קונה בימים הקרובים טלוויזיה לסלון - תקציב 6500 ש"ח
המרחק כ3.5 מטר, כלומר 42" יעשו את העבודה.
אין לי כרגע פתרונות HD- סטרימר/מחשב נייד וכדומה ורוב הצפייה תהיה בSD /DVD, אך אני מתכנן לחבר בעתיד מחשב נייד או סטרימר אל הטלוויזיה ולצפות בתכני HD, לא יזיק גם אם בטלוויזיה תהיה כניסת USB שמזהה HD.
איזה טלוויזיות מומלצות בתקציב הנ"ל ??
תודה מראש!
אין לי כרגע פתרונות HD- סטרימר/מחשב נייד וכדומה ורוב הצפייה תהיה בSD /DVD, אך אני מתכנן לחבר בעתיד מחשב נייד או סטרימר אל הטלוויזיה ולצפות בתכני HD, לא יזיק גם אם בטלוויזיה תהיה כניסת USB שמזהה HD.
תודה מראש!
אני קניתי לפני כיומיים את ה- LG 42LH50YR.
טלויזיה מדהימה. מחיר - 6900. שווה את הכסף.
היחידה שראיתי בתצוגות שאין לה מריחות ופיקסלים ובעיות בצפיה באנלוגי.
אני מרוצה עד הגג. רשמתי היום חוות דעת בזאפ. תבדוק שם. (ממתין לאישור שלהם על חוות הדעת)
קצת נתונים 200Hz, ו- 150,000 בהירות.
אני מרוצה עד הגג. רשמתי היום חוות דעת בזאפ. תבדוק שם. (ממתין לאישור שלהם על חוות הדעת)
קצת נתונים 200Hz, ו- 150,000 בהירות.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
amit_a שלום לך .amit_a כתב:המרחק כ3.5 מטר, כלומר 42" יעשו את העבודה.
תודה מראש!...
בדודל של 42 הייתי ממליץ לך טושיבה .
לא לסוני ולא לסמסונג יש 42 .
הצלחתי להשיג במחיר באיזור של התקציב שלי את הפיליפס 8404 ,מנסיוני בפורום אני מניח שהיא טובה יותר מה- LG42LH50YR .plazma כתב:אני קניתי לפני כיומיים את ה- LG 42LH50YR.
קצת נתונים 200Hz, ו- 150,000 בהירות....
הטלוויזיה אמורה להגיע אלי בשבוע הבא!!!
ה-8404 מציעה יותר אופציות ואפשרויות כמו גלישה באינטרנט - לא מציג עברית, ומקלט DDT (שידורי החינם).
אבל אני חושב שאיכות התמונה שלו נמוכה יותר מה- LG42LH50YR . ה-8404 היא 80K 3ms 100Hz, והLG היא 150K 2ms 200Hz. בנתונים כאלו ברור שהמעבד של LG הרבה יותר חזק.
על כל פנים זו שאלה של עדיפות. האם מעדיפים את התוספות של ה philips או תוספת באיכות של ה-LG.
אני חושב שלרוב הציבור עדיף ה-philips מהLG. אני אישית לא סובל הפרעות בתמונה, כל פיפס מפריע לי. לכן לקחתי את ה-LG הזו.
אבל אני חושב שאיכות התמונה שלו נמוכה יותר מה- LG42LH50YR . ה-8404 היא 80K 3ms 100Hz, והLG היא 150K 2ms 200Hz. בנתונים כאלו ברור שהמעבד של LG הרבה יותר חזק.
על כל פנים זו שאלה של עדיפות. האם מעדיפים את התוספות של ה philips או תוספת באיכות של ה-LG.
אני חושב שלרוב הציבור עדיף ה-philips מהLG. אני אישית לא סובל הפרעות בתמונה, כל פיפס מפריע לי. לכן לקחתי את ה-LG הזו.
צור קשר עם משתמש בשם ironman הוא טוען שהוא יכול לארגן את ה8404 42 ב-7200 כולל הובלה והתקנה על הקיר.amit_a כתב:odi כתב:הוא אמר באיזורTriple-z כתב:אני ישמח לדעת איפה ניתן להשיג 8404 42" ב-6500 שקל......
באופן כללי בשביל ה8404 שווה לחרוג......
בתקציב ובמרחק שלך דווקא הייתי מעדיף ללכת על 50 אינטש HDR, כמו ה-PS450 של סמסונג או אחד הדגמים החדשים של פנסוניק (X10 או S10).
אומנם עכשיו 42 נראה לך מספק ל-3.5 מטר אבל אני מבטיח לך שאחרי כמה שבועות תחשוב בעצמך שאפשר היה גם להכניס יותר גדול. 50 אינטש יתן לך חווית צפייה טובה בהרבה למרות שיש פשרה מסויימת על איכות התמונה בהשוואה לדגמי ה-42 באותו תקציב.
לשיקולך
אומנם עכשיו 42 נראה לך מספק ל-3.5 מטר אבל אני מבטיח לך שאחרי כמה שבועות תחשוב בעצמך שאפשר היה גם להכניס יותר גדול. 50 אינטש יתן לך חווית צפייה טובה בהרבה למרות שיש פשרה מסויימת על איכות התמונה בהשוואה לדגמי ה-42 באותו תקציב.
לשיקולך
למה לא LG? אני בספק מאוד מאוד גדול שהסמסונג הנ"ל טובה יותר.Noam_B כתב:בתקציב ובמרחק שלך דווקא הייתי מעדיף ללכת על 50 אינטש HDR, כמו ה-PS450 של סמסונג או אחד הדגמים החדשים של פנסוניק (X10 או S10).
לשיקולך...
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אחרי צפייה מעמיקה בשתהן לא יכולתי להחליט מי טובה יותר.roei_s כתב:למה לא LG? אני בספק מאוד מאוד גדול שהסמסונג הנ"ל טובה יותר.Noam_B כתב:בתקציב ובמרחק שלך דווקא הייתי מעדיף ללכת על 50 אינטש HDR, כמו ה-PS450 של סמסונג או אחד הדגמים החדשים של פנסוניק (X10 או S10).
לשיקולך......
ל lg יש שרות מצויין וחיבורים למכביר .
כולל scart rgb הכל כך נחוץ במחוזותינו לשידורי sd.
ו50 .
אינץ לא פחות.
סקארט לא עד כדי כך חשוב, ההבדל מ S VIDEO זניח מאוד.odi כתב:אחרי צפייה מעמיקה בשתהן לא יכולתי להחליט מי טובה יותר.roei_s כתב:למה לא LG? אני בספק מאוד מאוד גדול שהסמסונג הנ"ל טובה יותר.Noam_B כתב:בתקציב ובמרחק שלך דווקא הייתי מעדיף ללכת על 50 אינטש HDR, כמו ה-PS450 של סמסונג או אחד הדגמים החדשים של פנסוניק (X10 או S10).
לשיקולך......
ל lg יש שרות מצויין וחיבורים למכביר .
כולל scart rgb הכל כך נחוץ במחוזותינו לשידורי sd.
ו50 .
אינץ לא פחות....
העדר גם של סקארט וגם של S VIDEO כמו בסמסונג זה כבר בעיה.
לא יצא לי לבדוק ממש את ה B450 , אבל לעומת ה A450 ה LG טובה יותר.
טלויזיה 42 - יעוץ
שלום לכולם. הרבה זמן לא ביקרתי בפורום - תקופה קצת עמוסה.. ועכשיו אני מבולבל. לפני כחודש ההמלצה הרווחת לטלויזיה בגודל 42 ,בעיקר לתכני SD היתה PV80 . אני מבין שכבר לא ניתן להשיג אותה. ממעבר על השירשורים אני רואה כרגע מלצות לפיליפס, טושיבה, LG , ועוד.. ומה לגבי הפנסוניק- הדגמים החדשים (זה באמת פחות מוצלח מה- PV80?)
הייתי שמח לשמוע המלצה יותר נקודתית לטלויזיה לסלון. כאמור, עיקר הצפיה SD . תקציב של כ 6000 ש"ח (אפשר לגלוש במעט - רצוי שלא) אין בעייה מיוחדת של תאורה וכו'.
תודה מראש
הייתי שמח לשמוע המלצה יותר נקודתית לטלויזיה לסלון. כאמור, עיקר הצפיה SD . תקציב של כ 6000 ש"ח (אפשר לגלוש במעט - רצוי שלא) אין בעייה מיוחדת של תאורה וכו'.
תודה מראש