מונטי פייתון בדוקומנטרי חדש
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לפי השמועות אותם חברים של מונטי פייתון שעדיין חיים ישתתפו בספשל מיוחד שנקרא - "מונטי פייתון: כמעט הכל אמת (גירסאת העורכי דין)" אשר יתעד חלק ממה שהיה באותם ימים שמחים כשהלהקה היתה צעירה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני אישית אחכה לזה בקוצר רוח - אני מאוד אוהב את ההומור של החברה האלו ואישית מאוד עצוב לי שהם התפרקו. למרות שהרבה מהחברים פתחו בקריירות סולו, עדיין זה לא שווה ערך לחומר שהם הוציאו יחדיו.
-
oferlaor
- מנהל

huber,
צריך לזכור שכשיש ריכוז מטורף כזה של כשרונות ושיש להם גם אגו לא קטן, זה די מסובך להשאיר את החבילה.
בסופו של דבר כמה מהם עשו דברים די מדהימים.
צריך לזכור שכשיש ריכוז מטורף כזה של כשרונות ושיש להם גם אגו לא קטן, זה די מסובך להשאיר את החבילה.
בסופו של דבר כמה מהם עשו דברים די מדהימים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
תזכיר לי ברשותך, מי חוץ מג'ון קליז הצליח להרים קריירה נורמלית POST מונטי?
השאר הופיעו פה ושם, אבל היחיד למיטב זיכרוני שהצליח ליצור קריירת סולו נורמלית היה קליז.
השאר הופיעו פה ושם, אבל היחיד למיטב זיכרוני שהצליח ליצור קריירת סולו נורמלית היה קליז.
-
oferlaor
- מנהל

מרביתם פיתחו קריירות משגשגות.
גרהם צ'פמן היה דר', אך היה מדוכא קלינית והתאבד (הוא גם היה הומוסקסואל מוצהר - כמה אירוני שכמעט כל השאר התלבשו כמו נשים והוא כמעט לעולם לא...)
אריק איידול, מייקל פאלין וג'ון קליז עשו לא מעט סרטים (פאלין היה מבריק ב-BRAZIL, ועשה המון דוקומנטרים).
טרי גיליאם היה מאוד מוצלח כבמאי ולדעתי הוא המבריק מכולם.
לגבי טרי ג'ונס, אני לא ממש שומע עליו, אין לי מושג מה הוא עושה.
גרהם צ'פמן היה דר', אך היה מדוכא קלינית והתאבד (הוא גם היה הומוסקסואל מוצהר - כמה אירוני שכמעט כל השאר התלבשו כמו נשים והוא כמעט לעולם לא...)
אריק איידול, מייקל פאלין וג'ון קליז עשו לא מעט סרטים (פאלין היה מבריק ב-BRAZIL, ועשה המון דוקומנטרים).
טרי גיליאם היה מאוד מוצלח כבמאי ולדעתי הוא המבריק מכולם.
לגבי טרי ג'ונס, אני לא ממש שומע עליו, אין לי מושג מה הוא עושה.