אפקט מתיחת תמונה
שלום,
רציתי לדעת איך ה8404 של פיליפס מתמודד עם מתיחת תמונה למצב של 16:9 בשידורי SD?
האם הוא מצליח לבצע זאת מבלי להרוס את התמונה ?? או ששמים לב למתיחה?
ובלי שום קשר האם יש דגם ספציפי (של פיליפס או של חברה אחרת) שמתמודד עם הסוגיה הזו בהצלחה?
תודה מראש,
עדי
רציתי לדעת איך ה8404 של פיליפס מתמודד עם מתיחת תמונה למצב של 16:9 בשידורי SD?
האם הוא מצליח לבצע זאת מבלי להרוס את התמונה ?? או ששמים לב למתיחה?
ובלי שום קשר האם יש דגם ספציפי (של פיליפס או של חברה אחרת) שמתמודד עם הסוגיה הזו בהצלחה?
תודה מראש,
עדי
ב 5604 יש אפציה לבטל מתיחות בכלל אבל רואים את הפסים, אני בתוח שלדגם היותר מתקדם יש לפחות אותם אופציות . חוץ מיזה יש אופציה שאם משודרת תמונה SD עם פסים שחורים למעלה ולמטה (16:9 בתוך 4:3) אז טלוויזיה לבד עושה זום וחותכת רק את הסימן של הערוץ. פיצ'ר חבלע"ז. =)
- kalderondavid
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 24
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש טלויזיות שיש בהם מצב שהתמונה במרכז נראת בממדים נכונים והתמונה נמתחת רק בצדדים, זה מצב ההתפשרות הכי מוצלח מכיון שהצילום בד"כ מתמקד במרכז, ז"א אם רואים קריין בחדשות הפרצוף שלו יראה נכון וללא שום עיוותים, כך גם בסרטים וכו' .
מצב זה ניקרא פנורמה בטלויזיות של שרפ (שגם המציאו את המצב הזה, כמו גם את טלוויזית ה-LCD). יש את המצב הזה, עד כמה שאני זוכר בפיליפס (הוא נקרא בשם אחר) בחלק מהטושיבות וכן בטלוויזיות הטורקיות.
אני אישית קונה וממליץ, כל עוד לא יעברו לשידורי HD בכל הערוצים לקנות רק טלוויזיות עם המצב הזה, למי שרואה בעיקר ערוצים רגילים שזה רובנו..
מצב זה ניקרא פנורמה בטלויזיות של שרפ (שגם המציאו את המצב הזה, כמו גם את טלוויזית ה-LCD). יש את המצב הזה, עד כמה שאני זוכר בפיליפס (הוא נקרא בשם אחר) בחלק מהטושיבות וכן בטלוויזיות הטורקיות.
אני אישית קונה וממליץ, כל עוד לא יעברו לשידורי HD בכל הערוצים לקנות רק טלוויזיות עם המצב הזה, למי שרואה בעיקר ערוצים רגילים שזה רובנו..
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מתיחת תמונה
yaronkle שלום לך .yaronkle כתב:האם ה- 8404 מסוגל לבצע מתיחה אוטומטית כאשר הוא מחובר עם HDMI ל- MaxHD?...
ממה שראתי עד עכשיו לא ראיתי מסך שמחובר ב HDMI ליס מקס HD ויבצע מתיכת תמונה אוטומטית כמו בכניסת סקרט .
Re: מתיחת תמונה
אם אתה מחבר את הHD/MAXHD לפנסוניק (דרך קומפוננט או HDMI לא משנה) ומשתמש במצב auto המסך לבד יבצע התאמה לתכנים שמשודרים ב576P וישאיר את ערוצי הHD ב-16:9,9000es כתב:yaronkle שלום לך .yaronkle כתב:האם ה- 8404 מסוגל לבצע מתיחה אוטומטית כאשר הוא מחובר עם HDMI ל- MaxHD?...
ממה שראתי עד עכשיו לא ראיתי מסך שמחובר ב HDMI ליס מקס HD ויבצע מתיכת תמונה אוטומטית כמו בכניסת סקרט ....
שים לב שגם שידורי 16:9 בערוצי SD הוא יעשה להם את התיקון שזה מיותר ומעוות את התמונה במקצת, אבל זה עדיין הפתרון הכי טוב לנושא שאני מכיר,
עד שYES יועילו בטובם לתת אופציה של מתיחה חכמה אמיתית בממיר...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
פתחתי שרשור פנייה ליס בנושא המתיחה החכמה.
אשמח לכמה שיותר חתימות:
http://www.hometheater.co.il/vt92230
אשמח לכמה שיותר חתימות:
http://www.hometheater.co.il/vt92230