שירשור מתפוז לגבי הזמנת טכנאי של הוט בדרך זריזה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
singera פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

מה שמטריד הוא שאו שהם לא מבינים מה זה שירות או שבגלל העובדה שהם שבויים של הוט יש להם כבר תסמונת שטוקהולם , כי כולם שם יורדים עליו ולא על החברה :lol:

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

הם יורדים עליו כי הוא יצא ישראלי מגעיל. בן אדם מתקשר בערב, מציעים לו טכנאי למחרת, וזה עדיין לא טוב לו. בסך הכל טלויזיה. הוא יצא מגעיל ובגלל זה יורדים עליו שם. מילא היה בעיה עם הוט - אבל גם לפי מה שהוא כותב השירות שלהם היה טוב - בלי המתנות, בלי תיאומים מאוחרים, תפעול תקין, שירותיות. מה הוא רוצה מהחברה?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

נכון . למה למחרת אם יש לך טכנאי כונן ? למה הוא משלם עבור שירות והוא לא יכול לראות טלוויזיה בערב ? במקרה ואל שמת לב כול השידורים הם בערב לא בבוקר . כך שמבחינת הצרכן מגיע לו לקבל שירות אחה"צ ובתחילת הערב .
זה שהוט חוסכת בטכנאים ומכריחה אותך לקבל טכנאי בבוקר ואתה שותק זה בגלל תרבות הצרכנות הקלוקלה בארץ וכולם כבר התרגלו לזה . תגיד אם זה היה באמריקה וב5 אחה"ץ הוא היה מתקשר אתה באמת חושב שלא היו שולחים טכנאי ?

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

truejoker כתב:נכון . למה למחרת אם יש לך טכנאי כונן ? למה הוא משלם עבור שירות והוא לא יכול לראות טלוויזיה בערב ? במקרה ואל שמת לב כול השידורים הם בערב לא בבוקר . כך שמבחינת הצרכן מגיע לו לקבל שירות אחה"צ ובתחילת הערב .
זה שהוט חוסכת בטכנאים ומכריחה אותך לקבל טכנאי בבוקר ואתה שותק זה בגלל תרבות הצרכנות הקלוקלה בארץ וכולם כבר התרגלו לזה . תגיד אם זה היה באמריקה וב5 אחה"ץ הוא היה מתקשר אתה באמת חושב שלא היו שולחים טכנאי ?
...
כן. היו שולחים טכנאי תוך מספר ימים - במקרה הטוב. גרתי שם, ואני יודע בידיוק איך זה. אין לך טכנאי כונן בחברות כמו הוט. כל הטכנאים עובדים תמיד ונמצאים בקריאות. מה שקורה זה שדחסו עוד קריאה לטכנאי או שביטלו לקוח אחר שהמתין לטכנאי כדי שיגיע אליך.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

levikon כתב: מה שקורה זה שדחסו עוד קריאה לטכנאי או שביטלו לקוח אחר שהמתין לטכנאי כדי שיגיע אליך.
...
אם האפשרות הראשונה נכונה , אזי הוא בסדר (לא הכי נחמד ואולי יותר מידי אסרטיבי אבל בסדר ), אבל אם האפשרות האחרונה נכונה , אז הבעיה היא לא שלו אלא של כול הצרכנים שלא עוזבים את החברה הזו . אם הייתי יודע שאני כבול לספק שיש לו תרבות כזו הייתי עושה יותר גרוע ממנו להשיג שירות

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #7 

לא נכנסתי ללינק ולא חושב שיש צורך בכך.
אתמול התקשרתי בסביבות חמש וחצי שש להוט - אמרתי להם הממיר הדיגיטלי לא עובד.
הציעו לי טכנאי שיבוא בעוד אותו היום בין שבע לתשע, לא הסתכלתי על השעון אבל אם אני לא טועה הגיעה בשבע וחצי והלך לקראת שמונה.
החליף תממיר אחרי שהבין שהבעיה היא בחיבור לחשמל, כייל תשלט של הממיר לשלט של הטלויזיה, החליף לי שלט לממיר וכייל גם אותו.

הייתי מרוצה מאוד ואני עדיין מרוצה מהשירות, לא זכור לי כזה שירות מהם.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #8 

השרות של הוט טוב מאוד כבר הרבה זמן. כבר קרה לי שהייתה לי בעיה בVOD שלא נעלמה באמצע הלילה והתקשרתי למוקד שלהם (ב3 בלילה) סתם מתוך יאוש. למרבה הפלא ענו לי והתברר לי שיש להם מענה 24 שעות ביממה. הבחורה הייתה מאוד נחמדה ועזרה לי לסדר את הבעיה (הסתנכרן למוקד לא נכון) ואמרה שאם היא לא תצליח יבוא טכנאי בבוקר כמה שעות אחרי השיחה.
מסיפורים של קרוב משפחה שגר בגרמניה.. כששם יש בעיה, לך חפש טכנאי שיבוא תוך כמה שעות או יום. תגיד תודה אם יגיע תוך שלושה ימים. אני משוכנע שהשרות בארץ הוא מהטובים בעולם רק בגלל שאנחנו אוהבים לקטר ולהגיד מה לא בסדר והחברות משתפרות בהתאם. ממזמן עקפנו מדינות אחרות בשירות לקוחות בכל כך הרבה תחומים.
זה מזכיר לי איזה פורום אנגלי של לנד רובר שפרסמו בפורום מכוניות שיש בעיות כרוניות בגיר האוטומטי אבל כולם מעידים על אמינות מדהימה. בארץ זה בחיים לא היה עובר כמשהו חוץ מ"נכנס למוסך כל שני וחמישי".

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”