ממיר VGA או DVI ל COMPOSITE לטלויזיה ישנה
שלום חברים
יש לי בעיה קטנה, אני צריך לחבר מחשב שיש לו VGA , DVI ואפילו HDMI לטלויזיה CRT רגילה (לוח GA-MA785GMT-UD2H).
אני יודע שעדיף פשוט להכניס כרטיס מסך שיש לו TV-OUT אבל מכמה סיבות לצערי אני לא יכול לעשות את זה.
ניסיתי להשתמש בממיר פשוט של AVerMedia QuickPlay PC-to-TV Scan Converter אבל האיכות פשוט מתחת לכל ביקורת.
http://www.amazon.com/AVerMedia-QuickPl ... 219&sr=1-4
מישהו אולי מכיר מוצרים/פתרונות אחרים שיכולים לעזור לי ?
תודה רבה.
יש לי בעיה קטנה, אני צריך לחבר מחשב שיש לו VGA , DVI ואפילו HDMI לטלויזיה CRT רגילה (לוח GA-MA785GMT-UD2H).
אני יודע שעדיף פשוט להכניס כרטיס מסך שיש לו TV-OUT אבל מכמה סיבות לצערי אני לא יכול לעשות את זה.
ניסיתי להשתמש בממיר פשוט של AVerMedia QuickPlay PC-to-TV Scan Converter אבל האיכות פשוט מתחת לכל ביקורת.
http://www.amazon.com/AVerMedia-QuickPl ... 219&sr=1-4
מישהו אולי מכיר מוצרים/פתרונות אחרים שיכולים לעזור לי ?
תודה רבה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם לטלויזיה שלך יש כניסת SCART אתה יכול לקנות\לבנות ממיר מVGA ל-RGB ואז בעזרת PowerStrip להגדיר את כל מה שצריך כדי לקבל תמונה ברורה. יש מספיק מדריכים באינטרנט.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
איזו רזולוציה שמת כשעבדת עם הממיר ההוא מאמזון? אתה אמור להגדיר גג 640 על 480 או 800 על 600, כי זוהי הרזולוציה של טלוויזייה ישנה.
האם הגדרת את הממיר הזה על שיטת שידור PAL?
אם עדיין לא עובד, הממיר הזה אמור לתת תמונה טובה:
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5897
ואגב, כמה עלה לך לוח האם החדיש שקנית (GA-MA785GMT-UD2H)?
האם הגדרת את הממיר הזה על שיטת שידור PAL?
אם עדיין לא עובד, הממיר הזה אמור לתת תמונה טובה:
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5897
ואגב, כמה עלה לך לוח האם החדיש שקנית (GA-MA785GMT-UD2H)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
טוב הממיר לא מאמזון רק נתתי לינק שלו משם כי זה הדבר הראשון שמצאתי באינטרנט 
רזולוציות שמתי כל מיני אבל עדיין התוצאה ממש לא משהו חוץ מזה שהוא גם מתחמם כמו תנור
וכן הוא ב PAL וחוץ מזה הטלויזיה שלי תומכת גם ב NTSC כך שזו לא צריכה להיות בעיה.
הלוח אצלי בהשאלה בינתיים אבל בגדול המחיר שלו בסביבות 400 ש"ח
הרעיון של חיבור RGB ל SCART באמת מעניין חבל רק שלא ניתן כלכך לרכוש מוכן אלא צריך לשבת ולהלחים קצת.
רזולוציות שמתי כל מיני אבל עדיין התוצאה ממש לא משהו חוץ מזה שהוא גם מתחמם כמו תנור
וכן הוא ב PAL וחוץ מזה הטלויזיה שלי תומכת גם ב NTSC כך שזו לא צריכה להיות בעיה.
הלוח אצלי בהשאלה בינתיים אבל בגדול המחיר שלו בסביבות 400 ש"ח
הרעיון של חיבור RGB ל SCART באמת מעניין חבל רק שלא ניתן כלכך לרכוש מוכן אלא צריך לשבת ולהלחים קצת.
היום היה לי קצת זמן אז הלחמתי כבל ממחשב ל SCART ולמרבה הפתעתי הוא אפילו עובד ואפילו עובד מצויין. איכות התמונה באמת מצוינת.
יש לי אבל שתי בעיות שאולי תוכלו לעזור לי.
א. הבעיה הרצינית ביותר - כאשר אני בWINDOWS רגיל הכול מצויין וההגדרות של POWERSTRIP עובדות ורואים את התמונה מצויין. אבל ברגע שאני מפעיל Media Center הוא ככל הנראה משנה רזולוציה של המסך ואז אני לא רואה כלום בטלויזה. אך אפשר "להגיד" ל Media Center לא לגעת ברזולוציה ?
ב. התמונה בטלויזה קצת יותר גדולה ממסך הטלויזה ולמראות כל המשחקים ב PowerStrip אני לא מצליח להקטין אותה.
א. הבעיה הרצינית ביותר - כאשר אני בWINDOWS רגיל הכול מצויין וההגדרות של POWERSTRIP עובדות ורואים את התמונה מצויין. אבל ברגע שאני מפעיל Media Center הוא ככל הנראה משנה רזולוציה של המסך ואז אני לא רואה כלום בטלויזה. אך אפשר "להגיד" ל Media Center לא לגעת ברזולוציה ?
ב. התמונה בטלויזה קצת יותר גדולה ממסך הטלויזה ולמראות כל המשחקים ב PowerStrip אני לא מצליח להקטין אותה.
כן
לגבי בעיה של רזולוציה ב Media Center הסתדרתי, ההיתי צריך להעביר את Media Center ממצב של Full Screen למצב של חלון ואז להריץ מחדש Wizard הגדרות מסך בתוך Media Center ואז הוא לקח את הרזולוציה של Windows
לגבי הבעיה של תמונה קצת יותר גדולה ממסך עדיין לא הצלחתי לסדר את זה
לגבי בעיה של רזולוציה ב Media Center הסתדרתי, ההיתי צריך להעביר את Media Center ממצב של Full Screen למצב של חלון ואז להריץ מחדש Wizard הגדרות מסך בתוך Media Center ואז הוא לקח את הרזולוציה של Windows
לגבי הבעיה של תמונה קצת יותר גדולה ממסך עדיין לא הצלחתי לסדר את זה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בד"כ בדרייבר של הכרטיס מסך יש לך דרך לשחק עם OVERSCAN, גודל התמונה על המסך.
תוכל לשים שרטוט של חיבור הפינים בים VGA ל SCART?is99 כתב:היום היה לי קצת זמן אז הלחמתי כבל ממחשב ל SCART ולמרבה הפתעתי הוא אפילו עובד ואפילו עובד מצויין. איכות התמונה באמת מצוינת.
ב. התמונה בטלויזה קצת יותר גדולה ממסך הטלויזה ולמראות כל המשחקים ב PowerStrip אני לא מצליח להקטין אותה....
תודה מראש,
מוטי
לא צריך סרטוט יש אתר מצויין שכולל הסברים ושרטוטים
רק קח בחשבון שזה לא כלכך קל להגדיר הכול במחשב כדי שיעבוד + צריך לבדוק שהטלויזה שלך יודעת לקבל RGB דרך SCART
http://www.idiots.org.uk/vga_rgb_scart/
אני גם הוספתי חיבור קול, אם אתה תמיד מחבר את המחשב לרסיבר אז לא צריך אותו אבל אם אתה רוצה לשמוע גם דרך רמקולים של טלויזה אז צריך אותו
רק קח בחשבון שזה לא כלכך קל להגדיר הכול במחשב כדי שיעבוד + צריך לבדוק שהטלויזה שלך יודעת לקבל RGB דרך SCART
http://www.idiots.org.uk/vga_rgb_scart/
אני גם הוספתי חיבור קול, אם אתה תמיד מחבר את המחשב לרסיבר אז לא צריך אותו אבל אם אתה רוצה לשמוע גם דרך רמקולים של טלויזה אז צריך אותו
לצערי אתמול גילי עוד בעיה שאולי מישהו שמכיר את החיבור הזה יוכל לעזור לי
כאשר המחשב נדלק ממצב כבוי או עושה RESTART הכול בסדר עבר כאשר המחשב יוצא ממצב STAND BY משום מה PowerStrip לא נכנס לפעולה וההגדרות שלו לא עובדות ולכן התמונה משובשת. לאחר RESTART הכול מסתדר.
יש למיהו רעיונות מה לעשות ?
כאשר המחשב נדלק ממצב כבוי או עושה RESTART הכול בסדר עבר כאשר המחשב יוצא ממצב STAND BY משום מה PowerStrip לא נכנס לפעולה וההגדרות שלו לא עובדות ולכן התמונה משובשת. לאחר RESTART הכול מסתדר.
יש למיהו רעיונות מה לעשות ?
לי יש בעיה דומה כשהמחשב חוזר מSLEEP אין לי מסך בכלל. אני יכול להתחבר למשל ל WEB GUIDE אבל אין מסך מקומי.is99 כתב:לצערי אתמול גילי עוד בעיה שאולי מישהו שמכיר את החיבור הזה יוכל לעזור לי
יש למיהו רעיונות מה לעשות ?...
מוכר?