HK AVR 255 vs Yamaha RX-V565

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yehielio פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מה ההבדל בין HK AVR 255 לבין Yamaha RXV565? שניהם עולים פחות או יותר אותו דבר. מי יתן תמורה טובה יותר לדעתכם?

תודה

yehielio פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מישהו יכול לעזור? יצא לי לשמוע את Mission MV-8 על שניהם והרמן (בסטריאו) חלש יותר- הוציא מהם פחות.
מצד שני להרמן יש המון פידבקים טובים
אני מתלבט..
יש מצב לעזרה?

תודה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #3 

תבחר ברסיבר אשר מציע את התכונות אשר מתאימות לך.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #4 

הימאהה נשמע לך טוב יותר ואילו להארמן יש פידבקים טובים?

ומה לדעתך יותר חשוב? הטעם שלך או הטעם של אחרים?

בכל מקרה, ההבדלים דקים ומה שלא תקנה תעשה החלטה טובה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #5 

אני גם הייתי לא מזמן בדילמה הזאת.
שניהם מציעים כמעט את אותו דבר עם עדיפות קלה לימהה.
על הנייר היממה מציע הספק יותר גבוה וה HDMI שלו תומך ב CEC, שמאפשר שליטה (בצורת Master/salve) על מכשירים שמחוברים אליו ב HDMI.
לימהה גם 4 מול 3 כניסות HDMI, הופך להיות מצרך נדרש בימנו.

ה HK 255 סבל מלא מעט בעיות ע"פ דיווחים של משתמשים כאן, מה שגרר מס' עידכוני קושחה (Firmware), מה שגרם לי בעיקר להתרחק ממנו כי לא התחשק לי מסע בעולם הרסיברים ובעיותיו, רציתי משהוא שאני אחבר והוא יעבוד, בלי לשבור את הראש.
מקריאה כאן בעבר מבעלי HK255 הועלתה תלונה על זה שהעברת ווידאו לטלוויזיות HD READY לא עובדת כמו שצריך (התמונה נחתכת לדעתי) וזה משהוא שכנראה לא יתוקן והפתרון היחידי הוא להעביר את הווידאו ישירות לטלוויזיה.

הימהה קצת יותר יקר, כנראה שההפרש מצדיק את זה.

אני שמעתי את הימהה והייתי מרוצה ביחד עם הרמקולים שרציתי, לא יצא לי להשוות אותו מבחינת הסאונד שלו ל HK255.
ואם הימהה נשמע לך יותר טוב, אז לך עליו, אחלה רסיבר (Y)

galweb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

The-Fox כתב:ה HK 255 סבל מלא מעט בעיות ע"פ דיווחים של משתמשים כאן, מה שגרר מס' עידכוני קושחה (Firmware), מה שגרם לי בעיקר להתרחק ממנו כי לא התחשק לי מסע בעולם הרסיברים ובעיותיו, רציתי משהוא שאני אחבר והוא יעבוד, בלי לשבור את הראש.
מקריאה כאן בעבר מבעלי HK255 הועלתה תלונה על זה שהעברת ווידאו לטלוויזיות HD READY לא עובדת כמו שצריך (התמונה נחתכת לדעתי) וזה משהוא שכנראה לא יתוקן והפתרון היחידי הוא להעביר את הווידאו ישירות לטלוויזיה.
(Y)
...
אחד מנקודות החוזק אצל ההרמן זה שיש יכולת עדכון תוכנה, מאוד בקלות.
לזכות החברה גם יאמר שהיא ממשיכה להוציא עדכונים גם אחרי מהצגת המוצר.
לגבי הבעיה הספציפית שהצגת קראתי ממשתמשים שזו נפתרה בתוכנה האחרונה, מה שכן - לא ראיתי במו עייני...
שווה בדיקה...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #7 

galweb,
קצת קשה לי להבין כיצד זו נקודת חוזקה. ניתן לראות את זה גם מצד אחר, היצרן הוציא מוצר קלוקל ואחרי ורק אחרי חצי שנה, מוציא עדכון קושחה שמתקן חלק מהפגמים.

אתה יכול לקחת לדוגמה חברות רסיברים אחרים, כמו פיוניר, ימהה או דנון. מעולם הם לא הוציאו מכשיר לשוק אשר הכיל כל כך הרבה פגמים כפי שהכיל ה 255 כשיצא.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #8 

לי יש 565, ואני די מבסוט ממנו, למרות שהוא נשמע לי פחות טוב מהקודם שלי (459). אבל עדיין די טוב

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #9 

ziv_r כתב:galweb,
קצת קשה לי להבין כיצד זו נקודת חוזקה. ניתן לראות את זה גם מצד אחר, היצרן הוציא מוצר קלוקל ואחרי ורק אחרי חצי שנה, מוציא עדכון קושחה שמתקן חלק מהפגמים.

אתה יכול לקחת לדוגמה חברות רסיברים אחרים, כמו פיוניר, ימהה או דנון. מעולם הם לא הוציאו מכשיר לשוק אשר הכיל כל כך הרבה פגמים כפי שהכיל ה 255 כשיצא.
...
זיו,

העלת נקודה מענינת. בלימודים אקדמאים לשיווק מלמדים על פרדוקס בו הלקוח הממוצע מרוצה יותר כשהמוצר שלו מתקלקל, או שישנה בעיה והוא מקבל שירות טוב מאשר לו המוצר לא היה מתקלקל כלל.

אבסורד אבל נכון, ואתה רואה זאת מתגובות של אנשים כאן. מלמדים זאת כחלק מבניית ההערכות של מערך התמיכה וחשיבותו בשימור לקוחות.

galweb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

...
אין ויכוח על כך שלאחרונה נוטים בהרמן לשחרר מוצרים לפני שנעשה ליטוש סופי במערכת ההפעלה, וחבל.
נקודת החוזקה מבחינתי היא שימור היכולת של המשתמש לעדכן תוכנה במהשך הדרך, והרמן הוכיחו שהם מתייחסים לבאגים ומוציאים עדכונים.

דנון לדוגמא משחררים מוצרים יציבים יותר, למרות שגם להם יש תקלות פה ושם.
אני בהחלט שקלתי בחיוב הזמנת דנון 1910 מארה"ב, אבל חוסר היכולת של המכשיר הנ"ל לקבל עדכון שלא במעבדות החברה בהחלט מדאיג אותי, וכבר קראתי על אנשים שנתקלו בבעיות שמקורם בתוכנה (עיבוד סיגנל וידאו).

היכולת לעדכן את מכשירי הרמן על מהספה בסלון נותנת לי שקט מסויים - גם אם מערכת ההפעלה אינה עומדת בקו אחד עם יצרנים אחרים ברגע הוצאת המכשיר מהקרטון....

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #11 

galweb,
עדכוני קושחה לרסיברים נעשים בקלות במותגים אחרים בדיוק כפי שזה נעשה ב HK.
galweb כתב:נקודת החוזקה מבחינתי היא שימור היכולת של המשתמש לעדכן תוכנה במהשך הדרך, והרמן הוכיחו שהם מתייחסים לבאגים ומוציאים עדכונים
...
צד שני יכול להיות שהם פשוט עושים זאת על מנת למנוע החזרה מאסיבית של הרסיברים לחנות לאחר הרכישה. נקווה שעם הדגמים הבאים שהחברה תציג, הלקחים נלמדו.

galweb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

...
לא מצאתי יכולות עדכון תוכנה ביתיות בדנון 1910, אולי לא הבנתי את כל המפרט כהלכה,
בדגמים המתקדמים יותר (2310 וצפונה) ישנה יציאת RS232 או USB דרכם ניתן לבצע עדכון בקלות, אכן...
אשמח לדעת אם אני טועה בקשר ל-1910, הוא על הכוונת אצלי לאור הביקורות החיוביות והמחיר המצחיק,
הנקודה היחידה שמפריעה עד מאוד - אין קדם יציאות שניתן לשרשר למגבר סטיראו,
ל-2310 יש הכל, אבל המחיר.... +70%......!!!

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #13 

...
בתור בעליו של AVR 355 אני רק יכול להסכים איתך זיו ,כל נושא העדכונים בעייתי ומסורבל .
אני שלחתי את שלי לעדכון , והיום הפסיק לעבוד לפתע .
אני רק חושב על לפרק אותו לשלוח ולחבר שוב ולכוון שוב :@
פשוט מתיש ומעצבן !

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #14 

galweb,
ב RX-V565 יש יכולות לעדכון קושחה דרך ניגון של CD שמחובר לרסיבר בCoax/Optical, למרות שכרגע אני לא רואה צורך.
הם הוציאו 2 גרסאות מאז השחרור שמוסיפות יכולות לשינוי שמות הכניסות, לא משהוא מיוחד ולא נראה כאילו נפתרו שם באגים.

אני מסכים פה עם החבר'ה שזה לא בדיוק נקודת חוזק.
הימאה עובד מצויין out of the box וככה זה צריך להיות.

dror1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #15 

galweb כתב:
...
בדגמים המתקדמים יותר (2310 וצפונה) ישנה יציאת RS232 או USB דרכם ניתן לבצע עדכון בקלות, אכן...
אשמח לדעת אם אני טועה בקשר ל-1910, הוא על הכוונת אצלי לאור הביקורות החיוביות והמחיר המצחיק,
...
מאיפה בארה"ב אתה חושב לקנות?
התעניינתי דרך Sam Store והם אמרו שיש לרסיבר אחריות בינלאומית, כשביקשתי מהם לשלוח העתק של התעודת אחריות או שיפרטו איך אפשר לממש אותה הם פשוט לא הגיבו למייל.
אשמח לדעת ממי אתה רוצה לרכוש ואיזה מידע קיבלת בנוגע לאחריות, מישלוח וכו'.

דרור.

galweb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

dror1 כתב:
galweb כתב:
...
...
מאיפה בארה"ב אתה חושב לקנות?
התעניינתי דרך Sam Store והם אמרו שיש לרסיבר אחריות בינלאומית, כשביקשתי מהם לשלוח העתק של התעודת אחריות או שיפרטו איך אפשר לממש אותה הם פשוט לא הגיבו למייל.
אשמח לדעת ממי אתה רוצה לרכוש ואיזה מידע קיבלת בנוגע לאחריות, מישלוח וכו'.

דרור.
...
בדיוק שם :lol:
אני מאמין שאחרי הוצאות משלוח + מכס המחיר יהיה קצת פחות משני שליש שישדדו אותך בניופאן, כבר נתנו לי שם הערכת מחיר - 5000 ש"ח....
בהפרש של כמעט 2000 ש"ח - גם אם האחריות היא בארה"ב בלבד - אני מוכן לקחת את הסיכון.
בכל מקרה אגב תוכל להוסיף גם מכאן אחריות בין לאומית בנפרד ל-3 או 5 שנים בעלות של פחות מ-100$.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #17 

galweb,
אין חובה בחיבור USB או RS232 עבור עדכוני קושחה, ניתן לעדכן גם דרך כניסה דיגיטלית.

dror1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #18 

רכישה של אחריות בינלאומית לרסיבר מחו"ל ל-5 \3 שנים בפחות מ- 100$? 8O

עכשיו חדשת לי... :)

איך רוכשים בפועל את האחריות?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”