צריך יעוץ מהתותחים לגבי סטרימר full hd וביכלל מספר דברים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ronny067 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם אני חדש פה קניתי טלוויזיה סמסונג FULL HD ואני רוצה לקנות משהו בסיגנון mvix ואם יש תפריט בעברית למכשיר ותמיכה מלאה בתרגום בעברית מכשיר FULL HD אשמח אם תגידו אם יש mvix כזה ואיפה מוכרים בארץ ומה המחירים ואם ידוע לכם על מכשירים לא פחות טובים או טובים יותר ואיפה קונים אותם ומה טווח המחירים שתהייה שבת שלום.
מקווה שתעזרו

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

קודם כל, ממליץ לך להשתמש קצת ברווחים, פסיקים, נקודות, הפרדה בין שורות וכו'. ממש מתיש לקרוא את ההודעה שלך.
דבר שני, Mvix הוא סטרימר, נכון. להגיד "בסגנון Mvix" זה קצת מעליב כלפי מכשירים אחרים, שהיו לפניו ועושים הרבה יותר מהדגמים שאני מכיר לפחות.

בכל מקרה, עיין בשרשור הדביק בראש הפורום ובהפניות היוצאות ממנו.
אם יהיו לך עוד שאלות אחרי, אתה מוזמן לשאול.

שבת שלום :)

MuliGome
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 318
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

welcome, הגעת לפורום הנכון. כל שנותר לך הוא רק לחפור פה קצת ותמצא את כל המידע על כל סוגי הסטרימרים (כולם בסיגנון MVIX פחות או יותר)
ורק אתה תוכל לשפוט איזה הוא הטוב והמתאים ביותר בשבילך.

ronny067 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אני ישמח אם תמליצו לי על הטובים

שליחה #4 

לצערי אני לא מכיר את התחום והסוגים לכן ביקשתי את עזרתכם, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על כך.
אני שמעתי פשוט על mvix והיה להם אתר בעברית והוא נעלם לכן רציתי לדעת אם מישהו מהתותחים כאן שמבינים בתחום יכול להמליץ על מכשיר דומה או על הmvix עצמו והיכן ניתן לרכוש ובאיזה מחיר, כי בדקתי בדביק ולא הגעתי למסקנה ולא ממש הבנתי שם דברים. אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולענות על מספר דברים במסנג'ר מי שיוכל בטובו לעזור ‎[email protected]‎ או במייל [email protected].
אני ממש צריך את עזרתכם כי עברתי דירה ביחד עם האישה וקנינו טלויזיה FULL HD ועכשיו אנחנו רוצים מכשיר שאותו נחבר לטלויזיה ונראה סרטים עם תרגום עברי ללא כל הסירבול של צריבת דיסקים ושתומך בעברית דוגמת ה‎MVIX משהו טוב ולא יקר שהוא גם FULL HD.
שוב תודה לכם ומקווה שתוכלו לעזור.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #5 

הרבה מאוד סטרימרים נסקרו פה.
המכשירים של MVIX לא נסקרו.

ronny067 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אז אחרים לאוו דווקא MVIX

שליחה #6 

אני פשוט לא מבין כלל בתחום לכן פניתי אליכם. אני מחפש אפילו מכשיר פשוט לאו דווקא MVIX או סטרימר,מכשיר שאני יוכל להעתיק אליו את הסרטים והתרגומים ללא קידוד לחבר לטלויזיה ופשוט להנות מסרט עם תרגום שמגיע ממכשיר עם זיכרון או הארד דיסק ומשדר בטלויזיה עם תמיכה בתרגומים בעברית ובאיכות .FULL HD אני לא יודע עם זה נקרא סטרימר יכול להיות שיש עוד סוגי מכשירים כמו מה שציינתי כאן לכן פניתי אליכם ואני מקווה שתוכלו לעזור אם כאן בשירשור או בפרטי במסנג'ר.
תודה שוב ושבת שלום.

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #7 

כמו שהמליצו לפני, תתחיל בקריאת הדביק - http://www.hometheater.co.il/vt62697.%D ... 7%95%D7%93
במיוחד:
מה זה בכלל מזרימדיה ומה ההבדלים בינו לבין מחשב לקולנוע ביתי (HTPC)?
וביקורת על מזרימדיה אחד, למשל:
http://www.hometheater.co.il/article013 ... Hour-A-110

ronny067 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

צריך יעוץ מהתותחים לגבי סטרימר full hd וביכלל מספר דברים

שליחה #8 

אני חדש פה ורציתי לדעת קודם כל איזה סטרימר הוא FULL HD והאם שנאמר תומך HD זה FULL HD ? דבר נוסף רציתי לדעת האם כדאי לרכוש סטרימר בארץ בגלל האחריות והשירות או מח"ול בגלל המחיר הזול לעומת הארץ שהמכס קורע את הכיס? בן דודה שלי נמצא בארצות הברית ואמרתי לו שיקנה לי סטרימר אבל הוא אמר שאני יברר איזה הכי טוב והוא יקנה לי במידה ויגידו לי שכדאי לרכוש מח"ול.
לכן אני צריך את עזרתכם לגבי תשובה של סטרימרים FULL HD שינצלו את איכות הטלויזיה FULL HD שרכשתי לאחרונה ואם כדאי לרכוש בארצות הברית או בארץ ובעיקר שעונה על הדרישה של תמיכה בכתוביות בעברית.
ניסתי לשלוח הודעות פרטיות לתותחים מהאתר אבל בגלל שאני חדש זה לא נותן לי ובנוסף אני לא רוצה לפתוח הרבה שירשורים כי יש לי הרבה שאלות כי אני לא מבין בתחום וקראתי את הדביק ועל המכשירים אבל עדיין אני לא יודע מה לעשות וחייב את עזרתכם המקצועית אם זה מידע ואם מניסיון.
אשמח אם מישהו יענה כאן בשירשור או יוכל בהודעה פרטית לתת לי את המסנג'ר שלו או הפייסבוק להתייעצות איתו מקווה שתענו ותעזרו.
שבת שלום לכולם.

Navivan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42

שליחה #9 

אני הייתי ממליץ לקנות סטרימר מחו"ל, המחיר בארץ הוא משמעותית יותר גבוה והוא לא שווה את ההפרש, לפי מה שאנשים מספרים בפורומים לרוב החברות יש תמיכה טובה מאוד אם זה נוגע לשימוש באחריות מוצר מישראל, כולל שליחת המוצר ותיקונו או החלפתו.

אני חושב שכמעט כל הסטרימרים הם "HD", אבל רצוי לקרוא את המפרט הטכני של הסטרימרים, תסתכל ברשימה בדביק, כל הסטרימרים שהם "מבוססי NMT" הם בעלי אותה יכולת ניגון, רק במארזים שונים, וחיבורים שונים.

הכל תלוי במה שאתה מחפש ומה הצורך שלך

Navivan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42

שליחה #10 

אני הייתי ממליץ לקנות סטרימר מחו"ל, המחיר בארץ הוא משמעותית יותר גבוה והוא לא שווה את ההפרש, לפי מה שאנשים מספרים בפורומים לרוב החברות יש תמיכה טובה מאוד אם זה נוגע לשימוש באחריות מוצר מישראל, כולל שליחת המוצר ותיקונו או החלפתו.

אני חושב שכמעט כל הסטרימרים הם "HD", אבל רצוי לקרוא את המפרט הטכני של הסטרימרים, תסתכל ברשימה בדביק, כל הסטרימרים שהם "מבוססי NMT" הם בעלי אותה יכולת ניגון, רק במארזים שונים, וחיבורים שונים.

הכל תלוי במה שאתה מחפש ומה הצורך שלך

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #11 

ברוך הבא לפורום!
בשביל ההתחלה הייתי ממליץ לעניין בלינק הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... topicid=14

ואז בטח יהיו לך עוד שאלות:-)

ronny067 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

Navivan תודה על המענה אך עדיין לא קיבלתי תשובה ממשית לגבי שאומרים סטרימר תומך .HD זה אומר שהוא ינצל את איכות FULL HD של הטלויזיה ואם המכשיר עצמו FULL HD ואם כדאי להגיד לבן דודה שלי להביא סטרימר של TVIX R2210 או TViX R3300 או ביכלל לא לקחת סיכון לקנות בחול ביותר זול אבל ללא אחריות ותמיכה ולקנות בארץ את ה WD HD TV Media Player או נגן HD אלחוטי - MVIX HD Media Player.
ודימה היקר קראתי את מה ששלחת ולא הגעתי למסקנה מה לקנות ומה עדיף אני ישמח אם חברים נוספים ו אתה דימה ו Navivan תגידו את דעתכם ועצתכם כי אני אובד עצות.
השימושים שלהם אני רוצה סטרימר או נגן מדיה הוא סרטים והרבה וסדרות עם תרגומים. ללא צורך בהדבקת כתוביות או קידוד אלא שהנגן או הסטרימר יתמוך בכתוביות בעברית ושלא יהיה צורך בקידוד או המרה. ושיהיה ניצול מלא של FULL HD של הטלויזיה והמכשיר (הסטרימר) כמובן עם הורדת הסרטים והסדרות באיכות HD.
מקווה שתענו שיהיה לילה טוב לכולם.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #13 

תראה, אני אגיד לך מניסיון האישי. לי יש נגן HDX-1000, שנרכש לפני כחצי שנה בחו"ל (ebay), עובד מול טלויזיית fullhd. אני לא צופה בטלויזיה בכלל, ומרבית התכנים שאני צופה בהם זה סרטים (כמעט כולם 1080p, באם זה בלו-ריי או סרטים דחוסים ב-mkv) או סדרות ב-720p. אני מרוצה גם מהסטרימר וגם מטלויזיה. שניהם תואמים מבחינת איכות תמונה שסטרימר מסוגל להוציא וטלויזיה מסוגלת להציג. אני לא ממליץ על wdhd, כי אין לו יכולות רשת בכלל, וגם ממש לא ממליץ על שימוש ברשת אלחוטית לצורך הזרמת וידאו איכותי.

חוץ מזה, אתה יכול לנסות בצורה כמו גוגל עובד - מה שקנו מרבית האנשים זה טוב. אני חושב שדי מהר תגיע לאפשרויות בחירה מצומצמות של 3-4 דגמים, ואז תוכל לבחור לפי מחיר. הבעיה היחידה שעכשיו יוצאים דגמים חדשים של popcornhour ושל tvix.

נ.ב. אני לא אוהב את המושג FullHD, אתה צריך בסה"כ להגיע למצב שתוכל לראות תכנים עם רזולוציה 1080p, וזה הכל. על תסתבך יותר מדי :)

ronny067 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

תודה דימה מקווה שעוד יענו ויעזרו. אולי מישהו מכיר את הMVIX.? איך הוא?

ronny067 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

למישהו יש את המכשיר נגן HD אלחוטי - MVIX HD Media Player

שליחה #15 

למישהו יש את המכשיר נגן HD אלחוטי - MVIX HD Media Player או מכיר ויכול להגיד איך הוא או אם הוא מומלץ אני מנסה להגיע למסקנה איזה סטרימר או נגן מדייה הוא טוב גם מבחינה עלות שהוא לא יקר וגם מבחינת איכות שיראה ויתמוך בכתוביות בעברית ללא קידוד או עריכה ושיראה סרטים באיכות FULL HD ?
שאלתי פה באתר כמה וכמה פעמים איזה מכשיר כדאי ומומלץ ואם כדאי להביא מחו"ל או מהארץ ולא הגעתי למסקנה וגם לא קיבלתי הרבה תשובות שעזרו.
מקווה שתענו ותעזרו.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46373
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #16 

ronny067,
דווקא נראה שעזרו לך בשרשור.
משום מה, נדמה שאתה נעול על Mvix, לא משנה מה עונים לך, אז אין פה ממש שאלה איזה מוצר לקנות, נכון? :)

ronny067 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

לא ממש לא זיו יקירי. דווקא רציתי תשובות ממך ניסתי גם לשלוח לך הודעות אישיות אבל בגלל שאני חדש באתר לא נותן לי אפשרות. יש לי כמה וכמה שאלות אלייך אשמח אם תוכל בהודעה פרטית להגיד לי איך ליצור איתך קשר .בכל מקרה יקירי אני לא סגור על שום מכשיר בגלל שלא שמעתי חוות דעת עליהם ולא קיבלתי הרבה תשובות שכיוונו אותי למקום הנכון אלא יצרו לי קצת באלגן אז אם תוכל לעזור לי ליצור סדר לפי ניסיונך העשיר בתחום והידע ביחד עם המידע שקיבלתי מהחברים בפורום האם כדאי לרכוש מכשיר מחו"ל מכשיר של TVIX או להביא מהארץ מכשיר שהזולים בינהם הם WDHD וMVIX שמתאימים יחסית לדרישות שלי. שהדרישות שלי מהמכשיר הוא שיתמוך בכתוביות בעברית ללא קידוד והמרה ושינצל את הטלויזיה והתכנים באיכות FULL HD מקווה שתענה ותעזור ואם תוכל לענות למה מה שביקשתי גם בהודעה פרטית אין מילים לכמה שאני יודה לך.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46373
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #18 

אין צורך לשלוח לי הודעה פרטית בנושא הזה, השאלות הללו מקומם בפורום על מנת שגם אנשים אחרים אשר עומדים בפני אותה התלבטות, יוכלו להעזר בשרשור.

לפי הצרכים שהצגת, יש מספר מכשירים שיתאימו לך:
TViX 6500 - המרת הכתוביות הינו תהליך של שניות בודדות ולא רצוי לפסול אותו רק בשל חסרון זה.
Popcorn Hour A-110
ISTAR H6
HD X 1000
WD TV HD - תהליך המרת הכתוביות מעט ארוך יותר, אך זהו מכשיר בעלות נמוכה יחסית בעל ביצועים יחסית סבירים.

אל תתעצל, גש לדביק אשר קישור אליו קיבלת בעמוד הראשון בשרשור זה וקרא את הביקורות על המכשירים שציינתי כולל השרשורים הנלווים. לאחר שתעשה זאת, אני בטוח שיהיה לך מושג טוב יותר על המכשיר המתאים ביותר עבורך.

ronny067 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

זיו היקר וכל חברי הפורום תודה רבה רבה על כל העזרה והמענה הגעתי למסקנה בעקבות היעוץ והשירשור בדביק והדיונים בעקבותיהם שהכי מומלצים הם הTVIX או Popcorn Hour A-110 הHD X 1000 אף הוא מעולה אך השניים הראשונים הם המובלים הבנתי אבל שהפופקורן מתחמם מהר והTVIX כמו שזיו ציין מצריך המרת כתוביות אבל היא מהירה. עכשיו כעט שאלתי אליכם האם כדאי להביא מחו"ל את אחד המכשירים החדשים של TVIX למרות שהם חדשים הם במחירים סברים בארצות הברית המכשירים הם DVICO TVIX R-3300 ו/או TViX R2210 והמחירים לפי האתרים https://www.digitalconnection.com/st...ID=3&MFG=Dvico
או לפי האתר http://www.tvixbox.com
עכשיו האם יש משהו שונה במכשירים החדשים האלה של TVIX לעומת 6500 המוכר והאם כדאי לרכוש TVIX ואם כן איזה או להביא פופקורן מארצות הברית? מקווה שתענו ותעזרו תודה רבה רבה לכם על כל המענה העזרה והתמיכה מקווה שתמשיכו לעזור שיהיה המשך יום נעים.

גיאספס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #20 

הפופקורן לא כזה מתחמם מהר...אם אתה שם אותו במקום מאורר כמו שצריך ולא משאיר אותו דלוק 24/7 (אלא שם אותו על סטנד ביי) הוא לא אמור לעשות יותר מדי בעיות, לי לפחות הוא לא עושה אף בעיה

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”