זקוק להמלצה לTV LCD משומשת או חדשה, גודל 32"
התקציב : מה שפחות. סביבות ה 2000 ש"ח
היעוד: 50% סרטים מהמחשב, 20% XBOX 360
20% סרטי DVD דרך נגן, 10% שידורי טלויזיה
מרחק הצפיה 2.5 מטר
אשמח להמלצות לסוגי החיבורים העדיפים: מהמחשב (יש יציאת DVI), לקונסולה (יש לי כבל קומפוננט- מספיק טוב?)
מהנגן DVD (לא יודע מה יש לי כרגע שם)
אין לי שום בעיה או רתיעה מרכישת מסך משומש, במיוחד היום שיש כ"כ הרבה שזוכים במסכים או משדרגים גדלים, ויש למצוא כאלה עדיין באחריות.
תודה לעונים
היעוד: 50% סרטים מהמחשב, 20% XBOX 360
20% סרטי DVD דרך נגן, 10% שידורי טלויזיה
מרחק הצפיה 2.5 מטר
אשמח להמלצות לסוגי החיבורים העדיפים: מהמחשב (יש יציאת DVI), לקונסולה (יש לי כבל קומפוננט- מספיק טוב?)
מהנגן DVD (לא יודע מה יש לי כרגע שם)
אין לי שום בעיה או רתיעה מרכישת מסך משומש, במיוחד היום שיש כ"כ הרבה שזוכים במסכים או משדרגים גדלים, ויש למצוא כאלה עדיין באחריות.
תודה לעונים
בוא נתחיל מזה שהגודל לא יספיק לך זה דבר אחד. דבר שני מסך 32 טוב שבאמת תהנה ממנו עולה בסביבות ה-2500. לגבי משומש אני לא הייתי קונה משומש אבל זאת החלטה שלך. שווה לך להוסיף כמה מאות שקלים ולקנות משהו חדש עם אחריות מלאה.
תראה התמונה שבטלוויזיות CRT היא שונה מבטלוויזיות LCD בגלל זה מייצרים את כל הגדלים האלה מה שלא היה ב-CRT כמו 40,42,80 וכו'. אני מכיר הרבה בתים שהיה CRT 25 גם ל-4 מטר אבל זה לא אומר כלום. למרחק שלך עדיף 37 אבל אם לא תוכל להגדיל את התקציב תקנה 32 אבל כדאי לך לנסות את המרחק בחנות קודם ותראה מה עדיף לך. כמו שאמרתי קודם 32 טובה עולה 2500 לפחות ככה שבכל מקרה תצטרך להגדיל את התקציב. 37 עולה יותר וזה מתחיל מ-4000 בערך.