התאמת רמקולים למגבר
המגבר שאני רוצה לקנות זהוAVR235וHarman Kardonו
ואין לי מושג איזה סט רמקולים מתאימים למגבר הזה.
אני רוצה סט רמקולים שישמשו עם המגבר כמערכת קולנוע ביתי אבל שישמעו בהם טוב גם כמערכת סטריאו (זאת אומרת כשלא כל ה-5 רמקולים עובדים)
תקציב:2000 שקל.
תודה רבה !
ואין לי מושג איזה סט רמקולים מתאימים למגבר הזה.
אני רוצה סט רמקולים שישמשו עם המגבר כמערכת קולנוע ביתי אבל שישמעו בהם טוב גם כמערכת סטריאו (זאת אומרת כשלא כל ה-5 רמקולים עובדים)
תקציב:2000 שקל.
תודה רבה !
- cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
במחיר כזה לא תוכל לקנות מערכית קולנע ביתי נורמלית
יש חנות בבאר שבע שזוג וורפידל אטלנטיק 400 1300 שקל חדשים אבל זה לא 5.1 כמו שאתה רוצה מצתער
תוכל ביד שניה גם לחפש אבל אני לא ממילץ לך תדע מה עשו לרמקול מצתער
לתראות לשיקולך נדב מורדכייב

יש חנות בבאר שבע שזוג וורפידל אטלנטיק 400 1300 שקל חדשים אבל זה לא 5.1 כמו שאתה רוצה מצתער
תוכל ביד שניה גם לחפש אבל אני לא ממילץ לך תדע מה עשו לרמקול מצתער
לתראות לשיקולך נדב מורדכייב
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
לדעתי יד שניה זה הפתרון הכי טוב בשבילך.
לאנראה לי שתמצא בחיים מערכת דנדשה ב2000 שתהיה משהו משהו.
יש הצעה יפה מאוד של שני קדמיים, סנטר וסאב של אומגה אודיו ב3450 שקל באתר יד שניה, ויש שם גם שני קדמיים ישנים ב600....קיצר יד שניה זה יד שניה
אממממ...חבר'ה, מישהו פה שמע ת'רמקולים מדגם Solus5 של מוראל? הם במחיר הזה,כלומר 2000 שקל, והבנתי שהם דוקא לא רעים בכלל, אם מוסיפים להם סאב (שזה כמובן כבר חורג מהתקציב, אבל היי...).
תבדוק אותם חבר
לאנראה לי שתמצא בחיים מערכת דנדשה ב2000 שתהיה משהו משהו.
יש הצעה יפה מאוד של שני קדמיים, סנטר וסאב של אומגה אודיו ב3450 שקל באתר יד שניה, ויש שם גם שני קדמיים ישנים ב600....קיצר יד שניה זה יד שניה
אממממ...חבר'ה, מישהו פה שמע ת'רמקולים מדגם Solus5 של מוראל? הם במחיר הזה,כלומר 2000 שקל, והבנתי שהם דוקא לא רעים בכלל, אם מוסיפים להם סאב (שזה כמובן כבר חורג מהתקציב, אבל היי...).
תבדוק אותם חבר