Stargate Universe - סידרת ספינאוף בעולם SG
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73369
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Stargate Universe, סדרה חדשה בעולם SG עולה לאוויר בעוד כחודשיים:
http://stargate.mgm.com/view/series/3/index.html♦
http://stargate.mgm.com/view/series/3/index.html♦
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
guyezra,
הם לא נתקעים ב"איזה מקום".
הם נתקעים על גבי ספינה של ה ancients (ע"י מסע בשער באמצעות 9 שברונים, ולא 7 או 8 כפי שהיה מוכר - למסע בתוך / חוצה גלקסיות).
זו ספינה אוטומטית שמפזרת stargates על כוכבים לא מוכרים, וסביב הספינה הזו והמסע שלה נעה הסדרה.
הם לא נתקעים ב"איזה מקום".
הם נתקעים על גבי ספינה של ה ancients (ע"י מסע בשער באמצעות 9 שברונים, ולא 7 או 8 כפי שהיה מוכר - למסע בתוך / חוצה גלקסיות).
זו ספינה אוטומטית שמפזרת stargates על כוכבים לא מוכרים, וסביב הספינה הזו והמסע שלה נעה הסדרה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
העונה חודשה מפרק 11.
הפיתרון של ה-CLIFF HANGER מהחלק הראשון של העונה נראה לי פשטני מדי.
זה רק אני או שהאמריקאים אוהבים פתרונות אינסטנט?!
הפיתרון של ה-CLIFF HANGER מהחלק הראשון של העונה נראה לי פשטני מדי.
זה רק אני או שהאמריקאים אוהבים פתרונות אינסטנט?!
-
Huber
- חבר במועדון HT

מישהו צפה בפרק 11? היה די צפוי שיחזירו את ד"ר ראש, היה גם די צפוי שהוא ימשיך לזמום ולנסות להפיל את הבוס, רק שהפעם יש לו שותפה. בהחלט פרק מעניין, יוצרי הסידרה סופסוף הבינו שזו סידרת מדע בדיוני, שהם ביקום ושזה לא פשע להכניס גזעים אחרים לתמונה וקצת אקשן. נקווה שימשיך ככה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אהבתי את הפתרון ל cliffhanger, אבל עדיין חסר לי הנושא של ה communication stones ואיך פתאום החללית הזרה נכנסה לאמצע הדרך.
מי הם, מה הם וכו' - אבל אני מניח שנגלה זאת בהמשך הסדרה (אולי מצאנו סוף סוף את הרעים של הסדרה הזו? אולי החללית הקטנה שירדה מה destiny בתחילת הסדרה היא כמו ה fighters של החייזרים האלו?).
אני מרוצה, גם אם אין לנו עדיין יותר מדי מושג מה קורה (רק מתי קלואי תעזוב את החיילצ'יק ותיכנס למיטה עם הילד?
)
מי הם, מה הם וכו' - אבל אני מניח שנגלה זאת בהמשך הסדרה (אולי מצאנו סוף סוף את הרעים של הסדרה הזו? אולי החללית הקטנה שירדה מה destiny בתחילת הסדרה היא כמו ה fighters של החייזרים האלו?).
אני מרוצה, גם אם אין לנו עדיין יותר מדי מושג מה קורה (רק מתי קלואי תעזוב את החיילצ'יק ותיכנס למיטה עם הילד?
-
Huber
- חבר במועדון HT

פרק 12 היה מצויין, לדעתי הטוב ביותר בכל הסידרה עד כה. לא האמנתי שראש והאסיאתית יפעלו כ"כ מהר, תפס אותי בהפתעה איך ה JAILBAIT הכלבתא בגדה בקור רוח מוחלט בחבר החייל והופתעתי שיאנג לא עשה כלום לראש והאסיאתית אחרי שהוא תפס פיקוד.
היתה פשוט מעולה ההחלטה להחיל את כל העימות בין שני הצדדים תחת המתקפה של החייזרים והרעיון לשים מכשיר מעקב בתוך ראש היה באמת מוצלח.
כמה דברים שלי הציקו:
1. המנתחת מציינת שזה יהיה קשה להוציא את המכשיר מעקב, היא נעלמת ואחות עושה את זה בקלות?
2. שמתם לב איך זה בסדרות/סרטים שמציגים שני בני זוג ישנים במיטה, אחד מהבני זוג מתעורר מסיוט והבן זוג השני מתעורר מיידית איתו? לא יודע איך זה אצלכם אבל כשאישתי קמה במהלך הלילה אני ממשיך לישון כמו בול עץ (חייב, האישה בהיריון, קמה 12 פעמים בלילה להשתין - אחרת לא הייתי מצליח לישון).
3. מציירים את ראש כחצי גאון ומצד שני כל הניסיונות שלו להדיח את ראש כ"כ שקופים ופאתטיים - לא הגיוני לי.
אני מנסה להבין איך הם ישרדו על הספינה במצב הנוכחי שלה, הרי היא בקושי מצליחה להחזיק מגינים נגד התקפה בסיסית, שלא לדבר על להתקיף בחזרה - מה יקרה כשספינת האם של החייזרים תתקיף?
היתה פשוט מעולה ההחלטה להחיל את כל העימות בין שני הצדדים תחת המתקפה של החייזרים והרעיון לשים מכשיר מעקב בתוך ראש היה באמת מוצלח.
כמה דברים שלי הציקו:
1. המנתחת מציינת שזה יהיה קשה להוציא את המכשיר מעקב, היא נעלמת ואחות עושה את זה בקלות?
2. שמתם לב איך זה בסדרות/סרטים שמציגים שני בני זוג ישנים במיטה, אחד מהבני זוג מתעורר מסיוט והבן זוג השני מתעורר מיידית איתו? לא יודע איך זה אצלכם אבל כשאישתי קמה במהלך הלילה אני ממשיך לישון כמו בול עץ (חייב, האישה בהיריון, קמה 12 פעמים בלילה להשתין - אחרת לא הייתי מצליח לישון).
3. מציירים את ראש כחצי גאון ומצד שני כל הניסיונות שלו להדיח את ראש כ"כ שקופים ופאתטיים - לא הגיוני לי.
אני מנסה להבין איך הם ישרדו על הספינה במצב הנוכחי שלה, הרי היא בקושי מצליחה להחזיק מגינים נגד התקפה בסיסית, שלא לדבר על להתקיף בחזרה - מה יקרה כשספינת האם של החייזרים תתקיף?
-
Huber
- חבר במועדון HT

למישהו יש את פרק 13? ניסיתי להוריד ב P2P וגם בניוז ומשום מה זה מוריד בשניהם את פרק 11.
אני מחפש את זה:
Stargate Universe S01E13 720p HDTV x264-SiTV
מה שיורד בפועל זה זה:
stargate.universe.111.faith-sitv
אני מניח שזה הפרק הנכון וזו טעות מספור כי שם הפרק 13 הוא באמת "אמונה".
אני מחפש את זה:
Stargate Universe S01E13 720p HDTV x264-SiTV
מה שיורד בפועל זה זה:
stargate.universe.111.faith-sitv
אני מניח שזה הפרק הנכון וזו טעות מספור כי שם הפרק 13 הוא באמת "אמונה".
- oferlaor
- מנהל

למרות שזה מסומן כפרק 11, זה בפועל פרק 13.
משום מה מישהו סימן את זה לא נכון.
פרק מצויין לדעתי שמצליח שוב להפתיע, לרגש ולשנות את ההבנה שלנו לגבי העתיד של המשימה הזו.
משום מה מישהו סימן את זה לא נכון.
פרק מצויין לדעתי שמצליח שוב להפתיע, לרגש ולשנות את ההבנה שלנו לגבי העתיד של המשימה הזו.
- kidney_stone
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: אריק. ט.
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אבל הם הסבירו את 2 הדברים:uriler כתב:אהבתי את הפתרון ל cliffhanger, אבל עדיין חסר לי הנושא של ה communication stones ואיך פתאום החללית הזרה נכנסה לאמצע הדרך.
)
...
החללית הזרה - ראש הפעיל איכשהו את החללית הנטושה שהם מצאו על הכוכב ההוא
והחייזרים קיבלו סיגנל ובאו לשם.
האבנים - ראש שמר לעצמו מההתחלה (מהרגע הראשון שהם מצאו את האבנים על הדסטיני)
אבן אחת בכיס, שנלקחה ממנו כשהוא נכנס לשבי בחללית החייזרית.
Think for yourself, question authority
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
לא הבנת מה שכתבתי - אוקיי, ראש לקח אבן. למה עד עכשיו זה לא שינה כלום, ואיך פתאום זה עבר להתקשר לחייזרים ולא לכדה״א?
יותר מזה - איך פתאום בפרק שכבר הם הביאו מכדה״א מנתחת (החליפו עם קלואי) בלי לדאוג בנושא?
יותר מזה - איך פתאום בפרק שכבר הם הביאו מכדה״א מנתחת (החליפו עם קלואי) בלי לדאוג בנושא?
- oferlaor
- מנהל

טעות.
בתחילת הסדרה ראו משהו שנדבק לספינה - החיזרים עקבו אחרי דסטיני בדרך הזו.
ראש שמר לעצמו אבן אחת בכדי שיוכל לעקוף את המנגנון הצבאי במידה ויהיה צורך בכך. הוא לא השתמש באבן עד כה ולכן לא ידענו על קיומן.
החייזרים לא ידעו מה זה, אבל עד כמה שאני יודע יש להם עדיין את האבן ההיא.
uriler,
לא הבנתי את השאלה. יש צוות שלם בכדוה"א בהיכון עבורם. ככל הנראה התחברו לשניה ואמרו שהם צריכים מנתח. זה אירגון צבאי, כך שאני מניח שלקח להם לא יותר מחצי שעה לארגן מנתח צבאי.
בתחילת הסדרה ראו משהו שנדבק לספינה - החיזרים עקבו אחרי דסטיני בדרך הזו.
ראש שמר לעצמו אבן אחת בכדי שיוכל לעקוף את המנגנון הצבאי במידה ויהיה צורך בכך. הוא לא השתמש באבן עד כה ולכן לא ידענו על קיומן.
החייזרים לא ידעו מה זה, אבל עד כמה שאני יודע יש להם עדיין את האבן ההיא.
uriler,
לא הבנתי את השאלה. יש צוות שלם בכדוה"א בהיכון עבורם. ככל הנראה התחברו לשניה ואמרו שהם צריכים מנתח. זה אירגון צבאי, כך שאני מניח שלקח להם לא יותר מחצי שעה לארגן מנתח צבאי.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
oferlaor,
השאלה שלי היא לגבי האבן - בסוף הפרק עם החייזרים הם אמרו שהם משהים את השימוש באבנים, בגלל הקישור שנוצר לספינה החייזרית.
מה קרה פתאום שהקישור עם כדה"א קל כ"כ והם לא חוששים?
השאלה שלי היא לגבי האבן - בסוף הפרק עם החייזרים הם אמרו שהם משהים את השימוש באבנים, בגלל הקישור שנוצר לספינה החייזרית.
מה קרה פתאום שהקישור עם כדה"א קל כ"כ והם לא חוששים?
-
Huber
- חבר במועדון HT

הוא מתכוון איך זה שבפעם הראשונה האבנים התקשרו לספינה החייזרית (והם די חששו להתשמש בהם בשביל שזה לא יקרה שוב), אבל כשהם רצו מנתחת פתאום זה שוב מתקשר עם כדה"א. מה זה - תוכנית לפי בקשתך? קצת נוח מידיי.
- oferlaor
- מנהל

אין לי תשובה, לא חשבתי על זה. בהחלט באג.
אני מניח שיחזרו לנושא הזה שוב, כי הרי התקשורת עם כדוה"א זה חלק די חשוב בסדרה...
אני מניח שיחזרו לנושא הזה שוב, כי הרי התקשורת עם כדוה"א זה חלק די חשוב בסדרה...