כבר זמן רב שאני מחפש משחק לילד בגיל 4-5 ואפילו 6 ולא מוצא.
כל משחק שמתיימר להיות משחק לילדים, הוא עדיין בעל רמת קושי ומורכבות לא סבירה עבור ילד בגילאים האלה (למשל פסילה מהירה, סיפור ארוך באנגלית, שליטה בכפתורים רבים, משחק מהיר ועוד...).
בינתיים מצאתי שדווקא משחקים למבוגרים מתאימים לו יותר, כמו למשל משחק החרבות ב sports resort או משחקי סקי שונים המשתמשים ב wii balance ואפילו כמה משחקי יריות (כמו ב wii play).
האם מישהו יכול להמליץ על משחק כזה לילדים? אפילו משחק שטותי.
משחקים לילדים ב Wii. יש?
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אלי חבוש
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
Warioware smooth moves
תצטרך לעזור לו קצת בהתחלה, כי ההוראות הן באנגלית, אבל מכיוון שמדובר בהוראות בנות מילה עד שתיים, לא יעבור הרבה זמן עד שהוא ידע מה בדיוק צריך לעשות בכל משחקון, וכבר לא תצטרך להיות לידו.
תצטרך לעזור לו קצת בהתחלה, כי ההוראות הן באנגלית, אבל מכיוון שמדובר בהוראות בנות מילה עד שתיים, לא יעבור הרבה זמן עד שהוא ידע מה בדיוק צריך לעשות בכל משחקון, וכבר לא תצטרך להיות לידו.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אתה בטוח? אני מכיר את המשחק וקשה לי להאמין שילד בן ארבע יוכל לשחק בו.Malcontent כתב:Warioware smooth moves
תצטרך לעזור לו קצת בהתחלה, כי ההוראות הן באנגלית, אבל מכיוון שמדובר בהוראות בנות מילה עד שתיים, לא יעבור הרבה זמן עד שהוא ידע מה בדיוק צריך לעשות בכל משחקון, וכבר לא תצטרך להיות לידו....
מדובר במשחקונים קטנים ומהירים של 3-4 שניות כל משחקון שבו צריך לקלוט ולהבין במהירות מה צריך לעשות באותו משחקון ואיך להציב את ה WIIMOTE.
אלי חבוש
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לגיל ארבע הוא לא יתאים. לגיל שש כן. הזכרת גיל שש בהודעה המקורית.