זקוק המלצתכם לגביי full HD LCD
שלום, אני מעוניין לקנות LCD לסלון מאחר וה-CRT הלכה לאחר 10 שנים של עבודה נאמנה
המרחק הוא 2.5-2.70 מנקודת הצפיה, שאני מניח צריך 42"
תקציב סביבות ה-6 וחצי אלף ותשתדלו לא לחרוג.
נ.ב
אני רוצה שאיכות הצפיה בממיר רגיל תהיה כמה שיותר קרובה למסך CRT למרות שזה לא ישים בפועל, אבל ראיתי טלויזיה של SHARP אצל חבר שבה ראו ממש איכותי בחיבור SCART לממיר פשוט של YES.
המרחק הוא 2.5-2.70 מנקודת הצפיה, שאני מניח צריך 42"
תקציב סביבות ה-6 וחצי אלף ותשתדלו לא לחרוג.
נ.ב
אני רוצה שאיכות הצפיה בממיר רגיל תהיה כמה שיותר קרובה למסך CRT למרות שזה לא ישים בפועל, אבל ראיתי טלויזיה של SHARP אצל חבר שבה ראו ממש איכותי בחיבור SCART לממיר פשוט של YES.
- kalderondavid
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 24
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
SHARP זה SHARP, טלוויזיה נהדרת. הם המציאו את טלוויזיות ומקרני הLCD .
למרות שעל הנייר יש טלויזיות טובות מ- SHARP זה נכון רק על הנייר...
למרות שעל הנייר יש טלויזיות טובות מ- SHARP זה נכון רק על הנייר...
זה לא שאני לא מתכוון לראות HD, כרגע אין מספיק ערוצים...אבל ניראה כאילו בשנתיים הקרובות כבר לא ישארו ממירים אנלוגיים...HOT כבר מעיפים את הממירים האנלוגיים ואני מאמין שגם YES ילכו בעקבותיהם...
בכל מקרה תמיד יש את האופציה של media center שזה אחלה של דבר אם בא לי פתאום לגלוש בסלון באינטרנט עם מסך גדול ולראות סרטים באיכות HD ישירות מהאינטרנט או סתם לשים איזה סרט HD...
בכל מקרה תמיד יש את האופציה של media center שזה אחלה של דבר אם בא לי פתאום לגלוש בסלון באינטרנט עם מסך גדול ולראות סרטים באיכות HD ישירות מהאינטרנט או סתם לשים איזה סרט HD...
הייתי אתמול בחנות וביקשתי לראות ערוצים רגילים(ספורט, 2 וכו'...) והיו 2 מסכים שבהם האיכות היתה מאוד קרובה לטלויזיה רגילה...הבנתי שמדובר ב-פלזמה, ובכל מקרה ב-תכני HD לא היה שום הבדל בין הפלזמה ל-LCD(לדעתי)
הדבר גרם לי דיי להתחרט על קניית LCD ולקנות פלזמה, אבל, אני רואה הרבה טענו בפורום על צריבות תמונה ועל כך שאסור לראות יותר משעה רצופה של טלויזיה.
לרוב אני לא צופה שעות בטלויזיה וגם אם כן אני מחליף ערוצים מדי פעם...אבל אני לא רוצה לקנות טלויזיה שפעם אחת שאני ישכח להחליף ערוץ והטלויזיה תהרס בגלל צריבת התמונה...
אגב יש עוד בעיות נפוצות בפלזמות שאני צריך להיות מודע להן? או שזה רק בחברות שנחשבות "פחות" איכותיות כמו LG ו-SAMSUNG(במסכי פלזמה)
בכל אופן שני המסכים שראיתי היו samsung b430 ו-lg q300r, כאשר ה-LG טיפה היה יותר טוב לטעמי אבל היו ממש קרובות באיכות
מה אתם חושבים על הדגמים האלה?
האם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ?(מה גם שהטלויזיות זולות באזור ה-5 אלף)
הדבר גרם לי דיי להתחרט על קניית LCD ולקנות פלזמה, אבל, אני רואה הרבה טענו בפורום על צריבות תמונה ועל כך שאסור לראות יותר משעה רצופה של טלויזיה.
לרוב אני לא צופה שעות בטלויזיה וגם אם כן אני מחליף ערוצים מדי פעם...אבל אני לא רוצה לקנות טלויזיה שפעם אחת שאני ישכח להחליף ערוץ והטלויזיה תהרס בגלל צריבת התמונה...
אגב יש עוד בעיות נפוצות בפלזמות שאני צריך להיות מודע להן? או שזה רק בחברות שנחשבות "פחות" איכותיות כמו LG ו-SAMSUNG(במסכי פלזמה)
בכל אופן שני המסכים שראיתי היו samsung b430 ו-lg q300r, כאשר ה-LG טיפה היה יותר טוב לטעמי אבל היו ממש קרובות באיכות
מה אתם חושבים על הדגמים האלה?
האם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ?(מה גם שהטלויזיות זולות באזור ה-5 אלף)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
צריבה כיום זה משהו שבמעט מאוד מודלים של מסכי פלזמה עדיין רלוונטים.
כיום צריך להסתכל על עלות ותועלת ופחות על טכנולוגיה. גם ל-LCD וגם לפלזמה יש יתרונות וחסרונות שונים, אבל הם כבר לא מהותיים לטכנולוגיה כמו שהם ספציפים למודל. כלומר פלזמה של סמסונג תהיה דומה יותר ל-LCD של סמסונג, ופחות דווקא לפלזמה של חברה מתחרה.
יש כיום שלוש חברות שמתעסקות בפלזמה: LG, סמסונג ופנסוניק (כל השאר פחות משמעותיות בשוק הזה כיום).
כיום צריך להסתכל על עלות ותועלת ופחות על טכנולוגיה. גם ל-LCD וגם לפלזמה יש יתרונות וחסרונות שונים, אבל הם כבר לא מהותיים לטכנולוגיה כמו שהם ספציפים למודל. כלומר פלזמה של סמסונג תהיה דומה יותר ל-LCD של סמסונג, ופחות דווקא לפלזמה של חברה מתחרה.
יש כיום שלוש חברות שמתעסקות בפלזמה: LG, סמסונג ופנסוניק (כל השאר פחות משמעותיות בשוק הזה כיום).
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הכל נכון אבל
שאלה לי עופר: האם יש חברה כלשהי מיצרניות הפלזמה שמתחייבת להחליף טלביזיהoferlaor כתב:צריבה כיום זה משהו שבמעט מאוד מודלים של מסכי פלזמה עדיין רלוונטים.
יש כיום שלוש חברות שמתעסקות בפלזמה: LG, סמסונג ופנסוניק (כל השאר פחות משמעותיות בשוק הזה כיום)....
שסובלת מצריבה בלתי ניתנת לתיקון ?