המלצה לLCD 32 איכותית עד תקציב 3K
אהלן חברים!
פעם אחת ייעצתם לי על 37' ששבוע הבא כנראה אני אקנה.
הפעם אני צריך המלצה ל32' לסבתא שלי, הצרכים הם 100% שידורי SD של HOT.
מרחק צפיה כ-3מטר.
אני יודע שתגידו שזה לא מספיק וכד'.
אבל זה מספיק, כי פעם למרחקים כאלה היו לוקחים 32'
בנוסף אני אקח אותה לחנות ואראה אם זה טוב לה 32' מ3 מטר.
ה3K האלה כוללים זרוע ברקן, ואני מציין זרוע כי הLCD תשב על אחת כזאת.
ועוד משהו שסבתי בקשה, שיהיה טימר שאפשר לכוון דרך השלט, לכבות את הטלוויזיה בשעה מסויימת.
ושהווליום יהיה חזק יחסית.
תודה רבה, אריאל
**חשוב שתיהיה איכותית.
פעם אחת ייעצתם לי על 37' ששבוע הבא כנראה אני אקנה.
הפעם אני צריך המלצה ל32' לסבתא שלי, הצרכים הם 100% שידורי SD של HOT.
מרחק צפיה כ-3מטר.
אני יודע שתגידו שזה לא מספיק וכד'.
אבל זה מספיק, כי פעם למרחקים כאלה היו לוקחים 32'
בנוסף אני אקח אותה לחנות ואראה אם זה טוב לה 32' מ3 מטר.
ה3K האלה כוללים זרוע ברקן, ואני מציין זרוע כי הLCD תשב על אחת כזאת.
ועוד משהו שסבתי בקשה, שיהיה טימר שאפשר לכוון דרך השלט, לכבות את הטלוויזיה בשעה מסויימת.
ושהווליום יהיה חזק יחסית.
תודה רבה, אריאל
**חשוב שתיהיה איכותית.
היא רואה היום בסלון שלה שהוא גדול, ממרחק של 3 מטר על 21'.
אתה יכול לתת המלצות ל32'?
אני אדבר איתה, אבל בינתיים.
וזה לחדר שינה שלה, רק לערב, כי ביום היא רואה בסלון, או בכלל מחוץ לבית.
אז אין סיבה להשקיע 4K בזה.
אתה יכול לתת המלצות ל32'?
אני אדבר איתה, אבל בינתיים.
וזה לחדר שינה שלה, רק לערב, כי ביום היא רואה בסלון, או בכלל מחוץ לבית.
אז אין סיבה להשקיע 4K בזה.
דגמים ספציפים ב2800 אתה יכול לתת?
ומה רע בA450?
אמורה ליהיות טובה לא?
זה שזה סדרה חדשה לא כזה איכפת לי, כל עוד הA450 טובה אין לי בעיה לקנות סדרה אחת אחורה.
הסוני עולה כבר 3K לבד שזה יקר מידי, בכל מקרה מתכנו את התקציב.
לדוג' הB530 פחות טובה בSD מאשר הA450.
ובHD היא קצת יותר טובה.
למרות שהיא ישנה.
ומה רע בA450?
אמורה ליהיות טובה לא?
זה שזה סדרה חדשה לא כזה איכפת לי, כל עוד הA450 טובה אין לי בעיה לקנות סדרה אחת אחורה.
הסוני עולה כבר 3K לבד שזה יקר מידי, בכל מקרה מתכנו את התקציב.
לדוג' הB530 פחות טובה בSD מאשר הA450.
ובHD היא קצת יותר טובה.
למרות שהיא ישנה.
אבל אם אתה יכול להשיג באותו מחיר טלוויזיה יותר מתקדמת אז למה לא? חוץ מזה אני ממליץ לך ללכת לחנויות כי המחירים בזאפ לא תמיד מעודכנים ובחנויות עצמם תוכל לקבל עוד הנחות לא כמו שרשום בזאפ וסביר להניח שיכנס לתקציב שלך.
B530 היא בכלל FULL HD ומן הסתם בטלוויזיה שהיא FULL HD יראו פחות טוב SD מב-HD READY. ההשוואה שעשית היא לא נכונה אלה שתי טלוויזיות שונות שפשוט מתאימות לשימושים שונים.
התכוונתי לטלוויזיה B450 שהיא בכלל לא FULL HD.
מתי שקניתי את שלי - פיליפס 3409 שאני מאוד מרוצה ממנה וקניתי אותה ב-2500 - ראיתי גם את פנסוניק 8LX אם אני לא טועה גם טלוויזיה מצוינת (בנוסף לפיליפס כמובן).
B530 היא בכלל FULL HD ומן הסתם בטלוויזיה שהיא FULL HD יראו פחות טוב SD מב-HD READY. ההשוואה שעשית היא לא נכונה אלה שתי טלוויזיות שונות שפשוט מתאימות לשימושים שונים.
התכוונתי לטלוויזיה B450 שהיא בכלל לא FULL HD.
מתי שקניתי את שלי - פיליפס 3409 שאני מאוד מרוצה ממנה וקניתי אותה ב-2500 - ראיתי גם את פנסוניק 8LX אם אני לא טועה גם טלוויזיה מצוינת (בנוסף לפיליפס כמובן).
תשמע השוק של ה-32 כל כך רחב שקשה לי להגיד לך איזה הכי טובה כי זה יותר טעם אישי. החברות שכיוונתי אותך הם המתקדמות ביותר והמתאימות ביותר לשימושים שציינת. הייתי ממליץ לך ללכת לחנות ולראות כמה מהם ולהחליט איזה הכי טובה. לסאמסונג יש את ההיתרון שהיא החדשה ביותר אבל גם כל השאר מציגות איכות מצוינת..
אריאל מאיפה לקחת שסמסונג B450 זו פלזמה ?
http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6796
בכל מקרה אני ממליץ לך ללכת על דגמים מובילים סוני S5500 פיליפס שארפ D44 הסוני והפיליפס מגיעים ל3100 שקל
טלויזיה Philips 32PFL5403D LCD 32 אינטש
וכדאי להשקיע לפעמים עוד 300 שקל (ההפרש בין הסוני לשארפ) אם הסוני או הפיליפס יראו לך עדיפים
כמו כן תלך אתה לבד לחנות או שניים בו תוכל לראות ורק לאחר מכן תתן את הכבוד לסבתא שלך להחליט
דבר נוסף תקפיד שהאחריות היא מקורית ובמקרה של הסוני היא ל3 שנים של ישפאר ואז אתה יכול בשקט להזמין דרך זאפ
בכל מקרה אני ממליץ לך ללכת על דגמים מובילים סוני S5500 פיליפס שארפ D44 הסוני והפיליפס מגיעים ל3100 שקל
וכדאי להשקיע לפעמים עוד 300 שקל (ההפרש בין הסוני לשארפ) אם הסוני או הפיליפס יראו לך עדיפים
כמו כן תלך אתה לבד לחנות או שניים בו תוכל לראות ורק לאחר מכן תתן את הכבוד לסבתא שלך להחליט
דבר נוסף תקפיד שהאחריות היא מקורית ובמקרה של הסוני היא ל3 שנים של ישפאר ואז אתה יכול בשקט להזמין דרך זאפ
מכיוון שסדרת B של סמסונג זה פלזמה לא?hofir כתב:אריאל מאיפה לקחת שסמסונג B450 זו פלזמה ?
דבר נוסף תקפיד שהאחריות היא מקורית ובמקרה של הסוני היא ל3 שנים של ישפאר ואז אתה יכול בשקט להזמין דרך זאפ...
מה ההבדלים בין הB450 לA450?
הם יקרים כל מה שהבאתם.
תשמעו, אני לא מתכוון להשקיע כ"כ הרבה על 32'(3100 שקל)
שיש גם כאלה בשוק של 2100 של טושיבה נגיד.
אז משהו באמצע נראה לי סביר, אז עד 2700-2800 שקל, ולא יותר.
תודה רבה אריאל
http://www.electricdeal.co.il/Product.a ... uctid=1128
b450 דגם יותר חדש
אני לא מכיר אותו והוא בתקציב שלך
b450 דגם יותר חדש
אני לא מכיר אותו והוא בתקציב שלך
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
חבר היפנה את תשומת ליבי ל-3409 ולמחירה הזול.ariel-ro כתב:פיליפס 3409(שלא מצאתי חנויות)...
בדקתי את המיפרט שלה באינטרנט ולפי מה שהצלחתי לגלות אין לה לא SCART ולא sVideo.
מה שמשאיר רק HDMI וקומפוזיט.
אם הממיר שלך לא מוציא HDMI אתה נשאר עם כניסה אחת אפשרית (לשידורי TV) - כלומר קומפוזיט.
לי זה נראה מינוס רציני.