הדום...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יחד עם הספה הישנה שלנו תרמנו גם את ההדום שלנו.
זה התברר כטעות פטאלית - זה ממש חסר לי כשאני שפוך על הספה החדשה...
בילינו את היום בנסיון (כושל) למצוא מקום עם מבחר שכולל יותר מהדום בודד מעור בצבע אדום לוהט...
רעיונות, הצעות ?
בילינו את היום בנסיון (כושל) למצוא מקום עם מבחר שכולל יותר מהדום בודד מעור בצבע אדום לוהט...
רעיונות, הצעות ?
-
oferlaor
- מנהל

חחח
צריך מישהו שהוא IMPARTIAL, יש עוד הרבה דרך לפני שנסיים את העבודה שם. צריך עוד לצבוע את הקיר, לפתור את בעיית ההדום, הפרקט ועוד מני שיפוצים.
צריך מישהו שהוא IMPARTIAL, יש עוד הרבה דרך לפני שנסיים את העבודה שם. צריך עוד לצבוע את הקיר, לפתור את בעיית ההדום, הפרקט ועוד מני שיפוצים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הכי זול?
ההדום של איקאה לכורסת ה Poang שלה: http://www.ikea.co.il/default.asp?catid ... 90F3140652}
ההדום של איקאה לכורסת ה Poang שלה: http://www.ikea.co.il/default.asp?catid ... 90F3140652}
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
- מנהל

- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני מבין אותך אבל......
1. כולה הדום, לא צריך להפוך את זה למינשר צרכני.
2. מכל המוצרים של איקאה יש רק שני מוצרים שבאמת שווה לקנות שם: סט מדפי הספרים Billy שלצערי הפסיקו לייצר את האלמנטים הפינתיים וכורסאות ה POANG וההדומים שלהם. יש לי את שני המוצרים האלו ואין לי מילה רעה להגיד עליהם. 2 קירות של פינת העבודה שלי הם סיפריה אחת ענקית והכורסת ה POANG וההדום שלה הם אתר ידוע שבו בת זוגתי שורצת כל הזמן.
1. כולה הדום, לא צריך להפוך את זה למינשר צרכני.
2. מכל המוצרים של איקאה יש רק שני מוצרים שבאמת שווה לקנות שם: סט מדפי הספרים Billy שלצערי הפסיקו לייצר את האלמנטים הפינתיים וכורסאות ה POANG וההדומים שלהם. יש לי את שני המוצרים האלו ואין לי מילה רעה להגיד עליהם. 2 קירות של פינת העבודה שלי הם סיפריה אחת ענקית והכורסת ה POANG וההדום שלה הם אתר ידוע שבו בת זוגתי שורצת כל הזמן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
- מנהל

- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא זוכר איך קוראים למקום, אז זה נמצא ברחוב לזרוב באזור תעשיה ראשון, יש חנות רהיטים דיי נחמדה, עם מבחר ענק והכי טוב שיש להם קטלוג מוצרים ואפשרות שילוב, כלומר אתה יכול להזמין משהו וצבע שאתה בוחר ואחרי כמה ימים כבר יש לך את זה. למה? כי המפעל נמצא לא רחוק משם...
תעשה סיבוב, רשל"צ-חולון (אזורי תעשיה) תמצא הרבה.
תעשה סיבוב, רשל"צ-חולון (אזורי תעשיה) תמצא הרבה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
oferlaor שלום לך .oferlaor כתב:יחד עם הספה הישנה שלנו תרמנו גם את ההדום שלנו.
רעיונות, הצעות ?...
בקשר להדום אתה יכול להיכנס לחנות בשם רהיטי קיבוץ השלושה בת"א . הם נמצאים ברחוב קיבוץ גלויות .85 ת"א
ולבצע הזמנה לאיזה גודל שאתה רוצה וכמובן אם זה מבד או מעור .
-
oferlaor
- מנהל

yosifon,
אשתי שוחחה איתם על הנושא הזה והם מאוד נפגעו (היא התביישה לומר להם כמה אלפים יעלה להחליף לנו את הפרקט בגלל השריטות שהמובילים שלהם עשו לנו בפרקט).
כמו שתמיד אני אומר:
No good deed goes unpunished - גם הפעם זה נכון.
אשתי שוחחה איתם על הנושא הזה והם מאוד נפגעו (היא התביישה לומר להם כמה אלפים יעלה להחליף לנו את הפרקט בגלל השריטות שהמובילים שלהם עשו לנו בפרקט).
כמו שתמיד אני אומר:
No good deed goes unpunished - גם הפעם זה נכון.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני לא מבין משהו, אתה לא שמת כריות החלקה או ספוגיות לבד בתחתית הרגליות של הרהיטים אצלך בבית? זה התקנה חובה כשיש לך פרקט.oferlaor כתב:yosifon,
כמו שתמיד אני אומר:
No good deed goes unpunished - גם הפעם זה נכון....
-
oferlaor
- מנהל

catskinner,
ברור שכן - אבל כשמישהו גורר כורסא על הפרקט (מסובב אותו, דוחף וכו') ולא שם לב, זה התוצאה.
לצערי לא הייתי בשטח בכדי לוודא שהם עושים הכל על קרטונים או ניילונים (לא שחסר לי כאלה במחסן).
ברור שכן - אבל כשמישהו גורר כורסא על הפרקט (מסובב אותו, דוחף וכו') ולא שם לב, זה התוצאה.
לצערי לא הייתי בשטח בכדי לוודא שהם עושים הכל על קרטונים או ניילונים (לא שחסר לי כאלה במחסן).