אהלן
יש לי כיום רסיבר של kenwood דגם kfs 5100v ואיתו 5 רמקולים של westra וסאב של pure acoustics
אני יודע שזה לא מערכת מטורפת (בלשון המעטה) אבל בזמנו זה התיישב לי טוב עם התקציב והאמת שדווקא הייתי מופתע לטובה מהרמקולים של הwestra ביחס למחיר
החלטתי להתחיל לשדרג אותה קצת טיפין טיפין ועדיין אני לא בעניין של להוציא על זה אלפי שקלים אלא סכום צנוע יותר (מה לעשות, אירלנד יקרה ואני מתכנן להגיע לשם עוד..)
ראיתי רמקולים של wharfedale במחיר לא רע ביד 2, הרמקולים הם סנטר אחד מדגם valdus centre והקדמיים הם זוג valdus 400
השאלה שלי היא עד כמה יהיה שיפור מהמצב הקיים (שלא רע, אבל אני לא מרגיש מספיק תחושת סראונד בסרטים. רוב התכנים שלי זה DVDrip או HD, אבל פורמטי הסאונד המתקדמים פחות משנים לי כרגע כי הרסיבר שלי לא תומך בהם גם ככה וגם הפופקורן 100 לא כמדומני) והאם עדיף לי להשקיע את האלף בקצת בשביל 3 הרמקולים האלו (את אחוריים והסאב נשאיר כרגע)
ושאלה קצרה שניה - יש לי ברסיבר אפשרות שנקראת neo6 שאין לי מושג מה היא עושה ואיך אני מפעיל אותה. שאני מעביר למצב הזה אני פשוט לא שומע שום סאונד..יש למישהו מושג?
שאלה בנוגע לרמקולים + neo6 ברסיבר?
תשמע, מדובר בנושא סוביקטיבי ולכן ממליץ לך להשאיל את הרמקולים (תמורת ערבון) או שהמוכר יסכים להגיע אליך עם הציוד, על מנת שתבצע השוואה באוזניים על הרסיבר שלך ובחדר שלך.
זה המבחן הטוב ביותר שתוכל לעשות, לא משנה מה אחרים יגידו.
ארז
זה המבחן הטוב ביותר שתוכל לעשות, לא משנה מה אחרים יגידו.
ארז