לפני חצי שנה בערך פרסמתי פוסט על בעיה במגבר שמאוד תסכלה אותי - אי התאמה בין הסאונד לשפתיים. היום, לאחר בדיקה קפדנית הובהר כי הבעיה בכרטיס של המגבר ...מה שאומר - רסיבר חדש.
המליצו לי על ה 465 של ימאהה. אני לא בטוח לגבי המעבר שלי לבלו ריי, מתי הוא יקרה וכיו"ב ועדיין, אני שוקל על מעבר במקום לקנות מגבר שנותן DTS ו DOLBY וזהו
המחיר שהציעו ל על ה465 הוא 2450. ראיתי שבארה"ב מוכרים אותו ב 350$. השאלה לי -
1. האם מישהו יודע לומר לי האם המגבר הזה יכול לקבל מתח אירופי (לא רק אמריקאי), ואם לא אז כמה עולה מתאם?
בלי קשר, על אילו עוד מגברים הייתם ממליצים?
2. אני מבין שנגני בלו ריי חסומים לפי אזורים ואין מולטי זון. איפה ניתן לרכוש נגן אזור 2 (שתואם לישראל) ושאינו עולה כ"כ הרבה?
תודה רבה!
רסיבר חדש בלו ריי?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
maz שלום לך .maz כתב:לפני חצי שנה בערך פרסמתי פוסט על בעיה במגבר שמאוד תסכלה אותי - אי התאמה בין הסאונד לשפתיים. היום, לאחר בדיקה קפדנית הובהר כי הבעיה בכרטיס של המגבר ...מה שאומר - רסיבר חדש.
המליצו לי על ה 465 של ימאהה. אני לא בטוח לגבי המעבר שלי לבלו ריי, מתי הוא יקרה וכיו"ב ועדיין, אני שוקל על מעבר במקום לקנות מגבר שנותן DTS ו DOLBY וזהו
1. האם מישהו יודע לומר לי האם המגבר הזה יכול לקבל מתח אירופי (לא רק אמריקאי), ואם לא אז כמה עולה מתאם?
2. אני מבין שנגני בלו ריי חסומים לפי אזורים ואין מולטי זון. איפה ניתן לרכוש נגן אזור 2 (שתואם לישראל) ושאינו עולה כ"כ הרבה?
תודה רבה!...
ראשית לגבי הרסיבר המתח החשמלי בארה"ב שונה מאצלנו . תצטרך להוסיף שנאי חיצוני .
לגבי נגן הבלוריי הייתי ממליץ לך לרכוש אותו בארץ . לא הייתי ממליץ לך להוסיף לנגן בלוריי שנאי מתח חיצוני .
לגבי דגם הנגן הייתי ממליץ לך לרכוש בארץ את הסוני דגם bdp-s350 שכולל בלוריי אזור B וכמובן כותרים חופשיים .
ויש לו מולטיזון חופשי לDVD .
הנגן איכותי ביותר וזכה לביקורות מצויינות בעולם . המחיר בארץ 1500 ש"ח כולל אחריות של ישפאר יבואן רשמי .
מומלץ ביותר .
9000es כתב:maz שלום לך .maz כתב:לפני חצי שנה בערך פרסמתי פוסט על בעיה במגבר שמאוד תסכלה אותי - אי התאמה בין הסאונד לשפתיים. היום, לאחר בדיקה קפדנית הובהר כי הבעיה בכרטיס של המגבר ...מה שאומר - רסיבר חדש.
תודה רבה!...
ראשית לגבי הרסיבר המתח החשמלי בארה"ב שונה מאצלנו . תצטרך להוסיף שנאי חיצוני .
לגבי נגן הבלוריי הייתי ממליץ לך לרכוש אותו בארץ . לא הייתי ממליץ לך להוסיף לנגן בלוריי שנאי מתח חיצוני .
לגבי דגם הנגן הייתי ממליץ לך לרכוש בארץ את הסוני דגם bdp-s350 שכולל בלוריי אזור B וכמובן כותרים חופשיים .
ויש לו מולטיזון חופשי לDVD .
הנגן איכותי ביותר וזכה לביקורות מצויינות בעולם . המחיר בארץ 1500 ש"ח כולל אחריות של ישפאר יבואן רשמי .
מומלץ ביותר ....
תודה רבה על התגובה
בנוגע לנגן-שמעתי שמוכרים בדיוטי פרי נגן LG ב 200 דולר? לרוב אני לא אוהב את המוצרים של הדיוטי, ובכל זאת -
מה ההבדלים המשמעותיים בין נגן אחד לאחר?
בנוגע למגבר - שנאי חיצוני זה סיפור?