שירות לדוגמא

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
shuali פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #1 

אני חבר בפורום כשנה וחצי, מאז שרכשתי את המסך הראשון שלי סוני P3000E, הייתי מבסוט ממנו, אבל לפני כ3 חודשים החלטתי לשדרג את הגודל ורכשתי LCD 37 D44E של שארפ,
לפני כשבוע החלטתי שהמסך אינו מספק אותי, לא מבחינת איכות ולא מבחינת שימושים, ולכן החלטתי על שדרוג שלישי במספר.
כמו כולם פתחתי שרשור חדש ובו בקשות להלצות על מסך שיתאים לצרכי.

באותו היום קיבלתי הודעה פרטית מאדם בשם עוזי, אשר כינויו בפורום HDZONE (שם החנות בה הוא עובד).
לאחר מספר התכתבויות קצרות הוא ביקש את הטלפון שלי על מנת ליצור עימי קשר ולשוחח, הסכמתי.
בשיחה שארכה כ30 דקות עוזי הפגין מקצועיות שלא נתקלתי בה גם בחנויות מתמחות אליהם הלכתי לפני שרכשתי את השארפ. הבנתי שעומד מולי בן אדם שלוקח את המקצוע ברצינות עם תודעת שירות שקשה למצוא בארץ, בטח מאדם שלא נפגשת איתו מעולם.

לאחר שהסברתי לו את הצרכים שלי מהמסך, הוא העלה בפני מספר דגמים אשר מיד החלתי להריץ בגוגל.
לאחר מספר ימים אשר במהלכן עוזי התקשר אלי על בסיס יומי (מספר פעמים ביום יש לומר) הגענו להסכמה על 3 דגמים שמתאמים לי, הוא אמר שיבדוק לי מחירים ויחזור אלי.
יום למחרת הוא התקשר אלי עם הצעות מחיר לכל מסך, ולבסוף החלטתי לקחת מסך של סוני (אשר לא אכזבה אותי בעבר) דגם KDL 40V5500. אמרתי לעוזי שקיבלתי הצעת מחיר מגוף אחר, אשר הייתה נמוכה ממחיר השוק של המסך, עוזי הפציר בי לא לסגור כלום ולתת לו לבדוק מה הוא יכול לעשות בנידון.
לאחר מספר דקות חזר אלי עוזי עם מחיר דומה, כולל התקנה ותליה על הקיר.

ממליץ לכל מי שמחפש לרכוש מסך, ומעוניין בשירות ברמה אחרת, קשר של המוכר על בסיס יומי לוודאות שהכל בסדר, ואמינות.

אני רק יציין שאין לי שום אינטרס, אני לא מכיר את האדם באופן אישי, גם לא את החנות.

כן ירבו. (Y)

dvirko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

מצטרף לכל האמור לעיל, כבר כתבתי פה http://www.hometheater.co.il/vt91169.%D ... 7%A9%D7%A8 בעבר על דרך החתחתים שעברתי בחיפושי אחר מסך עד אשר פגשתי באיש המקסים הזה והצוות המיומן שלו.
למרות שכבר עבר זמן מה מאז הרכישה, עוזי עדיין מקפיד להתקשר אלי מפעם לפעם ולשאול אם הכל בסדר או אם אני זקוק לעזרה טכנית.
עוזי, יצאת צדיק :-)

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4969
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #3 

באמת שינוי מרענן אחרי ה"שרשור העצבים הגדול" (Y)
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #4 

כיף לשמוע (Y)
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #5 

ירבו כמוהו... (Y)

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #6 

בהצלחה לעוזי, שעוד נותני שירות יתנו שירות כזה, ועוד מקבלי שירות יעריכו את האנשים שעושים דברים קצת אחרת. (Y)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”