התייעצות לגבי רכישת טלוויזיה חדשה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
iliran1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
המרחק לטלוויזיה עומד על 2.5 מטר, רוב הצפייה תתרחש בערב, ורוב הצפייה לא תהיה בטלוויזיה רגילה של YES (סדרות באיכות גבוהה)
לטלוויזית 32 אינץ' התקציב שלי עומד על 3,000 שקל ולטלוויזית 37 אינץ' - 4,000 שקל

1.על אילו דגמים הייתם ממליצים לי?
2.- קראתי כאן שהפרטים הטכניים כמו ניגודיות ושאר ירקות - אינם מספרים את כל התמונה ולכל מותג יש טכניקות עיבוד תמונה שמשנות את איכות הצפייה למרות הנתונים הטכניים - איך אפשר לעמוד על טיבה של טכניקת עיבוד תמונה שכלולה בטלוויזיה?
3. לגבי פלזמה - איך אפשר להיות בטוח שקונים טלוויזיית פלזמה - שהיא לא סובלת מהמחלות המוכרות, כמו צריבה של הלוגו למעלה, והאם טלוויזית פלזמה מומלצת יותר עבורי?

המון תודה (:
מקווה שמסרתי את כל הפרטים הרלוונטיים

tamir_ye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

היום רוב הפלאזמות פחות סובלות מהבעיות האלה לפי מה שהבנתי.
מה שאמרת נכון כל הנתונים היבשים לא תמיד אומרים הכול אני למשל קניתי מסך 32 של פליפס עם ניגודיות 1:30000 וזמן תגובה 8ms ואני עדין רואה מצוין.
למרחק שלך באמת עדיף 37 הבעיה שאין הרבה פלאזמות בגודל הזה אז כרגע נתמקד ב-LCD אלא אם תרצה טלוויזיה גדולה יותר כמו 42 ואז זה אומר להגדיל גם את התקציב. ההכי טובה שנכנסת בתקציב לפי זאפ היא הטלוויזיה מהסדרה החדשה של סאמסונג - LA37B530.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

iliran1 כתב:היי,
המרחק לטלוויזיה עומד על 2.5 מטר, רוב הצפייה תתרחש בערב, ורוב הצפייה לא תהיה בטלוויזיה רגילה של YES (סדרות באיכות גבוהה)
לטלוויזית 32 אינץ' התקציב שלי עומד על 3,000 שקל ולטלוויזית 37 אינץ' - 4,000 שקל

1.על אילו דגמים הייתם ממליצים לי?
2.- קראתי כאן שהפרטים הטכניים כמו ניגודיות ושאר ירקות - אינם מספרים את כל התמונה ולכל מותג יש טכניקות עיבוד תמונה שמשנות את איכות הצפייה למרות הנתונים הטכניים - איך אפשר לעמוד על טיבה של טכניקת עיבוד תמונה שכלולה בטלוויזיה?
3. לגבי פלזמה - איך אפשר להיות בטוח שקונים טלוויזיית פלזמה - שהיא לא סובלת מהמחלות המוכרות, כמו צריבה של הלוגו למעלה, והאם טלוויזית פלזמה מומלצת יותר עבורי?

המון תודה (:
מקווה שמסרתי את כל הפרטים הרלוונטיים
...

iliran1 שלום לך .

הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון של פלזמה גודל 42 .
אל תיבהל מהגודל היתרון של הפלזמה שגם ב 42 אנצ' ממרחק צפייה של 2.5 מטר הוא נותן תמונה מעולה .

לגבי צריבת הלוגואים . עדיין שום חברה בעולם לא הצליחה למצוא פיתרון .
יש פלזמות עם מנגנון מתקדם יותר להנעת פיקסלים וושטיפה לבנה . בנוסף מע' ניקוי מסך הנקראת סקורלינג .

מעבר לזה לפלזמה רק יתרונות .
דגם מומלץ . samsung ps-42b450 בדגם b430 פשוט לא לגעת ..

iliran1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
קיבל תודות: 0

תודה על התגובות

שליחה #4 

החלטתי שאני לא קונה פלזמה אלא מתרכז בLCD.
האם תוכלו לתת לי המלצות מעניינות לטלווייזת 37 עד 4500? אם יש משהו ממש שווה, אפשר לסטות לכיוון ה5000

תודה (:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”