בעייה בשידורי HD ביס
-
מחפש-תשובה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לחברי הפורום,
אני חבר חדש מהיום באתר וליס הצטרפתי לפני כשבועיים כאשר מאז כבר היו אצלי 5 טכנאים.
חשבתי לנסות לראות אם למישהו מהחברים הייתה בעייה דומה וכיצד נפתרה.
הבעייה התחילה שבשידורי HD כל דקה בערך היו ריצודים של פיקסלים, תמונה נתקעת ומסך שנהיה שחור לשנייה וחצי.
לאחר החלפת ממיר, חיבור בקומפוננט, ועדכון לגרסה 125 נפסקו הבעיות של התמונה המרצדת אך עדיין פעם בכמה דקות יש כמו תמונה שמחשיכה.
האם מישהו יודע מה ניתן לעשות כי לטכנאים של יס אין מושג.
אני חבר חדש מהיום באתר וליס הצטרפתי לפני כשבועיים כאשר מאז כבר היו אצלי 5 טכנאים.
הבעייה התחילה שבשידורי HD כל דקה בערך היו ריצודים של פיקסלים, תמונה נתקעת ומסך שנהיה שחור לשנייה וחצי.
לאחר החלפת ממיר, חיבור בקומפוננט, ועדכון לגרסה 125 נפסקו הבעיות של התמונה המרצדת אך עדיין פעם בכמה דקות יש כמו תמונה שמחשיכה.
האם מישהו יודע מה ניתן לעשות כי לטכנאים של יס אין מושג.
-
מחפש-תשובה
-
- חבר שרק התחיל

ייתכן וזו הבעיה. צלצלתי ליס ובהתחלה הנציג מהתמיכה הטכנית שלל ואמר שאין קשר, אך שהודעתי לו שברצוני להתנתק כי הם לא מספקים את השרות אליו הם התחייבו הוא קבע לי שטנכאי יבוא ויחליף ציוד על הגג. כנראה את הצלחת או משדרים או משהו בתקשורת שם, אין לי מושג.
נמשיך לעקוב.
תודה - נקווה שיעזור.
בטח ההפרעות האלה קורות גם להמון אנשים אחרים שלא פונים ליס או שאין להם מושג מה לעשות...חבל.
נמשיך לעקוב.
תודה - נקווה שיעזור.
בטח ההפרעות האלה קורות גם להמון אנשים אחרים שלא פונים ליס או שאין להם מושג מה לעשות...חבל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מחפש-תשובה .שלום לך.מחפש-תשובה כתב:שלום לחברי הפורום,
האם מישהו יודע מה ניתן לעשות כי לטכנאים של יס אין מושג....
אתה יכול לומר לנו איזה סוג מסך יש לך .מותג וגם דגם .
-
מחפש-תשובה
-
- חבר שרק התחיל

יש לי LCD FULL HD
של SAMSUNG סדרה 6
דגם 46A610
בדקתי גם עם השירות הטכני של סמסונג אם הם מכירים את הבעייה והם אמרו שהם שמעו עליה אבל הבעייה לא אצלם. אגב להורים של אשתי טלויזיה בדיוק כזו (קנינו 2 ביחד) ואצלם אין את הבעייה. ככה שירדתי מהאפשרות שהבעייה בטלויזיה.
היום מגיע טכנאי להחליף ציוד על הגג (אחרי איומים על יס בהתנתקות) ומחר אכתוב אם התמונה הסתדרה או לא.
של SAMSUNG סדרה 6
דגם 46A610
בדקתי גם עם השירות הטכני של סמסונג אם הם מכירים את הבעייה והם אמרו שהם שמעו עליה אבל הבעייה לא אצלם. אגב להורים של אשתי טלויזיה בדיוק כזו (קנינו 2 ביחד) ואצלם אין את הבעייה. ככה שירדתי מהאפשרות שהבעייה בטלויזיה.
היום מגיע טכנאי להחליף ציוד על הגג (אחרי איומים על יס בהתנתקות) ומחר אכתוב אם התמונה הסתדרה או לא.
-
מחפש-תשובה
-
- חבר שרק התחיל

טוב, אתמול היה הטכנאי, החליף חלק מהציוד ובינתיים טפו טפו אין תקלות
נמשיך לעדכן.
נמשיך לעדכן.