מזרימדיה Conceptronic CMT2DW
לא יודע אם זה משנה לך אבל הוא לא תומך בפורמטי הסאונד המתקדמים כמו DTS-HD וכו' (HDMI בגירסא ישנה 1.1).
תנסה ליצור איתם קשר ולברר בנוגע לתמיכה בכתוביות בעברית , אין לזה שום איזכור בפירוט התכונות.
הוא מפרמט את הדיסק בפורמט JFS, מעניין מה המשמעות של זה....
תנסה ליצור איתם קשר ולברר בנוגע לתמיכה בכתוביות בעברית , אין לזה שום איזכור בפירוט התכונות.
הוא מפרמט את הדיסק בפורמט JFS, מעניין מה המשמעות של זה....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שמעת פעם על חתול בשק?
ועוד במחיר כזה???
אני לא הייתי קונה בימינו סטרימר ללא ביקורת, ובטח לא אחד שלא תומך בפורמטים החדשים - גם אם אין לך צורך בזה כיום - אולי מחר יהיה, ובטח כשתרצה למכור אותו יהיה יותר סיכוי למכור אותו עם תמיכה כזו.
ועוד במחיר כזה???
אני לא הייתי קונה בימינו סטרימר ללא ביקורת, ובטח לא אחד שלא תומך בפורמטים החדשים - גם אם אין לך צורך בזה כיום - אולי מחר יהיה, ובטח כשתרצה למכור אותו יהיה יותר סיכוי למכור אותו עם תמיכה כזו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
דיסק מקומי - אני דווקא נגד 
החכמה היא שזה יהיה משהו שקראת עליו ביקורת - שתדע שהוא עובד כמו שצריך
החכמה היא שזה יהיה משהו שקראת עליו ביקורת - שתדע שהוא עובד כמו שצריך
כדי לא לשעמם את כולם עד מוות ולשחרר לך שריר מנוון פשוט חפש קצת / דפדף קצת בפורום הזה.
יש בו כל כך הרבה מידע טוב וזמין ובדף אחד שלי נראה מעליב לענות לך תשובה ארוכה ולעוסה.
רמז
פופקורן
ISTAR
חבל על הבייטים של ההזיה הספרדית המגוחכת הזו.
אם אתה רוצה סטרימר (נגן רשת) למה צריך הרדיסק פנימי - נגן ברשת בפשטות.
יש בו כל כך הרבה מידע טוב וזמין ובדף אחד שלי נראה מעליב לענות לך תשובה ארוכה ולעוסה.
רמז
פופקורן
ISTAR
חבל על הבייטים של ההזיה הספרדית המגוחכת הזו.
אם אתה רוצה סטרימר (נגן רשת) למה צריך הרדיסק פנימי - נגן ברשת בפשטות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
Dn2k,
אני מכיר את המותג, אבל גם יודע שהוא לא מכוון לאוכלוסיה הישראלית ולכן הסיכוי לתמיכה טבעית בעברית נמוך.
אני כמוך הייתי שמח מאוד לפתרון של מזרימדיה בעל יכולת הצגה והקלטה משידורי DTT. ממש בקרוב ה 6600 יהיה זמין ובהמשך גם ה Play ON!HD. שניהם אמורים להיות מזרימי מדיה מן השורה ובעלי יכולות DTT.
אני מכיר את המותג, אבל גם יודע שהוא לא מכוון לאוכלוסיה הישראלית ולכן הסיכוי לתמיכה טבעית בעברית נמוך.
אני כמוך הייתי שמח מאוד לפתרון של מזרימדיה בעל יכולת הצגה והקלטה משידורי DTT. ממש בקרוב ה 6600 יהיה זמין ובהמשך גם ה Play ON!HD. שניהם אמורים להיות מזרימי מדיה מן השורה ובעלי יכולות DTT.
שווה רק להבהיר שבעניין DTT, אתה רומז לגרסת PlayOn!HD עתידית (צפי לסוף השנה) ולא לגרסה החדשה שיצאה לאחרונה.ziv_r כתב:Dn2k,
אני כמוך הייתי שמח מאוד לפתרון של מזרימדיה בעל יכולת הצגה והקלטה משידורי DTT. ממש בקרוב ה 6600 יהיה זמין ובהמשך גם ה Play ON!HD. שניהם אמורים להיות מזרימי מדיה מן השורה ובעלי יכולות DTT....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני חושב שאת התשובה המהימנה ביותר נוכל לקבל מהיבואן. ייתכן ועכשיו זה מוקדם מידי מכיוון שהמכשירים עבור הלקוחות עדיין לא בארץ.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag