בקשה לא לאפשר פתיחת שרשורים בנושאים פוליטיים
בזמן האחרון נפתחו מספר שרשורים שהעלו גוון פוליטי בנושא שלהם. חוק האתר לא לאפשר דיונים פוליטיים הוא מבורך לטעמי (אין לי זמן לענות על כל הדברים שמרתיחים אותי שם, אבל אני מרגיש חובה מוסרית לעשות את זה) אבל גם פונקציונלי, פוליטיקה היא לא הנושא של האתר.
אני בטוח שגם להנהלת האתר אין את המשאבים לעקוב אחר שרשורים כאלו, וההנהלה הייתה מעדיפה שלא יפתחו כלל.
הגבולות של מה זה פוליטי ומה לא הם די ברורים, אני חושב. מה שפחות ברור זה המעבר מסתם הבעת דעה לדעה עם רקע גזעני. אני בטוח שרוב האנשים באתר, ומן הסתם אולי גם הנהלת האתר שמים את הגבולות לא בדיוק היכן שאני שם, ויכול להיות שמשפטים שנשמעים לרוב האנשים כסתמיים, ישמעו לי כהצהרות גזעניות. (ותאמינו לי יש טונה של כאלו במעט השרשורים הפוליטיים שנפתחו כאן.
אני אבל חושב, שהכי פשוט, במקום לנהל וויכוחי סרק ארוכים על המשמעות של משפט זה או אחר, שמיד יעברו לגידופים כמובן, זה ששרשורים כאלו לא יפתחו.
השרשור האחרון שמדבר על שבדיה נופל לדעתי לקטגוריה של שרשור פוליטי, ואני חושב שכדאי שינעל....
תודה, ואני מקווה שהעניין ורצינותו ברורים..
.
אני בטוח שגם להנהלת האתר אין את המשאבים לעקוב אחר שרשורים כאלו, וההנהלה הייתה מעדיפה שלא יפתחו כלל.
הגבולות של מה זה פוליטי ומה לא הם די ברורים, אני חושב. מה שפחות ברור זה המעבר מסתם הבעת דעה לדעה עם רקע גזעני. אני בטוח שרוב האנשים באתר, ומן הסתם אולי גם הנהלת האתר שמים את הגבולות לא בדיוק היכן שאני שם, ויכול להיות שמשפטים שנשמעים לרוב האנשים כסתמיים, ישמעו לי כהצהרות גזעניות. (ותאמינו לי יש טונה של כאלו במעט השרשורים הפוליטיים שנפתחו כאן.
אני אבל חושב, שהכי פשוט, במקום לנהל וויכוחי סרק ארוכים על המשמעות של משפט זה או אחר, שמיד יעברו לגידופים כמובן, זה ששרשורים כאלו לא יפתחו.
השרשור האחרון שמדבר על שבדיה נופל לדעתי לקטגוריה של שרשור פוליטי, ואני חושב שכדאי שינעל....
תודה, ואני מקווה שהעניין ורצינותו ברורים..
.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רמקול,
אני מסכים איתך והתבטאנו בנושא הזה לא מעט.
אם אתה רואה משהו חריג פשוט תלחץ על כפתור ה"דווח".
רק אני ועפר רואים את זה (ככה שאם יש דיווח על מנהל אחר בפורום, אתם יכולים להיות רגועים שרק אנחנו רואים את זה ואם יש לכם משהו נגדי או נגד עפר, אז אתם בבעיה...
) ואנחנו נטפל בזה.
אני מסכים איתך והתבטאנו בנושא הזה לא מעט.
אם אתה רואה משהו חריג פשוט תלחץ על כפתור ה"דווח".
רק אני ועפר רואים את זה (ככה שאם יש דיווח על מנהל אחר בפורום, אתם יכולים להיות רגועים שרק אנחנו רואים את זה ואם יש לכם משהו נגדי או נגד עפר, אז אתם בבעיה...
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
כמה טוב לסתום פיות...
וזה:
וזה:
אומר דרשני...גם הנהלת האתר שמים את הגבולות לא בדיוק היכן שאני שם, ויכול להיות שמשפטים שנשמעים לרוב האנשים כסתמיים, ישמעו לי כהצהרות גזעניות...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
נניח שמישהו ירצה לעשות דיון על ליגיטמציה לפורנוגרפית ילדים. האם סגירת שרשור זה יהיה בגדר סתימת פיות?
- uris
- מורעל האתר

ממש השוואה" טובה" דיון אקטואלי על מאמר בשוודיה ותגובת מדינת ישראל אליו אל מול "פורנוגרפית ילדים"
תגובתי הקודמת כוונה לא להנהלת האתר אלא לramkol שכל כך נהנה לסגור (או לבקש לסגור) שרשורים אשר בהם מובעות דעות שונות משלו
תגובתי הקודמת כוונה לא להנהלת האתר אלא לramkol שכל כך נהנה לסגור (או לבקש לסגור) שרשורים אשר בהם מובעות דעות שונות משלו
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
uris,
אני לא מבין לאן אתה חותר.
דיונים שיש בהם פוטנציאל התלהטות גבוה והם לא בתחום העיסוק של האתר, אנחנו מבקשים לא לעשות אותם כאן.
למה אתה לא מכבד את בקשתנו ולוקח את זה לכיוונים של קומוניזם, פאשיזם ומשטרים אפלים ?
אין לנו את המשאבים להתעסק עם שירשורים כאלה ומניסיוננו הם תמיד מגיעים למקומות שדורשים התערבות שלנו....
אני לא מבין לאן אתה חותר.
דיונים שיש בהם פוטנציאל התלהטות גבוה והם לא בתחום העיסוק של האתר, אנחנו מבקשים לא לעשות אותם כאן.
למה אתה לא מכבד את בקשתנו ולוקח את זה לכיוונים של קומוניזם, פאשיזם ומשטרים אפלים ?
אין לנו את המשאבים להתעסק עם שירשורים כאלה ומניסיוננו הם תמיד מגיעים למקומות שדורשים התערבות שלנו....
- uris
- מורעל האתר

כל עוד זה אפשרי וקיים פורום "כללי" או ליתר דיוק "ללא קשר" זו קצת בעיה...
ושוב מה שהרגיז זה שramkol שכל כך נהנה לסגור (או לבקש לסגור) שרשורים אשר בהם מובעות דעות שונות משלו
ושוב מה שהרגיז זה שramkol שכל כך נהנה לסגור (או לבקש לסגור) שרשורים אשר בהם מובעות דעות שונות משלו
- oferlaor
- מנהל

uris,
אפשר לקחת את זה לאין ספור מקומות. השאלה היא מדוע אנחנו, כאתר קולנוע ביתי ואודיו צריכים לדון על פוליטיקה, מין, כלכלה או מני ירקות ועוד לחיות ולמות עליהם?
אחד מחוקי יסוד שאנחנו השרשנו כאן והם בסיס הקיום של האתר הוא חוק התרבותיות. מכיוון שכשמדובר בנושאים כה בוערים (אך גם כאלה שלא קשורים כלל לנושאי האתר) אני לא רואה בכלל למה אנחנו צריכים לעסוק בהם ואני מבקש בכל לשון של בקשה לנהל אותם בפורומים שמתאימים בדיוק להם (כגון FXP, תפוז וכו').
אפשר לקחת את זה לאין ספור מקומות. השאלה היא מדוע אנחנו, כאתר קולנוע ביתי ואודיו צריכים לדון על פוליטיקה, מין, כלכלה או מני ירקות ועוד לחיות ולמות עליהם?
אחד מחוקי יסוד שאנחנו השרשנו כאן והם בסיס הקיום של האתר הוא חוק התרבותיות. מכיוון שכשמדובר בנושאים כה בוערים (אך גם כאלה שלא קשורים כלל לנושאי האתר) אני לא רואה בכלל למה אנחנו צריכים לעסוק בהם ואני מבקש בכל לשון של בקשה לנהל אותם בפורומים שמתאימים בדיוק להם (כגון FXP, תפוז וכו').
- uris
- מורעל האתר

כל עוד זה אפשרי וקיים פורום "כללי" או ליתר דיוק "ללא קשר" זו קצת בעיה...
האמת , לא נראה שאתם כל כך משתדלים שלא יפתחו כאן שרשורים כאלו (אתם לעומת זאת כן מפקחים שהם לא יתלהטו יתר על המידה לשיטתכם )
אתם רוצים משהו כמו "חצי הריון"
האמת , לא נראה שאתם כל כך משתדלים שלא יפתחו כאן שרשורים כאלו (אתם לעומת זאת כן מפקחים שהם לא יתלהטו יתר על המידה לשיטתכם )
אתם רוצים משהו כמו "חצי הריון"
נערך לאחרונה על ידי uris ב 25/08/2009 17:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uris
- מורעל האתר

לא אך טבעי שדיון כשזה יתלהט (אך עדיין ישמור על תרבות דיון , זה לא סותר)guyezra כתב:uris,
אתה חובב התלהטויות והתלהמויות?
כלומר דיון פוליטי בלי התלהמות הוא חצי הריון?...
הכוונה היתה שמצד אחד אומרים שמקומם של דיונים כאלו לא כאן ומצד שני מאפשרים אותם, זו סתירה בעיניי.
לפי עניות דעתי סגירה של שרשורים מסוג זה ו"ללא קשר" יכולה לפגוע בנופך "החברותא" הקיים באתר ואולי זו הסיבה שהמנהלים לא ממהרים לאסור לחלוטין
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני עובר על השרשור, ולא מבין מה כל כך מפריע לך. זה שמעיזים לדבר על פוליטיקה? מפריע לך, אל תכנס! זה שיש שרשורים שמעצבנים אותך, ואתה לא מספיק להגיב בכולם? סורי, אבל מדינה חופשית, ואפשר לדבר גם על דברים שאין לך זמן להגיב להם. הבקשה הזאת לנעול נראית לי מאד קטנונית ולא מכובדת.ramkol כתב:מרטין,
תודה קודם כל.
אני חושב שהשרשור על שוודיה בפורום ללא קשר חרג מהטעם הטוב, ואשמח אם ינעל.
נעילת השרשור, ואפילו שכרגע הוא אינו פעיל במיוחד, תהיה האמירה הכי טובה לכך שדיונים כאלו אינם לדעת האתר ומנהליו.
....
Silence speaks louder than words
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- uris
- מורעל האתר

נכון נכון נכון!!!MetalliJoe כתב:אני עובר על השרשור, ולא מבין מה כל כך מפריע לך. זה שמעיזים לדבר על פוליטיקה? מפריע לך, אל תכנס! זה שיש שרשורים שמעצבנים אותך, ואתה לא מספיק להגיב בכולם? סורי, אבל מדינה חופשית, ואפשר לדבר גם על דברים שאין לך זמן להגיב להם. הבקשה הזאת לנעול נראית לי מאד קטנונית ולא מכובדת.ramkol כתב:מרטין,
תודה קודם כל.
אני חושב שהשרשור על שוודיה בפורום ללא קשר חרג מהטעם הטוב, ואשמח אם ינעל.
נעילת השרשור, ואפילו שכרגע הוא אינו פעיל במיוחד, תהיה האמירה הכי טובה לכך שדיונים כאלו אינם לדעת האתר ומנהליו.
.......
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
דיון תרבותי מתקבל גם בנושאים שנויים במחלוקת רק שזה יבוצע בצורה תרבותית , פוטנציאל התלקחות קיים גם בשירשורים אחרים . העניין הוא שיש דברים שקורים במדינה הזו שמענינים את כולם וכאן עם החברים לתחביב אנשים רוצים לדון על זה . אז כולנו שומרים על תרבותיות (או משתדלים מאודoferlaor כתב:uris,
אחד מחוקי יסוד שאנחנו השרשנו כאן והם בסיס הקיום של האתר הוא חוק התרבותיות. מכיוון שכשמדובר בנושאים כה בוערים (אך גם כאלה שלא קשורים כלל לנושאי האתר) אני לא רואה בכלל למה אנחנו צריכים לעסוק בהם ואני מבקש בכל לשון של בקשה לנהל אותם בפורומים שמתאימים בדיוק להם (כגון FXP, תפוז וכו')....
הבעיה מתחילה עם העובדה שלמר רמקול זה צורם בגלל דיעות שונות שיש לו על הנושאים האלו , ולכן במקום או להתעלם מהשירשור או להיות תרבותי ולומר " אני לא מסכים עם דעותיך אבל אני אלחם על זכותך להביע אותן " הוא מנסה להפעיל לחץ לסגור כול שירשור שיכול להגיע למקומות שבו דעתו שונה . להסכים עם סגירת פיות בנוסח שלו זה הרבה פחות תרבותי מתרבות הדיון שיש בשירשורים עם פוטנציאל התלהטות
- oferlaor
- מנהל

truejoker,
זה צורם גם לי, לא רק לרמקול.
התקנון הזה קיים מהיום הראשון של האתר וכולם (כולל אתה) אישרתם אותו כשנרשמתם לאתר.
הסעיפים הרלוונטים הם לא להתלהם, ולא לדבר על נושאים שהם לחלוטין OFF TOPIC. מאז שחררנו את הרסן (בעיקר בזמנו עבור חבורת ללא קשר שמאז כבר פרשה לאתר משלה) אבל העיקרון נשאר זהה. כל עוד לא מדובר על משהו שהוא לחלוטין OFF TOPIC, כנגד חוקי האתר או מעורר מחלוקת, אנחנו משתדלים שלא לגעת בו.
ברגע שיש משהו שהוא מתלהם, אני לא רוצה אותו כאן. זה הבית שלי, אני לא רוצה צעקות על מין, פוליטיקה או גזענות בבית שלי.
חברים, זו דיקטטורה נאורה, אנחנו מעולם לא היינו ולעולם לא נהיה דמוקרטיה. כן, יש כאן סתימת פיות. כן, אנחנו סוגרים שרשורים כשמשהו לא מתאים לנו.
אנחנו מאוד ספציפיים לגבי מה שאנחנו סוגרים ומעלימים - הכל כתוב בתקנון. זה לא נתון לדיון. כשיש משהו הגיוני, אנחנו יכולים להתפשר אך העיקרון נשאר זהה - אנחנו אתר על אודיו וקולנוע ביתי, כל השאר זה לוקסוס ואקסטרה.
זה צורם גם לי, לא רק לרמקול.
התקנון הזה קיים מהיום הראשון של האתר וכולם (כולל אתה) אישרתם אותו כשנרשמתם לאתר.
הסעיפים הרלוונטים הם לא להתלהם, ולא לדבר על נושאים שהם לחלוטין OFF TOPIC. מאז שחררנו את הרסן (בעיקר בזמנו עבור חבורת ללא קשר שמאז כבר פרשה לאתר משלה) אבל העיקרון נשאר זהה. כל עוד לא מדובר על משהו שהוא לחלוטין OFF TOPIC, כנגד חוקי האתר או מעורר מחלוקת, אנחנו משתדלים שלא לגעת בו.
ברגע שיש משהו שהוא מתלהם, אני לא רוצה אותו כאן. זה הבית שלי, אני לא רוצה צעקות על מין, פוליטיקה או גזענות בבית שלי.
חברים, זו דיקטטורה נאורה, אנחנו מעולם לא היינו ולעולם לא נהיה דמוקרטיה. כן, יש כאן סתימת פיות. כן, אנחנו סוגרים שרשורים כשמשהו לא מתאים לנו.
אנחנו מאוד ספציפיים לגבי מה שאנחנו סוגרים ומעלימים - הכל כתוב בתקנון. זה לא נתון לדיון. כשיש משהו הגיוני, אנחנו יכולים להתפשר אך העיקרון נשאר זהה - אנחנו אתר על אודיו וקולנוע ביתי, כל השאר זה לוקסוס ואקסטרה.