תמחור נגני blu-ray
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: זה מדהים
המהנדס שלום לך .המהנדס כתב:איינשטיין כתב:כלכלה חופשית... כל עוד יש מספיק ביקוש במחיר הזה, אין סיבה שהמחיר ירד......
הדנון 1930 שקניתי בעבר(נגן dvd),עלה לי כמעט פי 3 מנגן blu-ray זה....
כל פעם שתסתכל אחורנית תומר פעם שילמתי ככה .
אין מה לעשות גם אני רכשתי לפי כמה שנים DVD ה 10.000 ש"ח . היום הוא לא שווה גם 2000 ש"ח .
רק שתדע שרמת המוצרים הזולים הם לא באיכות גבוהה במיוחד . וזה לא ניתן להשוואה בכלל .
Re: זה מדהים
איזה?9000es כתב:המהנדס שלום לך .המהנדס כתב:איינשטיין כתב:כלכלה חופשית... כל עוד יש מספיק ביקוש במחיר הזה, אין סיבה שהמחיר ירד......
אין מה לעשות גם אני רכשתי לפי כמה שנים DVD ה 10.000 ש"ח . היום הוא לא שווה גם 2000 ש"ח .
רק שתדע שרמת המוצרים הזולים הם לא באיכות גבוהה במיוחד . וזה לא ניתן להשוואה בכלל ....
גם אני מת להביא את הבלוריי של פיוניר עם המפענח הפנימי לפורמטים אך מה לעשות עדיין יקר..
נחכה שירד קצת..
-
המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני לא בטוח שאתה צודק
review באתר homecinemachoice מכתיר את הנגן כטוב ביותר מבין הנגנים שמחירם עד 500 פאונד.9000es כתב:המהנדס שלום לך .המהנדס כתב:איינשטיין כתב:כלכלה חופשית... כל עוד יש מספיק ביקוש במחיר הזה, אין סיבה שהמחיר ירד......
רק שתדע שרמת המוצרים הזולים הם לא באיכות גבוהה במיוחד . וזה לא ניתן להשוואה בכלל ....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
MartinHSabag כתב:בסופ"ש עברתי בדיוטי והשלט הצחיק אותי.......
-
המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
התיחסות מוזרה
אינני מבין מדוע היחס המזלזל למבצע שעושה רשת באג בדיוטי פרי.כל אדם בר דעת מבין שאםMartinHSabag כתב:בסופ"ש עברתי בדיוטי והשלט הצחיק אותי.......
לא יקנו בארץ נגני blu-ray בכמויות גדולות,אזי נמשיך לראות בספריות מדפים עם כמויות עתק
של 20 סרטים והנגנים יהפכו לברזלים חסרי שימוש למי שאיננו עשיר דיו כדי לקנות כותרים.
הייתי מצפה מהכותבים באתר,בודאי ממנהלי האתר שיפרסמו בגדול את המבצע ולא ילעגו
לו.הרי זה אינטרס של כולנו שתגדל תפוצת הנגנים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
המהנדס - לא לועגים למבצע עצמו, פשוט משעשע שמדגישים את המוצר כנגן DVD ולא כנגן BD. הבנת?
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
Re: התיחסות מוזרה
תהיה בטוח שאם במקום LG היה כתוב שם DENON או Pioneer,היחס לא היה כאן כל כך מזלזל.הנגנים של LG מזוהיםהמהנדס כתב:אינני מבין מדוע היחס המזלזל למבצע שעושה רשת באג בדיוטי פרי.כל אדם בר דעת מבין שאםMartinHSabag כתב:בסופ"ש עברתי בדיוטי והשלט הצחיק אותי.......
לא יקנו בארץ נגני blu-ray בכמויות גדולות,אזי נמשיך לראות בספריות מדפים עם כמויות עתק
של 20 סרטים והנגנים יהפכו לברזלים חסרי שימוש למי שאיננו עשיר דיו כדי לקנות כותרים.
הייתי מצפה מהכותבים באתר,בודאי ממנהלי האתר שיפרסמו בגדול את המבצע ולא ילעגו
לו.הרי זה אינטרס של כולנו שתגדל תפוצת הנגנים....
עם הדיוטי פרי,והדיוטי פרי מזוהה עם ה"עמך" שלא קונה את מוצרי האודיו/וידאו שלו בחנויות יעודיות מפונפנות..כמו שרבים
מחברי האתר הזה נוהגים לרכוש בהן.(ואני בתוכם)..לדיוטי פרי/סקאל שהמציאו בזמנו את נוסחת המכירה והשיווק ב-200$
יש זכות גדולה בהחדרת הקולנוע הבייתי להרבה בתים.אם הם לא היו מתחילים עם זה בזמנו,עדיין היינו ממשיכים לשלם
עד היום 2000 שקל למכשיר וידאו VHS מסכן עם שני ראשים ועל נגן דיוידי 4000 שקל בחנויות פה בארץ.מצד שני,"הרווחנו"
את שירות הלקוחות המפוקפק של סקאל..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100