קניית טלוויזיה LCD 32 - המלצות?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
ohel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום :)

אנחנו מחפשים לרכוש טלוויזיה LCD בגדול "32.

הטלוויזיה תתלה על הקיר על זרוע מתכווננת ומרחק הצפיה ממנה יהיה 2.2 מ' - מושבים הנמוכים מהטלוויזיה + 3.4 מ' - מושבים בגובה הטלוויזיה.

הצפיה היא בעיקר בשידורי טלוויזיה שונים (כולל ספורט, יש יס מקס, אין HD) גם בשעות האור וגם סרטי DVD מעת לעת.

התקציב - כ-3000 ש"ח שניתן למתוח מעט למעלה אם צריך (נניח עד 3500)

משיטוטים שעשיתי בחנויות וברשת מצאה חן בעיני מאוד ה- samsung la32a450 אבל הבנתי שיצורה הופסק ושלא ניתן להשיג אותה יותר. כשחיפשתי את דגם ה-451 ראיתי שהוא לא קיים בעולם אלא רק בישראל וזה מעט חשוד.
בחלק מהאתרים נטען שסדרת ה-B מחליפה את סדרת ה-A שייצורה הופסק אבל ראיתי שמדובר ב-סדרה B ברזולוציה גבוהה יותר של 1980x1080 לעומת 1366x768 ב-A וקראתי שהדבר יפגום באיכות הצפיה כיוון שאיננו צופים בשידורי HD.

בנוסף, יש לי תלוש הנחה של 500 ש"ח לרכישה בניופאן - האם יש LCD טוב שהם מייבאים שעונה על התנאים?

אשמח לעצות והכוונה בנושא.

תודה (f)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

ohel כתב:שלום :)

אנחנו מחפשים לרכוש טלוויזיה LCD בגדול "32.

הטלוויזיה תתלה על הקיר על זרוע מתכווננת ומרחק הצפיה ממנה יהיה 2.2 מ' - מושבים הנמוכים מהטלוויזיה + 3.4 מ' - מושבים בגובה הטלוויזיה.

הצפיה היא בעיקר בשידורי טלוויזיה שונים (כולל ספורט, יש יס מקס, אין HD) גם בשעות האור וגם סרטי DVD מעת לעת.

התקציב - כ-3000 ש"ח שניתן למתוח מעט למעלה אם צריך (נניח עד 3500)

משיטוטים שעשיתי בחנויות וברשת מצאה חן בעיני מאוד ה- samsung la32a450 אבל הבנתי שיצורה הופסק ושלא ניתן להשיג אותה יותר. כשחיפשתי את דגם ה-451 ראיתי שהוא לא קיים בעולם אלא רק בישראל וזה מעט חשוד.
בחלק מהאתרים נטען שסדרת ה-B מחליפה את סדרת ה-A שייצורה הופסק אבל ראיתי שמדובר ב-סדרה B ברזולוציה גבוהה יותר של 1980x1080 לעומת 1366x768 ב-A וקראתי שהדבר יפגום באיכות הצפיה כיוון שאיננו צופים בשידורי HD.

בנוסף, יש לי תלוש הנחה של 500 ש"ח לרכישה בניופאן - האם יש LCD טוב שהם מייבאים שעונה על התנאים?

אשמח לעצות והכוונה בנושא.

תודה (f)
...
ohel
שלום לך .

הייתי ממליץ לך לרכוש סוני .דגם s-5500 32 רזולוצייה 1368-768 (Y)

אייכותית מאוד מרובה בכניסות שאתה זקוק להם כגון סקרט תומך RGB . גם תמונה אייכותית וגם מתיחה חכמה .
בנוסף תרכוש רק יבוא רשמי ישפאר 3 שנות אחריות .

בהצלחה (f)

ohel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה!

לאיזו כניסה בעצם זקוק היס מקס? ומה קורה במסכים שאין בהם את הכניסה הנחוצה?
האם למרחק שרשמתי כדאי להגדיל הטלוויזיה ל-"37 או שכשני מטר זה קרוב מדי לגודל כזה? אם אשתמש בתלוש של 500 ש"ח לקניה בניופאן יש מסכים של טושיבה מסדרת ה-Regza שיעלו לי בגודל "37 כמו "32 מחברות אחרות (סמסונג או הסוני שהמלצת) - השאלה איך האיכות שלהם.

תודה (b)

ohel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

עכשיו ראיתי ברשת שה- LA32B450 היא עדיין HD ready וגם שה-LA32A450 עדיין קיימת מיבוא רשמי (לפחות באתר של סלון חללית) - האם בכל זאת הסוני עדיפה?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

sony

שליחה #5 

ohel כתב:עכשיו ראיתי ברשת שה- LA32B450 היא עדיין HD ready וגם שה-LA32A450 עדיין קיימת מיבוא רשמי (לפחות באתר של סלון חללית) - האם בכל זאת הסוני עדיפה?
...

ohel .

תבין אני לא אמרתי שהסמסונג מסך לא טוב .
לדעתי מסכי הסמסונג מעולים . פשוט הדגמים שמיובאים לארץ מגיעים ללא כניסת סקרט .

מה שגורם לבעיה בממירים של יס והוט .
הסוני מגיע עם שתי כניסות סקרט וזה יתרון בפני עצמו בין המעברים של הערוצים . שמשודרים ב 16-9 ו 4-3 .
המתיכה החכמה תמיד תתן לך את התמונה האופטימלית . בלי לבצע שום פעולה .

בסמסונג שמגיע לארץ אין כניסת סקרט . ומה שגורם לך לבצע מתיחה ידנית דרך השלט בין הערוצים .

tamir_ye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

רגע שאני יבין המרחק צפייה הכי רחוק הוא 3.4 מטר?

ohel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

כן, הכי רחוק הוא 3.4 מ'
הכי קרוב 2.2 מ' בערך (אולי קצת יותר כי זה לא בקו ישר - המושבים הקרובים נמוכים מעט מהמקום המתוכנן לטלוויזיה).

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

לפחות 37

שליחה #8 

ohel כתב:כן, הכי רחוק הוא 3.4 מ'
הכי קרוב 2.2 מ' בערך (אולי קצת יותר כי זה לא בקו ישר - המושבים הקרובים נמוכים מעט מהמקום המתוכנן לטלוויזיה).
...

ohel
אם זה המצב של 3.4 מטר . אז תרד מ-32 אינצ' ותעלה ל-37 לפחות .

tamir_ye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אפילו יותר מ-37 מה שמצריך תקציב יותר גדול. 32 לא יתן כלום ואתה לא תהנה מהצפייה אם תראה משהו בכלל..

ohel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

לצערי הרב אין תקציב יותר גדול ומקווה שזה לא יזעזע אתכם :wink: אבל עד עכשיו היה לנו LCD של "21 בתור טלוויזיה והסתדרנו אז "32 זה שיפור משמעותי מבחינתנו ...   :D

ותודה כמובן על כל העזרה - הבנתי שלקנות טלוויזיה בלי חיבור scart שמתאים ליס מקס יהווה פגיעה באיכות החיים מבחינתנו אז נרד מהסמסונג למרות איכותם. יש עוד מסכים שיתאימו פרט לסוני שכדאי להסתכל עליהם?

dude69il
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 774
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #11 

שרפ דגם 32d44 מסך תוצרת יפן עם כניסות סקרט

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #12 

ohel כתב:לצערי הרב אין תקציב יותר גדול ומקווה שזה לא יזעזע אתכם :wink: אבל עד עכשיו היה לנו LCD של "21 בתור טלוויזיה והסתדרנו אז "32 זה שיפור משמעותי מבחינתנו ...   :D

ותודה כמובן על כל העזרה - הבנתי שלקנות טלוויזיה בלי חיבור scart שמתאים ליס מקס יהווה פגיעה באיכות החיים מבחינתנו אז נרד מהסמסונג למרות איכותם. יש עוד מסכים שיתאימו פרט לסוני שכדאי להסתכל עליהם?
...
השבוע הותקנו אצלי 3 מסכים סמסונג 32 והאיכות טובה מאוד. כניסת ה-SCART ישנה והעתיד הוא HDMI כמו שיש במקס HD ועוד. למסך כניסות HDMI, קומפוננט, קומפוזיט ועוד ולא הייתי פוסל את המסך בגלל הכניסה, לדעתי זו שגיאה

אני חיברתי את כל המכשירים למסך מקס וממיר רגיל בכבל משודרג של RGB לקומפוזיט והתמונה טובה מאוד

ערן

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #13 

ohel כתב:לצערי הרב אין תקציב יותר גדול ומקווה שזה לא יזעזע אתכם :wink: אבל עד עכשיו היה לנו LCD של "21 בתור טלוויזיה והסתדרנו אז "32 זה שיפור משמעותי מבחינתנו ...   :D

...
השבוע הותקנו אצלי 3 מסכים סמסונג 32 והאיכות טובה מאוד. כניסת ה-SCART ישנה והעתיד הוא HDMI כמו שיש במקס HD ועוד. למסך כניסות HDMI, קומפוננט, קומפוזיט ועוד ולא הייתי פוסל את המסך בגלל הכניסה, לדעתי זו שגיאה

אני חיברתי את כל המכשירים למסך מקס וממיר רגיל בכבל משודרג של RGB לקומפוזיט והתמונה טובה מאוד

ערן

ohel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

תודה על ההמלצות הנוספות.
אילו חברות נחשבות לטובות לרכישת כבל RGB?

:pizza:

tamir_ye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

תראה למרות שהיית עם 21 שאין לי מושג איך הסתדרת ועוד זה LCD אז זה בכלל לא מובן אני ממליץ לך לחפש או את הסדרה הקודמת של סאמסונג שאני מניח תכנס בתקציב של עד 3.5 אבל הבעיה שקשה להשיג או להוסיף עוד קצת לסדרה החדשה שלפי זאפ אפשר למצוא אותה ב-4000. עדיף לך להשקיע את הכמה מאות שקלים האלה על גודל שעוד יתאים לך מאשר לסבול אם גדלים קטנים יותר בכל זאת טלוויזיה לא קונים כל יום ואני שאם אתה קונה אתה רוצה להנות ושמי שרואה יהנה ממנה אז זאת המלצה שלי מקווה שתעזור לך.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

כבל סקרט

שליחה #16 

ohel כתב:תודה על ההמלצות הנוספות.
אילו חברות נחשבות לטובות לרכישת כבל RGB?

:pizza:
...
ohel שלום לך .

הכי חשוב בכבל סקרט הוא הראשים שלו . שיהיו מפלסטיק יצוק .
לגבי המותג אז מונסטר כבל . (Y)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #17 

יש לי ניסיון מצוין עם כבלים שונים של HQ מסדרת HQSS, הנמכרים ב http://www.daganm.co.il (ואולי בחנויות נוספות, פשוט עם חנות זו יש לי ניסיון טוב).

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

שליחה #18 

גם לדעתי אתה עושה טעות מבחינת הגודל.
למרחק צפייה של מקסימום 3.4 מ' ,מסך של 32 הוא ממש קטן

עדיף לחסוך עוד קצת ולרכוש מסך גדול יותר...

אני יושב 3.8 מ' ממסך 42 ולעיתים קרובות שוקל החלפה למסך גדול יותר... :roll:

ohel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

תודה רבה על כל ההמלצות והעצות

אני אצא שוב לחנויות ואראה אם יש "37 מוצלחת שנכנסת בתקציב - כי גדולה יותר ברור לי שלא תיכנס לתקציב.
אקח בחשבון בכל מקרה את כל ההמלצות שנרשמו לי כאן.

תודה שוב ושבוע מוצלח!

tamir_ye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

למה לא לחכות עוד קצת ולחסוך עוד?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”