צהריים טובים לכולם,
בהתאם לשבועות הקודמים, גם בסוף השבוע הנוכחי רציתי להזמין אותכם לקרוא את מהדורות גיימסנטר שהעלתי במהלך השבוע לאתר שלי. השבוע תוכלו לקרוא (ואף לצפות) במידע רב מתערוכת המשחקים בקלן שם נחשף הדגם הדק של הפלייסטיישן 3, בנוסף תוכלו לראות תמונות מהמשחקים החדשים (אנצ'רטד 2, ראצ'ט וקלנק ועוד), ואף לקבל מידע מקיף על פרו אבולשן 2010 וסמקדאון נגד רו 2010.
מאוד הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על המהדורות,
הנה הלינק לאתר
http://ogelive.net
אורן.
כל חדשות השבוע - מהדורות גיימסנטר חדשות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
orenmj2,
כעיקרון אני לא אוהב לינקים שמושכים לאתר אחר - זה מרגיש לי מלאכותי. לדעתי כדאי לך לפחות לתת חלק מהטקסט (אם לא את כולו) אם אתה רוצה שזה יעורר עניין.
אם יהיה עניין, אז אנשים יראו בחתימה שלך (אם תוסיף את זה לחתימה שלך) את הלינק לאתר שלך.
כעיקרון אני לא אוהב לינקים שמושכים לאתר אחר - זה מרגיש לי מלאכותי. לדעתי כדאי לך לפחות לתת חלק מהטקסט (אם לא את כולו) אם אתה רוצה שזה יעורר עניין.
אם יהיה עניין, אז אנשים יראו בחתימה שלך (אם תוסיף את זה לחתימה שלך) את הלינק לאתר שלך.
אני מבין את הנושא, אבל להעתיק כתבות שלמות לכאן זה נושא בעייתי, בעבר שוחחתי מספר פעמים עם מנהל האתר (מרטין) על אפשרות בה הכתבות שלי יופיעו כאן על בסיס קבוע אבל הוא אמר שבגלל הדירוג של גוגל זה לא אפשרי ללא שכתוב.oferlaor כתב:orenmj2,
אם יהיה עניין, אז אנשים יראו בחתימה שלך (אם תוסיף את זה לחתימה שלך) את הלינק לאתר שלך....
המהדורת שאני כותב נכתבות בימי שני עד חמישי, אני מוכן לפרסם כאן בכל ערב את כותרות המהדורה ולשמוע מה דעתכם, מדובר במהדורה קלילה למדי שמכילה תמונות וסרטים רבים.
אשמח לשמוע גם ביקורות\דעות לגבי הכתבות עצמן, תודה רבה.