בעית איחוד קבצי כתוביות
ערב טוב לכולם
אני מנסה להוסיף כתוביות לסרט DVD הכתוביות אוחדו ב-WORKSHOP ועברו המרה ב-SRT2SUB הכל עובד מצויין עד הקטע שבו הכתוביות אוחדו ואז הכל יוצא מאיזון כל החלק השני של הכתוביות רץ בדקה אחת ואז יש שוב כתוביות רק שהמרחק בינהם לבין סינכרון גדול מאוד
איפו הטעות מה אני עושה לא בסדר
תודה מראש אשר
אני מנסה להוסיף כתוביות לסרט DVD הכתוביות אוחדו ב-WORKSHOP ועברו המרה ב-SRT2SUB הכל עובד מצויין עד הקטע שבו הכתוביות אוחדו ואז הכל יוצא מאיזון כל החלק השני של הכתוביות רץ בדקה אחת ואז יש שוב כתוביות רק שהמרחק בינהם לבין סינכרון גדול מאוד
איפו הטעות מה אני עושה לא בסדר
תודה מראש אשר
אתה צריך לראות (תעזר בתוכנה SUBTITLE WORKSHOP ) מתים מסתיימת הכתובית בחלק הראשון ומתי מסתיים החלק הראשון של הסרט. את הפרש הזמנים הזה הוסף לחלק השני של התרגום התרגום.
לחץ CTRL+B והוסף את היפרש הזמנים גם לכתובית הראשונה וגם לכתובית האחרונה (בחלק השני של התרגום) ולאחר מכן בצע "שמור". כעת אתה יכול לחבר את הכתוביות.
בהצלחה
לחץ CTRL+B והוסף את היפרש הזמנים גם לכתובית הראשונה וגם לכתובית האחרונה (בחלק השני של התרגום) ולאחר מכן בצע "שמור". כעת אתה יכול לחבר את הכתוביות.
בהצלחה
אל תשכח לסמן את האפשרות " חישוב מחדש של ערכי הזמנים" בחלון איחוד כתוביות
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.