חיבור PS3 לרשת
שלום לכולם. עברתי כבר על הדיונים באתר בנוגע לחיבור הPS3 לרשת דרך הראוטר, אך אני פשוט לא מסתדר. הצלחתי להתחבר באופן אלחוטי, אני יכול להיכנס לPS STORE וגם לHOME, אך אני לא מצליח לשחק אונליין (או בכלל להתחבר) בPES 2009. ניסיתי לפתוח DMZ, אך ללא הועיל... אני עדיין מקבל TYPE 3.
מישהו יכול לתת לי מדריך לפי הראוטר שברשותי? TP-LINK 54M TL-WR541G
ניסיתי כבר מס' מדריכים מאתרים מחו"ל, משום מה, זה לא מסתדר. חשבתי שאם מישהו ייתן לי הגדרות ספציפיות לפי הראוטר הזה, זה יצליח. תודה לכולם.
מישהו יכול לתת לי מדריך לפי הראוטר שברשותי? TP-LINK 54M TL-WR541G
ניסיתי כבר מס' מדריכים מאתרים מחו"ל, משום מה, זה לא מסתדר. חשבתי שאם מישהו ייתן לי הגדרות ספציפיות לפי הראוטר הזה, זה יצליח. תודה לכולם.
לאיזה ספק אינטרנט אתה מחובר?
אני הייתי עם 014 עד שבוע שעבר ופשוט לא הייתי יכול להתחבר כמו שצריך ורק במזל הייתי יכול להתחבר למשחק,
נגמרה ההתחייבות, עברתי לאקספון אני משלם חצי ונכנס בלי בעיה (אפילו מקבל רוחב פס טיפה גדול יותר ממה שאני אמור)...
אם למחשב ברשת הביתי אתה יכול להתחבר בלי בעיה כנראה שהבעיה היא בספק,
בכל מקרה תנסה לפתוח את הפורטים שרשומים פה:
The port numbers for PlayStation®Network servers used for this are TCP: 80, 443, 5223 and UDP: 3478, 3479.
For voice / video chat and online game play, direct communication with other PS3™ systems is used for data transmission during voice / video chat and online gaming. The port number used for this is UDP: 3658. However, you may need to use a different port number when you are connected using a NAT router.
ובכלל תנסה להשתמש באתר הזה אם עוד לא עברת עליו:
http://manuals.playstation.net/document ... vance.html
אני הייתי עם 014 עד שבוע שעבר ופשוט לא הייתי יכול להתחבר כמו שצריך ורק במזל הייתי יכול להתחבר למשחק,
נגמרה ההתחייבות, עברתי לאקספון אני משלם חצי ונכנס בלי בעיה (אפילו מקבל רוחב פס טיפה גדול יותר ממה שאני אמור)...
The port numbers for PlayStation®Network servers used for this are TCP: 80, 443, 5223 and UDP: 3478, 3479.
For voice / video chat and online game play, direct communication with other PS3™ systems is used for data transmission during voice / video chat and online gaming. The port number used for this is UDP: 3658. However, you may need to use a different port number when you are connected using a NAT router.
http://manuals.playstation.net/document ... vance.html
תודה, אנסה את המדריך הנ"ל.sagioto כתב:לאיזה ספק אינטרנט אתה מחובר?
http://manuals.playstation.net/document ... vance.html...
אין לי מושג לאיזה ספק אני מחובר. אני מחובר דרך הקיבוץ שמחובר לאלוהים יודע מי (תאמין לי שגם הקיבוץ לא יודע) וכל הבתים בקיבוץ מחוברים ברשת. יש מצב שבגלל זה כל הבעיות.
עדכון: בדקתי את הלינק שנתת לי, אני כבר הרבה מעבר לזה (אני כבר אחרי הגדרות הראוטר ועדיין לא מסוגל). ניסיתי לחבר את הPS3 ישירות עם הכבל רשת אל הקיר (ציינתי כבר שאני מחובר ברשת של הקיבוץ, אין לי מודם או משהו בבית, אלא רק חיבור רשת בקיר) וזה ממשיך לתת לי TYPE 3. זה בטח אומר שאפסו סיכויי, לא?
דבר ראשון אני מקווה ששמת לב שישם שם עוד עמודים וסעיפים חוץ מהעעמוד הספציפי שנתתי לו קישור
דבר שני type 3 אומר
Type 3: Connected to the Internet via a router
With type 3, it may not be possible to communicate with other PS3™ systems, and voice / video chat and the communication features of games may be restricted. In this case, see [Connecting to PlayStation®Network] in this guide.
כלומר זה בעייתי, אני מניח שכל הקיבוץ יושב על איזה ראוטר והוא זה שחוסם אותך,
איזה קיבוץ אתה? תמיד יש איש מחשבים בקיבוץ שמתעסק עם זה תבקש שיעזור או לםתוח פורטים לMAC של הPS3 או לשים אותו בDMZ אבל דרך הנתב של כל הקיבוץ
דבר שני type 3 אומר
With type 3, it may not be possible to communicate with other PS3™ systems, and voice / video chat and the communication features of games may be restricted. In this case, see [Connecting to PlayStation®Network] in this guide.
איזה קיבוץ אתה? תמיד יש איש מחשבים בקיבוץ שמתעסק עם זה תבקש שיעזור או לםתוח פורטים לMAC של הPS3 או לשים אותו בDMZ אבל דרך הנתב של כל הקיבוץ
תודה על העצות. לצערי, זה לא יקרה. החבר'ה שמנהלים פה את הרשם, יותר אטומים מ... אין לי דוגמא מספיק טובה. הם לא ייפתחו כלום. כנראה שנגזר עלינו להנות מחיבור מחורבן. (אגב, גם בהורדות, סקייפ, וכו', יש בעיות)sagioto כתב:דבר ראשון אני מקווה ששמת לב שישם שם עוד עמודים וסעיפים חוץ מהעעמוד הספציפי שנתתי לו קישור
דבר שני type 3 אומר
איזה קיבוץ אתה? תמיד יש איש מחשבים בקיבוץ שמתעסק עם זה תבקש שיעזור או לםתוח פורטים לMAC של הPS3 או לשים אותו בDMZ אבל דרך הנתב של כל הקיבוץ...