חברות רסיברים אחרים, כמו פיוניר, ימהה או דנון. מעולם הם לא הוציאו מכשיר לשוק אשר הכיל כל כך הרבה פגמים כפי שהכיל ה 255 כשיצא....
נקודת החוזקה מבחינתי היא שימור היכולת של המשתמש לעדכן תוכנה במהשך הדרך, והרמן הוכיחו שהם מתייחסים לבאגים ומוציאים עדכונים.
דנון לדוגמא משחררים מוצרים יציבים יותר, למרות שגם להם יש תקלות פה ושם.
אני בהחלט שקלתי בחיוב הזמנת דנון 1910 מארה"ב, אבל חוסר היכולת של המכשיר הנ"ל לקבל עדכון שלא במעבדות החברה בהחלט מדאיג אותי, וכבר קראתי על אנשים שנתקלו בבעיות שמקורם בתוכנה (עיבוד סיגנל וידאו).
היכולת לעדכן את מכשירי הרמן על מהספה בסלון נותנת לי שקט מסויים - גם אם מערכת ההפעלה אינה עומדת בקו אחד עם יצרנים אחרים ברגע הוצאת המכשיר מהקרטון....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

galweb,
עדכוני קושחה לרסיברים נעשים בקלות במותגים אחרים בדיוק כפי שזה נעשה ב HK.
עדכוני קושחה לרסיברים נעשים בקלות במותגים אחרים בדיוק כפי שזה נעשה ב HK.
צד שני יכול להיות שהם פשוט עושים זאת על מנת למנוע החזרה מאסיבית של הרסיברים לחנות לאחר הרכישה. נקווה שעם הדגמים הבאים שהחברה תציג, הלקחים נלמדו.galweb כתב:נקודת החוזקה מבחינתי היא שימור היכולת של המשתמש לעדכן תוכנה במהשך הדרך, והרמן הוכיחו שהם מתייחסים לבאגים ומוציאים עדכונים...
לא מצאתי יכולות עדכון תוכנה ביתיות בדנון 1910, אולי לא הבנתי את כל המפרט כהלכה,ziv_r כתב:galweb,
עדכוני קושחה לרסיברים נעשים בקלות במותגים אחרים בדיוק כפי שזה נעשה ב HK....
בדגמים המתקדמים יותר (2310 וצפונה) ישנה יציאת RS232 או USB דרכם ניתן לבצע עדכון בקלות, אכן...
אשמח לדעת אם אני טועה בקשר ל-1910, הוא על הכוונת אצלי לאור הביקורות החיוביות והמחיר המצחיק,
הנקודה היחידה שמפריעה עד מאוד - אין קדם יציאות שניתן לשרשר למגבר סטיראו,
ל-2310 יש הכל, אבל המחיר.... +70%......!!!
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
בתור בעליו של AVR 355 אני רק יכול להסכים איתך זיו ,כל נושא העדכונים בעייתי ומסורבל .ziv_r כתב:galweb,
אני שלחתי את שלי לעדכון , והיום הפסיק לעבוד לפתע .
אני רק חושב על לפרק אותו לשלוח ולחבר שוב ולכוון שוב
פשוט מתיש ומעצבן !
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
galweb,
ב RX-V565 יש יכולות לעדכון קושחה דרך ניגון של CD שמחובר לרסיבר בCoax/Optical, למרות שכרגע אני לא רואה צורך.
הם הוציאו 2 גרסאות מאז השחרור שמוסיפות יכולות לשינוי שמות הכניסות, לא משהוא מיוחד ולא נראה כאילו נפתרו שם באגים.
אני מסכים פה עם החבר'ה שזה לא בדיוק נקודת חוזק.
הימאה עובד מצויין out of the box וככה זה צריך להיות.
ב RX-V565 יש יכולות לעדכון קושחה דרך ניגון של CD שמחובר לרסיבר בCoax/Optical, למרות שכרגע אני לא רואה צורך.
הם הוציאו 2 גרסאות מאז השחרור שמוסיפות יכולות לשינוי שמות הכניסות, לא משהוא מיוחד ולא נראה כאילו נפתרו שם באגים.
אני מסכים פה עם החבר'ה שזה לא בדיוק נקודת חוזק.
הימאה עובד מצויין out of the box וככה זה צריך להיות.
מאיפה בארה"ב אתה חושב לקנות?galweb כתב:לא מצאתי יכולות עדכון תוכנה ביתיות בדנון 1910, אולי לא הבנתי את כל המפרט כהלכה,ziv_r כתב:galweb,
בדגמים המתקדמים יותר (2310 וצפונה) ישנה יציאת RS232 או USB דרכם ניתן לבצע עדכון בקלות, אכן...
אשמח לדעת אם אני טועה בקשר ל-1910, הוא על הכוונת אצלי לאור הביקורות החיוביות והמחיר המצחיק,
ל-2310 יש הכל, אבל המחיר.... +70%......!!!...
התעניינתי דרך Sam Store והם אמרו שיש לרסיבר אחריות בינלאומית, כשביקשתי מהם לשלוח העתק של התעודת אחריות או שיפרטו איך אפשר לממש אותה הם פשוט לא הגיבו למייל.
אשמח לדעת ממי אתה רוצה לרכוש ואיזה מידע קיבלת בנוגע לאחריות, מישלוח וכו'.
דרור.
בדיוק שםdror1 כתב:מאיפה בארה"ב אתה חושב לקנות?galweb כתב:לא מצאתי יכולות עדכון תוכנה ביתיות בדנון 1910, אולי לא הבנתי את כל המפרט כהלכה,ziv_r כתב:galweb,
ל-2310 יש הכל, אבל המחיר.... +70%......!!!...
התעניינתי דרך Sam Store והם אמרו שיש לרסיבר אחריות בינלאומית, כשביקשתי מהם לשלוח העתק של התעודת אחריות או שיפרטו איך אפשר לממש אותה הם פשוט לא הגיבו למייל.
אשמח לדעת ממי אתה רוצה לרכוש ואיזה מידע קיבלת בנוגע לאחריות, מישלוח וכו'.
דרור....
אני מאמין שאחרי הוצאות משלוח + מכס המחיר יהיה קצת פחות משני שליש שישדדו אותך בניופאן, כבר נתנו לי שם הערכת מחיר - 5000 ש"ח....
בהפרש של כמעט 2000 ש"ח - גם אם האחריות היא בארה"ב בלבד - אני מוכן לקחת את הסיכון.
בכל מקרה אגב תוכל להוסיף גם מכאן אחריות בין לאומית בנפרד ל-3 או 5 שנים בעלות של פחות מ-100$.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

galweb,
אין חובה בחיבור USB או RS232 עבור עדכוני קושחה, ניתן לעדכן גם דרך כניסה דיגיטלית.
אין חובה בחיבור USB או RS232 עבור עדכוני קושחה, ניתן לעדכן גם דרך כניסה דיגיטלית.