ביקורת מצויינת לבאטמן הרקאהם אסיילום
http://ps3.ign.com/articles/101/1016585p1.html
בIGN הם קראו למשחק the greatest comic book game of all time.
יש גם ביקורת וידאו,
למרות שהמשחק נראה בינוני גם בדמו, כנראה שיש לו הרבה יותר עומק ממה שנראה,
אם רק הדמויות לא היו נראות כאילו הן עשויות מדיקט....
בכל מקרה, המשחק יוצא עוד 3 ימים גם לPC...
בIGN הם קראו למשחק the greatest comic book game of all time.
יש גם ביקורת וידאו,
למרות שהמשחק נראה בינוני גם בדמו, כנראה שיש לו הרבה יותר עומק ממה שנראה,
אם רק הדמויות לא היו נראות כאילו הן עשויות מדיקט....
בכל מקרה, המשחק יוצא עוד 3 ימים גם לPC...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73352
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מוזר שהם הוציאו דמו כזה בינוני כשהמחשק לפי הביקורות כ"כ טוב - מה ההיגיון?!
כבר מזמן ידוע שדמואים הם לא מדד לאיכות המשחק הסופי.Huber כתב:מוזר שהם הוציאו דמו כזה בינוני כשהמחשק לפי הביקורות כ"כ טוב - מה ההיגיון?!...
ודווקא מאוד נהינתי מהדמו, לא מבין מה כל כך בינוני בו.
מתי המשחק יוצא ל PC?
http://ps3.ign.com/articles/101/1019574p1.html
הזוי אבל גינס הכריזה שהמשחק הוא המשחק סופר-גיבור הכי מוערך ביקורתית אי-פעם, ונתנה לו שיא עולם,
ברור שזה תעלול שיווקי אבל בהנחה שהוא יצא השבוע איך הם מסוגלים לעשות את זה, בטח עוד יצאו הרבה ביקורות והממוצעים תמיד יורדים עם הזמן ולא עולים...
קיצר, סתם טריק שיווקי עלוב, וחשבתי שגינס לפחות בודקים טוב למה הם נותנים שיא עולם....
הזוי אבל גינס הכריזה שהמשחק הוא המשחק סופר-גיבור הכי מוערך ביקורתית אי-פעם, ונתנה לו שיא עולם,
ברור שזה תעלול שיווקי אבל בהנחה שהוא יצא השבוע איך הם מסוגלים לעשות את זה, בטח עוד יצאו הרבה ביקורות והממוצעים תמיד יורדים עם הזמן ולא עולים...
קיצר, סתם טריק שיווקי עלוב, וחשבתי שגינס לפחות בודקים טוב למה הם נותנים שיא עולם....
- Huber
- חבר במועדון HT

אני אישית אחכה לשנה הבאה שהוא יכנס לסל המוזלים וארכוש אותו, אני לא כ"כ מתלהב ממנו שאשלם עליו 60 דולר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
הבדיחה היא על הקוד המוסרי של באטמן ושל עולם DC בכלל. לא הורגים אף אחד (גם אם זה הנבל הכי אכזרי שיש).
דוגמה לזה רואים בסרט "האביר האפל". באטמן דוהר לכיוון של הג'וקר ויכול לדרוס אותו אבל מעדיף להסיט את האופנוע ברגע האחרון.
דוגמה לזה רואים בסרט "האביר האפל". באטמן דוהר לכיוון של הג'וקר ויכול לדרוס אותו אבל מעדיף להסיט את האופנוע ברגע האחרון.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אבל זה בסך הכל הקוד המוסרי של דמויות ספציפיות. כן היו דמויות שהרגו רעים, אפילו אצל DC (שכחתי איך קראו לו - זה שהחליף את ברוס כשוונום שבר לו את עמוד השדרה).
- Huber
- חבר במועדון HT

הומור של אמריקאים
אני עוקב אחרי רצועת הקומיקס הזו בדבקות ולרב היא די משעשעת, אבל לפעמים יש להם בדיחות "מוטות תרבו" שאני לא מצליח להבין.
אני עוקב אחרי רצועת הקומיקס הזו בדבקות ולרב היא די משעשעת, אבל לפעמים יש להם בדיחות "מוטות תרבו" שאני לא מצליח להבין.