המלצות על LCD 37"

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shish פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

כן אני יודע..עוד אחת מאותן הודעות על המלצה לטלוויזיה, מצטער :)
בכל מקרה:
מרחק צפיה: 3 מטרים
תכני צפיה: YES 50%, 25% DVD 25% HD
תקציב - סביב ה 15,000 ש"ח.
כמו כן אני גר באיזור רחובות ואשמח לקנות מחנות טובה באיזור שלי.
כרגע יש לי טלווזיה של Sony 29" מדגם ה WEGA (נרכשה לפני 6 שנים) - האם איכות קליטת השידורים ב YES תרד באופן משמעותי?

תודה,

שי.

shayjis
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 173
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

3 מטרים ו - 15,000

שליחה #2 

<הודעה מבעל אינטרס - מרטין>
All-AV מערכות לרכב.רשתות מחשבים ומצלמות במעגל סגור.0505318881
התיסכול מביצוע גרוע,נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו הטוב
של המחיר הנמוך.

shish פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

עוד רשמים..

שליחה #3 

לאחר שביקרתי ב-2 חנויות באיזורי (מחסני חשמל, bigbox) התרשמתי די לרעה משידורי הטלווזיה (YES) בטלווזיות 37 LCD שהיו בתצוגה (Sharp,Toshiba), המוכר טען שהחיבור הוא לא איכותי..
איכות ה DVD היתה מצויינת, תצוגה של HD לא קיימת בחנויות האלו.
אני מבקש שוב, המלצה לחנות רצינית בה כן אוכל לראות הדגמה רצינית של HD.
לגבי גודל הטלווזיה, אני בהחלט נוטה לכיוון ה 37 למרות שדווקא המוכרים התעקשו שלמרחק 3 מטר עדיף 32, דעתכם?

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #4 

shish

ממרחק 3 מטר אפשר בהחלט לצפות ב 37 אינץ, ההית בחנות יכולת לבדוק אם זה מפריע לך או לא.
תתרגל לנושא הזה שב LCD רואים לא משהו בשידורי YES כי בתקציבך אי אפשר להשיג יותר מזה, אם אלו מסכים מהדור הקודם אז בשארפ במיוחד יש תמונה יפה מאוד בשידורי HD , כאשר הפילפס טובה יותר בשידורי טלוויזיה.

shish פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

לגבי בדיקת המרחק

שליחה #5 

התצוגה בחנויות האלה היתה פשוט אומללה.
מקררים ענקיים נמצאים במרחק של 2 מטר מהמסכים ומונעים כל אפשרות להתרחק למרחק של 3 מטר..
בחנות אחרת מסכי ה 37 תלויים בגובה 2.5 מטר ומונעים ממך להסתכל ישירות על המסך..
לגבי תקציב, באיזה סכום אפשר לקנות היום LCD שתציג שידורי טלוויזיה ברמה סבירה?

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

קשה לאמוד מה זה סביר בשבילך, כי מה שיראה לך סביר יכול להראות לי רע , אני מצאתי שה LCD היחידה שאני אכניס לביתי כרגע בגודל 37 אינץ היא מהסדרה החדשה של פיליפס שעולה 25000 שח... , ככה שכל אחד והסטנדרטים שלו לכן חשוב שתסתמך על עיניך בלבד.

shish פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

לגבי 32

שליחה #7 

במידה והייתי רוצה לקנות את הטלוויזיה "המושלמת" - שידורי יס באיכות טובה, HD, DVD כמה הייתי נדרש לשלם - אני מדבר הפעם על 32 אינץ.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

לדעתי המושלמת אמורה לעלות בסביבות ה 16-17 אולי יותר אני לא סגור על המחירים של הדגמים החדשים של פיליפס ושארפ , אבל יש את האופציה הראלית של טושיבה שעולה בסביבות ה 12.

De-Tomaso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92

שליחה #9 

יש כאן במידה מסוימת פרדוקס, ככל שתקנה טלביזיה איכותית יותר כך תראה גרוע יותר את שידורי הלווין/כבלים, זאת מכיוון שהמסך יציג באופן מדויק וברור ביותר את כל מגרעות השידור.
(לגבי תכנים אחרים כגון DVD או HD זה סיפור אחר, איכות התמונה תעלה ביחס ישר לאיכות המסך).

בפיליפס מסדרות הפיקסל פלוס יש NR (מנגנון הורדת רעשים) לא רע ובשילוב עם אלגוריתם הפיקסל פלוס ניתן לקבל (לדעתי) את התמונה הטובה והנקייה ביותר בהשוואה לשאר מסכי ה LCD

די לשים DVD של אחת הסדרות הפופולאריות המוקרנות ב YES (כמו הסופרנוס) כדי להישאר פעור פה אל מול איכות התמונה (והיחס הנכון 16:9) ולהבין איך היו צריכים להראות שידור הלווין/כבלים על גבי מסך LCD או פלזמה מודרני, ומה החברות האלו מאכילות אותנו...

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

De-Tomaso

זה לא כל כך נכון כי עובדה שאתה מדבר על מנגנון הפיקסל פלוס שזהו מעבד ישן של פיליפס ונמצא בדגם 9976 ואכן בזמנו הוא נתן את התמונה הכי סבירה בשידורי טלוויזיה מכל מסכי ה LCD שהיו בשוק והנה בדור החדש של פיליפס עם מעבד התמונה החדש פיקסל פלוס HD2 התמונה בשידורי טלוויזיה הרבה יותר טובה מהדור הקודם, כך זה גם בשארפ ששם השיפור גדול יותר כי התמונה בדור הקודם לא היתה טובה, וכך זה גם בטושיבה.

shish פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הבנתי אותכם

שליחה #11 

בהחלט עזרתם לי שניכם.
לגבי חנות - אשמח לקבל המלצה על חנות טובה באיזור המרכז שתתן לי את האפשרות לבדוק טלווזיות בכל שיטות השידור הקיימות וכמובן, עם מחירים טובים :)
סלון חללית עושה רושם של מקום רציני עם מחירים די טובים, מישהו יודע לתת פרטים לגבי אופן התצוגה שלהם?

בכל מקרה אני מקווה לא ליפול עם עניין הקנייה של הטלוויזיה, בכל זאת, זה סכום כסף די רציני.
אין לי בעיה לרדת במעט באיכות שידור הטלוויזיה על מנת לקבל תצוגה טובה של DVD ולצפות סוף סוף בתכני HD בבית ולא בתערוכות למיניהם.

ש

De-Tomaso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92

שליחה #12 

lironk

יש לי את הפיליפס מהדור האחרון עם הפיקסל פלוס 2 (9830)
מה שהתכוונתי שמנגנון הפיקסל פלוס 1 או 2 עוזר במידה מסוימת לפצות על הירידה בחדות עקב השימוש במנגנון הורדת הרעש.
אבל עדיין קשה "לרפא" את הסיגנל הדחוס עד מוות של שידורי הלווין עם אלגוריתמים, מתוחכמים ככל שיהיו. טלוויזיות CRT מטושטשות עושות עבודה טובה יותר...
כמו שכתבתי רק כשאתה מחבר מקור קצת יותר שפוי כמו DVD פשוט ורגיל, אתה מתחיל להבין מה מלוא הפוטנציאל של המסך.

xran
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה #13 

lironk כתב:לדעתי המושלמת אמורה לעלות בסביבות ה 16-17 אולי יותר אני לא סגור על המחירים של הדגמים החדשים של פיליפס ושארפ , אבל יש את האופציה הראלית של טושיבה שעולה בסביבות ה 12.
...
איזה דגם שלשארפ?

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

כמו שרשמתי לך בשרשור הקודם שארפ מהסדרה החדשה ונראה לי שהיא תעלה יותר ממה שציינתי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”