:הל: נוקיה משחחרת מידע על NOKIA BOOKLET 3G

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #1 

[pressrelease]
NOKIA PRESS RELEASE August 24, 2009

Nokia Booklet 3G brings all day mobility to the PC world

Espoo, Finland - After more than 25 years as a pioneer and leader in the mobile industry, Nokia will bring its rich mobility heritage and knowledge to the PC world with the new, Windows based, Nokia Booklet 3G.

Powered by the efficient Intel Atom processor, the Nokia Booklet 3G delivers impressive performance with up to 12 hours of battery life, enabling people to leave their power cable behind and still be connected and productive. Delivering the rich experience of a full-function PC inside an ultra-portable aluminum chassis, the new mini-laptop weighs 1.25 kilograms, measures slightly more than two centimeters thin, and has the features one would expect from the world's leading mobile device manufacturer. A broad range of connectivity options - including 3G/ HSPA and Wi-Fi - gives consumers high speed access to the Internet, including Nokia's broad suite of Ovi services, and allows them to make the most of every moment and every opportunity.

"A growing number of people want the computing power of a PC with the full benefits of mobility," said Kai Oistamo, Nokia's Executive Vice President for Devices. "We are in the business of connecting people and the Nokia Booklet 3G is a natural evolution for us. Nokia has a long and rich heritage in mobility and with the outstanding battery life, premium design and all day, always on connectivity, we will create something quite compelling. In doing so we will make the personal computer more social, more helpful and more personal."

The mini-laptop also comes with an HDMI port for HD video out, a front facing camera for video calling, integrated Bluetooth and an easily accessible SD card reader. Other premium features include the 10-inch glass HD ready display and integrated A-GPS which, working with the Ovi Maps gadget, can pinpoint your position in seconds and open up access for a truly personal maps experience. The Nokia Booklet 3G also brings a number of other rich Ovi experiences to life, whether its access and playback of millions of tracks through the Nokia Music Store, or using Ovi Suite to sync seamlessly from your Nokia smartphone, to your mini-laptop, to the cloud.

The Nokia Booklet 3G will widen the Nokia portfolio, satisfying a need in the operator channel, and bringing another important ingredient in the move towards becoming a mobile solutions company.

Further information, including detailed specifications, market availability and pricing, will be announced at Nokia World on September 2. For more information on Nokia World, visit: http://events.nokia.com/nokiaworld/home.htm

[/pressrelease]

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

הנה סרטון עליו

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

הייתי קונה.

מדהים.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #4 

תמונה
תמונה
תמונה

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

אכן נראה מצוין

שליחה #5 

השאלה היא מה יהיה התמחור שלו, היות ושוק הנטבוקים מאוד מוטה מחיר.
השאלה גם האם יש לו יתרונות נוספים ביחס לנטבוקים מתחרים מעבר למראה המוצלח והAGPS?
כרגע הOVI store עוד לא מהווה פקטור משיכה לרכישת המחשב.
נערך לאחרונה על ידי theezway ב 24/08/2009 15:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #6 

אני הייתי מאוד מעריך אותם אילו במקום לבזבז זמן ומשאבים על ייצור netbook שאף אחד לא יקנה הם יפנו קצת מאמצים לשיפור הארגונומיה והביצועים של המכשירים הסלולרים שלהם ולהעפת ה S60 וה Symbian לכל הרוחות
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

catskinner,

מה הקשר? יש חטיבות שונות ואני דווקא לא זוכר נטבוק אחר שיש לו גם WIFI, גם BT, גם AGPS, גם 3G וגם HDMI והכל מובנה... שלא לדבר על בטריה עם 12 שעות עבודה...

זה אחלה לנסיעות...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #8 

ואני זוכר את הבדיחה של ה N-Gage עם ה Side Talking ואת הפלופ של ה Internet Tablet. לחברת NOKIA יצא כבר מוניטין שהם מתפזרים על תחומים שמרחיקים אותם מה Core Business שלהם. הם לא חברת מחשבים בדיוק כמו שהם לא חברת קונסולות משחק ולדעתי הם ישברו שם את האף ואת הכסף שילך שם לאיבוד נרגיש כצרכנים כשדור הטלפונים הבא שלהם ימשיך לסבול מארגונומיה בסיסית דפוקה המשולבת במערכת הפעלה אנכרוניסטית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #9 

חברים נא לחכות ל9 בספטמבר
צפויה הכרזה על 2 מחשבי טאבלט טאצ' של אפל , אחד בגודל 6" שיריץ את מערכת ההפעלה של האייפון ויהווה תחרות לקינדל של אמזון כקורא ספרים והשני בגודל 10" המריץ את OS X לכל דבר ועניין.

זוזו אני נרגש! :biggrin:

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #10 

dizingof,

לפי כל העדויות, הסיכוי שזה יקרה ב-2009 הוא אפסי.

כרגע יותר סביר שבאירוע של אפל יוכרז לא יותר מאשר אייפוד טאץ' חדש עם מצלמה ויתכן שגם GPS.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #11 

לפי הערכת אנליסט מאתמול הסיכוי שריר וקיים
http://it.themarker.com/tmit/article/7840

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #12 

אני מקווה שאכן יוציאו. אבל אם הגירסא הקטנה תעלה 675$, כמה תעלה הגדולה?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73396
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #13 

התגלה המפרט המלא והתמחור של הצעצוע:

http://www.trustedreviews.com/laptops/n ... eleased/p1

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #14 

זה נראה כמו E71 מגודל :lol:
מוזר לי מאד שנוקיה נכנסים לתחום של ה Booklet
למרות שה BOOKLET הזה הוא פתרון כולל די נחמד, אך רוב רובו הוא בזכות ה ATOM של אינטל, החלק של נוקיה במחשב הזה הוא די קטן מאד.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”