מה היתרונות שידורי hot על שידורי yes ?
נשאלתי על ידי חבר שרוצה להצטרף לאחת מהחברות האלה ולא לא כל כך יודע מה לבחור לנסות לציין מה היתרונות של חברה אחת על פני החברה השניה . כמנוי של חברת יס מזה כמה שנים יכולתי לציין את היתרונות שאני יודע שיש ליס על חברת הוט אבל אני לא חושב שאוכל לעשות השוואה הפוכה כי לא יודע מספיק עובדות בשטח של שידורי הוט כל רוצה לבקש ממנויי החברה לנסות לציין את היתרונות של שידורי חברת הוט על פני אלה של יס .
העיקרון היחיד שאני רואה זה הVOD וזה השיקול היחידי שלי אם לעבור או לא.
כל הבית רגיל לצפות בVOD כאשר אין תכנים מעניינים בטלוויזיה, אם אעבור ליס זה מאוד ייחסר.
הטריפל לדעתי זה לא יתרון, הייתי לפני כמה שנים עם תשתית הוט באינטרנט, עברתי מיד לADSL וזה מעולה, וגם הטלפון של בזק.
חוץ מטלוויזיה, אין לי כלום עם הוט.
כל הבית רגיל לצפות בVOD כאשר אין תכנים מעניינים בטלוויזיה, אם אעבור ליס זה מאוד ייחסר.
הטריפל לדעתי זה לא יתרון, הייתי לפני כמה שנים עם תשתית הוט באינטרנט, עברתי מיד לADSL וזה מעולה, וגם הטלפון של בזק.
חוץ מטלוויזיה, אין לי כלום עם הוט.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא ממש. ליס יש שני שירותים צולעים לקבלת סרטים לפי הזמנה שהם yes Max movies ו DVD Box אבל זה לא ממש VOD. לעומת זאת יש ליס את שרות ההקלטה של ה MAX שמייתר לחלוטין את הצורך ב VOD
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הטענה השנייה שלך לא ממש נכונה. שני השירותים משלימים אחד את השני. (ולהוט יש את מג'יק...).Catskinner כתב:לא ממש. ליס יש שני שירותים צולעים לקבלת סרטים לפי הזמנה שהם yes Max movies ו DVD Box אבל זה לא ממש VOD. לעומת זאת יש ליס את שרות ההקלטה של ה MAX שמייתר לחלוטין את הצורך ב VOD...
אם אעבור לYES, הVOD בהחלט ייחסר לי.contra כתב:מה סוג התכנים שמשדרים ב-VOD ?
זה לא משהו שמשתווה ל-DVD BOX של יס ?...
זה לא ממש כמו DVDBox, יש שם סדרות, תוכניות מערוצים, קומדיות, פרקים חדשים שהיו בטלוויזיה כרגע,
כמו למשל מסודרים 2, ברגע שסיימו לשדר פרק, הוא הופיע בVOD תוך כמה שעות.
כמובן שזה עניין של הרגל, אם תצטרף לYES, לא תרגיש שום חיסרון כי אתה לא רגיל לVOD.
קרובים שלי מחוברים עם Yes Max רגיל, הם מרוצים מאוד הרבה שנים ולא עלה בדעתם להחליף.
אני ממליץ על יס.