מבקש יעוץ בפלזמה 32+DVD לאופטימציה של קבצי , MPEG2
הצרכים, צפיה בפורמט הזה בלבד,אני צלם אירועים ומציג סרטים שצולמו בDV ועברו המרה לMPEG2
כרגע אני עם LCD, וממש לא מרוצה, ולכן ההעדפה שלי היא לפלזמה ובFHD, לטובת העתיד הלא ככ רחוק.
אבקש לקבל חוות דעת על דגמים איכותיים ככל שניתן להשיג (אני די מוגבל בגודל, אינני יכול גדול יותר מ32 ביחס למרחק הצפיה)
כמו כן, האם יש טעם להשקיע בבלו ריי , שישמש אותי בעתיד הלא רחוק גם לחומרים שאצלם בFHD , ו/או האם יש יתרון למכשיר DVD עם יציאות HDMI, או אם יש המלצה למכשיר כלשהו שיודע את העבודה היטב.
תודה .
אריאל
כרגע אני עם LCD, וממש לא מרוצה, ולכן ההעדפה שלי היא לפלזמה ובFHD, לטובת העתיד הלא ככ רחוק.
אבקש לקבל חוות דעת על דגמים איכותיים ככל שניתן להשיג (אני די מוגבל בגודל, אינני יכול גדול יותר מ32 ביחס למרחק הצפיה)
כמו כן, האם יש טעם להשקיע בבלו ריי , שישמש אותי בעתיד הלא רחוק גם לחומרים שאצלם בFHD , ו/או האם יש יתרון למכשיר DVD עם יציאות HDMI, או אם יש המלצה למכשיר כלשהו שיודע את העבודה היטב.
תודה .
אריאל
הבעיה שהשוק של הפלאזמות בגודל 32 מאוד מצומצם (בעצם הבולטת היא רק LG). בגלל שהפלאזמות האלה די ישנות ולא מהתקופה האחרונה יכול להיות שהן לא יהיו באיכות כמו שאנחנו רגילים היום מפלאזמות ואני מאמין שרוב הטלוויזיות LCD היום עוקפות אותן מבחינת איכות תמונה. לגבי ה-MPEG2 מה הרזולוציה של הסרטים?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
adi9700 שלום לך.
בגודל 32 יש לך את ה LG אבל היא מיושנת מאוד רזולוצייה נמוכה . שתתאים רק לשידורי SD .
מספר כניסות מועט . אני לא בטוח שיש לו כניסת סקרט . לדרישות שלך כניסת סקרט היא פשוט חובה .
שים לב יש די מסכי LCD די אייכותיים בגודל 32 . במחיר יותר אטרקטיבי ממסך פלזמה בגודל 32 .
בגודל 32 יש לך את ה LG אבל היא מיושנת מאוד רזולוצייה נמוכה . שתתאים רק לשידורי SD .
מספר כניסות מועט . אני לא בטוח שיש לו כניסת סקרט . לדרישות שלך כניסת סקרט היא פשוט חובה .
שים לב יש די מסכי LCD די אייכותיים בגודל 32 . במחיר יותר אטרקטיבי ממסך פלזמה בגודל 32 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
הבעיה עם הפלאזמה של LG (היא בעצם היחידה בגודל הזה) היא הרזולוציה הנמוכה (אפילו לא HD READY) זה אומנם יהיה טוב בשידורי SD או בוידאו שאתה רוצה להציג כי הרזולוציה שלה היא 852X480. הבעיה היא שאתה אומר שאתה תרצה בעתיד לעבור ל-FHD ככה שזה יהיה בעיה למרות שהטלוויזיה תומכת ברזולוציה הזאת אני לא יודע עד כמה טוב היא תציג אותה. בנוסף לכך הדגם הוא ישן שזה גם לא כדאי כל כך. מה שאני ממליץ לך זה לקנות LCD 32. אם אתה רוצה בקרוב לעבור לצלם ב-FHD אז תשקיע בטלוויזיה שהרזולוציה הטבעית שלה היא כזו אם זה לא כזה דחוף HD READY תיהיה עדיפה כי המתיחה של הוידאו תיהיה פחות גדולה.
חיבור HDMI עדיף בשידורי FHD איתם הוא מתמודד יותר טוב.
חיבור HDMI עדיף בשידורי FHD איתם הוא מתמודד יותר טוב.