נכון שפלזמה צורכת המון חשמל ביחס לLCD או שזה לא כך
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ממש לא נכון.
אלו עוד מיתוסים של אנשי השיווק של יצרני ה-LCD.
אם תסתכל על צריכות ההספק של מסכי פלאזמה מול LCD, אתה תראה שדווקא אם מחשבים על צריכה PER אינץ' מרובע, דווקא פלאזמה חסכונית יותר.
במספרים אבסולוטיים, אין הרבה הבדל -250W-350W, זו עוד נורת ליבון שדלוקה. מבחינת עלות שנתית מדובר על שקלים עד עשרות שקלים בודדים הבדל לדעתי.
פליטת קרינה - לא משמעותי ולא רלוונטי.
אם תסתכל על צריכות ההספק של מסכי פלאזמה מול LCD, אתה תראה שדווקא אם מחשבים על צריכה PER אינץ' מרובע, דווקא פלאזמה חסכונית יותר.
במספרים אבסולוטיים, אין הרבה הבדל -250W-350W, זו עוד נורת ליבון שדלוקה. מבחינת עלות שנתית מדובר על שקלים עד עשרות שקלים בודדים הבדל לדעתי.
פליטת קרינה - לא משמעותי ולא רלוונטי.
מרטין אני רוצה לשאול שאלהMartinHSabag כתב:ממש לא נכון.
פליטת קרינה - לא משמעותי ולא רלוונטי....
מאחר ואני מתחיל כבר להתבלבל ככל שאני יותר שואל ולכן הייתי רוצה עצה
אני רוצה LCD 32 שדרכה אני אראה לפעמים את מסך המחשב כשאני במיטה וכן סרטים ביס ולפעמים DVD, אבל
אני מתכוון לחבר את המסך דרך 2 מכשירים אלחוטיים שקניתי באיזה אתר שאחד מחובר למחשב ואחד לLCD, השאלה האם כשהראה סרט דוידי דרך המחשב במכשירים הנ"ל האיכות תהיה כמו שחיברתי את המסך ישירות למכשיר דוידי ושנית האם שארפ A4X מספיק טובה לצרכים האלו ?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אם יש לך אפשרות לחבר חוטית זה עדיף.
חיבורים מסוג זה מומלצים כשיש בעיות פרקטיות להעביר חוט.
חיבורים מסוג זה מומלצים כשיש בעיות פרקטיות להעביר חוט.
ואם אחבר חוט, אז האיכות צפיה בדיוידי דרך המחשב לLCD יהיה כמו שחיברתי דרך מכשיר דיוידי ממש?oferlaor כתב:אם יש לך אפשרות לחבר חוטית זה עדיף.
חיבורים מסוג זה מומלצים כשיש בעיות פרקטיות להעביר חוט....
ושוב, השארפ שציינתי האם היא טובה למחיר של 11K והאם היא מספיק חדישה לדור החדש שיגיע?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הכוונה לדור במסכים זה שבכל שנה - שנה וחצי ( תלוי ביצרן ) יוצאת סידרת מסכים וכשיוצאת הסדרה החדשה אז זאת שלפניה נקראת דור קודם, חברות מסוימות שיוצאות בסידרה חדשה עושות זאת על מנת להציג שיפור ביחס לסדרה הקודמת ובתחום ה LCD יש שיפור גדול מדור לדור , שארפ בתור חברה רצינית מאוד בתחום ה LCD מציגה שיפורים יפים בתמונה מדור לדור ובסדרה החדשה יש שיפור יפה באיכות הצפייה בטלוויזיה ובתמונת DVD-HD אבל אסור לשכוח גם שהמחירים בהתאם.
אם כך מה הדור החדש שלהם ב32?lironk כתב:הכוונה לדור במסכים זה שבכל שנה - שנה וחצי ( תלוי ביצרן ) יוצאת סידרת מסכים וכשיוצאת הסדרה החדשה אז זאת שלפניה נקראת דור קודם, חברות מסוימות שיוצאות בסידרה חדשה עושות זאת על מנת להציג שיפור ביחס לסדרה הקודמת ובתחום ה LCD יש שיפור גדול מדור לדור , שארפ בתור חברה רצינית מאוד בתחום ה LCD מציגה שיפורים יפים בתמונה מדור לדור ובסדרה החדשה יש שיפור יפה באיכות הצפייה בטלוויזיה ובתמונת DVD-HD אבל אסור לשכוח גם שהמחירים בהתאם....
תודה לירון...
אתה יודע אם היא כבר נמכרת בארץ, ומה המחיר שלה (32LCD)