מתאם SCART ל ( Component (RGB
אני מעונין לחבר בין YESMAX ל מקרן עם כניסת SCART . ברור לי שיש אפשרות להשתמש בכבל SCART ל SCART. הבעיה היא שאני זקוק לכבל ארוך מאד שייועבר בתעלה.
שאלתי היא אם משהו מכיר מחבר SCART שבגבו יש שקעים מתאימים ל RGB. אני יודע שיש פיתרון כזה עבור COMPOSITE אך הוא מן הסתם לא מתאים.
הנה דוגמא מחו"ל
http://www.svideo.com/scartrgb.html
המתאם הזה הוא RGB OUT, האם אני צריך שניים כאלה או אחד RGB IN ואחד RGB OUT.
האם יש גם בארץ?
שאלתי היא אם משהו מכיר מחבר SCART שבגבו יש שקעים מתאימים ל RGB. אני יודע שיש פיתרון כזה עבור COMPOSITE אך הוא מן הסתם לא מתאים.
הנה דוגמא מחו"ל
http://www.svideo.com/scartrgb.html
המתאם הזה הוא RGB OUT, האם אני צריך שניים כאלה או אחד RGB IN ואחד RGB OUT.
האם יש גם בארץ?
נערך לאחרונה על ידי ohady2 ב 31/01/2006 9:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש מתאם ששמים בקצה של הממיר והוא בעצם
מוציא 4 RCA שהם RGB של הממיר מה שאתה צריך לעשות זה להעביר בקיר 4 כבלים RCA ולחבר אותם גם בממיר וגם בTV בעזרת המתאמים הללו .
המתאם נקרא SCART ל RGBS יש אותו בארץ למספר חברות
המתאם נקרא SCART ל RGBS יש אותו בארץ למספר חברות
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
Re: יש מתאם ששמים בקצה של הממיר והוא בעצם
לפי התמונה נראה שמדובר בשלושה כבלים בלבד, למה?vivid כתב:מוציא 4 RCA שהם RGB של הממיר מה שאתה צריך לעשות זה להעביר בקיר 4 כבלים RCA ולחבר אותם גם בממיר וגם בTV בעזרת המתאמים הללו .
המתאם נקרא SCART ל RGBS יש אותו בארץ למספר חברות...
אתה יכול לנקוב בשם של חנות בה ניתן לרכוש?
הנה תמונה אני יודע שלשרגי יש אותו (לגאסי)
אבל יש עוד הרבה חנויות בארץ את המחבר הרביעי מחברים לקומפוזיט שגם ככה מכיל סינכרון עליו
אני ממליץ על חיבור ישיר...
אם את רוצה לקבל את התוצאה הכי טובה בלי מתאמים שמנחיתים את איכות התמונה למשל מ21 ל4 RCA כבל ארוך מאוד,סביר להניח
מעל 3 מטר וכמובן לא כבל RG 6 למתאם נוסף במקרן RCA 4 ל 21 פינים ינחית לך בצורה דרסתית את איכות התמונה.
הכי פשוט מה שאני עושה וממליץ אם יש לך מספיק מקום בצינור(23 מ"מ)להזמין מתקין אם כבל איכותי SCARC TO SCART
ארוך לחתוך קצה להשחיל ולהלחים ראש חדש של SCART.זה לוקח זמן וכסף אבל שווה את התוצאה...
אני מניח שיש לך מקרן של פנסוניק 700 / 900.
בכול אופן זה שווה את כל המתאמים וההנחתות שיגרמו כתוצאה מכך...
מעל 3 מטר וכמובן לא כבל RG 6 למתאם נוסף במקרן RCA 4 ל 21 פינים ינחית לך בצורה דרסתית את איכות התמונה.
הכי פשוט מה שאני עושה וממליץ אם יש לך מספיק מקום בצינור(23 מ"מ)להזמין מתקין אם כבל איכותי SCARC TO SCART
ארוך לחתוך קצה להשחיל ולהלחים ראש חדש של SCART.זה לוקח זמן וכסף אבל שווה את התוצאה...
אני מניח שיש לך מקרן של פנסוניק 700 / 900.
בכול אופן זה שווה את כל המתאמים וההנחתות שיגרמו כתוצאה מכך...
All-AV מערכות לרכב.רשתות מחשבים ומצלמות במעגל סגור.0505318881
התיסכול מביצוע גרוע,נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו הטוב
של המחיר הנמוך.
התיסכול מביצוע גרוע,נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו הטוב
של המחיר הנמוך.