כבר שנה וחצי שאני חיי לי באושר עם מגבר השפורפרות האהוב שלי, אשר הוא כולו עבודת DIY של אדם יקר מארצנו הקטנטנות. עם זאת, נראה כי מהיום המגבר האהוב שלי יצטרך לחלוק מקום של כבוד לחבר חדש בארון הציוד
בביקור שגרתי אצל האקסית, כאשר אני חולף לי מהמעלית למפתן הבית, אני קולט בזווית העיין קופסא עם חזית כסופה, והמון כפתורים. "הייתכן כי מצאתי חבר עתיק ממני?" הרהרתי לעצמי. מהסתכלות מקרוב, אושש הדבר, ואכן המכשיר המדובר היה לא אחר ממגבר פיוניר ישן עוד יותר ממני (לא כל כך קשה עם 17 שנות חיי
הבאתי את המגבר הביתה, בדקתי ברשת מה ערכו, ומה שוויו. מכירה שהתבצעה בגרמניה דרך אתר eBay, העלתה ערך שערורייתי של 302 יורו בפומבית שנסגרה לפני זמן לא רב. "חתיכת מציאה יש לי פה חשבתי", ובהחלט כך הדבר.
חיברתי את המגבר,תחילה לרמקולים הקודמים של פיוניר, למקרה שמשהו במגבר לא בסדר. הכל תקין, אפשר להמשיף לשלב הבא. חיברתי את הקסטלים היקרים שלי, ובהחלט קיבלתי הפתעה נעימה. המגבר נשמע טוב מאוד. צליל נקי, באס הדוק מאוד, ויורד נמוך יחסית. במה לא רעה בכלל, אימג'ינג מעולה, הפרדה טובה בהחלט, והספק לא נורמאלי! (אחרי הכל, המותק הזה שוקל 17 קילו).
כמובן שישר הרצתי עליו לא פחות מעשרה דיסקים שונים. והמסקנות ברורות. את המגבר האהוב שלי הוא לא יוכל להחליף לעולם. הצליל עדיין לא נעים כל כך, הבאס חסר בנפח שלו, והתחום הדינאמי למרות שאמור להיות עדיף, לא משתווה באף הקלטה סימפונית שבדקתי. עם זאת, הייתרונות ברורים. במטאל וברוק כבד המגבר הזה עושה דברים מדהימים! פשוט לא להאמין! הוא לא שורף שפורפרות. ואיך לא, יש לו קדם מגבר לפטיפון שקיבלתי לפני יומיים (חינם גם כן
ד"א, למי שמתעניין, הדגם של המגבר הוא SA-9500 של פיוניר.
מקווה שלא התייאשתם מהסיפוק הארוך, אבל למשהו הייתה לי הרגשה שתשמחו לשמוע את החוויה המשמחת