מחפש מזרים מדיה שונה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Lev-27 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש מזרים מדיה שעושה רק דבר אחד - מזרים מדיה. תהליך הפענוח נעשה ע"י המחשב (אודיו ותמונה) והמזרים בסך הכל מעביר את הנתונים באלחוטי לתוכו ומשם מנתב את התמונה והקול באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה. קיימת חיה כזאת? פשוט נמאס לי מכל הפענחים שלא עושים את העבודה כמו שצריך. אחד לא תומך ב-MKV כמו שצריך, השני לא תומך ב-DTS DOWNMIX, השלישי לא תומך בכתוביות, הרביעי מתקלקל כל שני וחמישי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

נתחיל מזה שיש בהחלט כאלה שגם תומכים ב-MKV וגם ב-DTS וגם DTS DOWNMIX...

מה שאתה מחפש זה לא מזרימדיה. מזרימדיה מפענח את התוכן על המחשב.

מה שאתה צריך זה VIDEO SENDER או WIRELESS HDMI EXTENDER.

לאיזה מרחק אתה צריך את זה? העלויות גבוהות ממזרימדיה רגיל.

Lev-27 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

10 - 15 מטר בלי חדר ביטחון/קירות בטון עבים.

אף מזרים מדיה לא מפענח טוב כמו מחשב. לכל אחד יש בעיות כאלה ואחרות, פגמים שונים, באגים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #4 

Lev-27,

1. אם יש לך קו ראיה ברור, אפשר לרכוש את אחד ממוצרי ה-WIRELESS HDMI מבוססי AMIMION כגון ה-WIRELESS HDMI SENDER של ATLONA או ZINWELL.

2.
אף מזרים מדיה לא מפענח טוב כמו מחשב.
...
אני מבין שבדקת את כולם?

אז I BEG TO DIFFER. בדקתי לא מעט מזרימדיות ורבים מהם מפענחים מצויין לא פחות ממחשב... רוצה דוגמאות? TVIX 6500, DUNE BD PRIME, PH A110, HDX1000.

אלא אם כן אתה שם אותם אחד ליד השני ורואה הבדל לטובת המחשב ("עיבוד" יתר לא נחשב) אז אני חושב שראוי לסייג את הדברים.

מנסיוני, פיענוח של כל אחד מהם לא נופל מזה של מחשב. אם אתה גם עושה POST PROCESSING אז כבר זה סיפור אחר - אבל זה כבר לא המקור וזו לא בעיית פיענוח...

לגבי בעיות ופגמים, זה בסדר - גם למחשב יש לא מעט חסרונות. בשביל לגרום לכל ה-CODECS לעבוד במחשב כלשהו צריך מינימום של דוקטורט בשלושה תחומים לפחות... ובכדי לגרום לכל הקבצים לרוץ בדיוק באותה צורה על גבי אותו נגן זה גם סוג של בלתי אפשרי.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”