בעיה בחיבור ממיר הוט HD בקומפוננט - הבעיה נפתרה
שלום
יש ברשותי טלויזית lcd toshiba בת 4 שנים בערך. יש בה hd ready ונמסר לי מניופאן שמחברים אותו דרך כניסת הקומפוננט של הטלויזיה.
אני רוצה לחבר את המחשב ולראות סרטי hd ויש לי במחשב יציאת dvi,האם יש הבדל בין החלופות הבאות מבחינת איכות הצפייה:
1)לחבר מעין מתאם כזה בין dvi לקומפוננט ואז להריץ כבל קומפוננט לטלויזיה (זכר מ-2 הצדדים).
2)למצוא כבל שצד אחד שלו dvi וצד שני קומפוננט זכר לטלויזיה.
בקיצור,האם המתאם אמור לפגוע באיכות סרטי ה-hd?
תודה רבה!
יש ברשותי טלויזית lcd toshiba בת 4 שנים בערך. יש בה hd ready ונמסר לי מניופאן שמחברים אותו דרך כניסת הקומפוננט של הטלויזיה.
אני רוצה לחבר את המחשב ולראות סרטי hd ויש לי במחשב יציאת dvi,האם יש הבדל בין החלופות הבאות מבחינת איכות הצפייה:
1)לחבר מעין מתאם כזה בין dvi לקומפוננט ואז להריץ כבל קומפוננט לטלויזיה (זכר מ-2 הצדדים).
2)למצוא כבל שצד אחד שלו dvi וצד שני קומפוננט זכר לטלויזיה.
בקיצור,האם המתאם אמור לפגוע באיכות סרטי ה-hd?
תודה רבה!
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כניראה שהמוקדנית לא ראתה מקרן בחיים שלה.תזמין אותה לבקורguyezra כתב:טוב, הסתדר לי לפני המשחק של חיפה
כנראה שיש למקרן בעיה עם 720P50, העברה ל-1080i50 פתרה את העניין.
אגב, התקשרתי להוט וישר אמרו לי שהם לא תומכים במקרנים......
זה לא שאלה של מקרן או לא, זה בעיית מקצועיות. נציגה של 20.70 לשעה לא תתחילזורו44 כתב:כניראה שהמוקדנית לא ראתה מקרן בחיים שלה.תזמין אותה לבקורguyezra כתב:טוב, הסתדר לי לפני המשחק של חיפה
אגב, התקשרתי להוט וישר אמרו לי שהם לא תומכים במקרנים.........
להתעניין בטכנולוגיה בשביל העבודה שלה. יש לה יציאה למסיבה על הראש. גם קשה להאשים
את הנציגים - פעם היה טלויזיה. כפתור AV. היום - פלזמה, אל.סי.די, מקרן, בורר כניסות, כל
טלויזיה עם השטויות שלה ודרך העבודה שלה. אתה חושב שזה כיף להתחיל להסביר לזקנה
בת 76 איך להעביר לערוץ AV בטלויזיית ה-אל.סי.די שהמוכר בחנות מכר לה?
מעבר לזה, הם יענו שהם יודעים איך עובד הממיר שלהם ואיך לתפעל אותו. בשביל הטלויזיה או
המקרן יש את החברה שמהם קנית אותם - שהם יתנו לך שירות. מנקודת המבט האובייקטיבית
הם גם צודקים...
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
קודם כל הנציגה שענתה לי לא מבינה דבר וחצי דבר בממיר HD שלהם, וזו הבעיה הראשונה.levikon כתב:זה לא שאלה של מקרן או לא, זה בעיית מקצועיות. נציגה של 20.70 לשעה לא תתחילזורו44 כתב:כניראה שהמוקדנית לא ראתה מקרן בחיים שלה.תזמין אותה לבקורguyezra כתב:טוב, הסתדר לי לפני המשחק של חיפה
אגב, התקשרתי להוט וישר אמרו לי שהם לא תומכים במקרנים.........
להתעניין בטכנולוגיה בשביל העבודה שלה. יש לה יציאה למסיבה על הראש. גם קשה להאשים
את הנציגים - פעם היה טלויזיה. כפתור AV. היום - פלזמה, אל.סי.די, מקרן, בורר כניסות, כל
טלויזיה עם השטויות שלה ודרך העבודה שלה. אתה חושב שזה כיף להתחיל להסביר לזקנה
בת 76 איך להעביר לערוץ AV בטלויזיית ה-אל.סי.די שהמוכר בחנות מכר לה?
מעבר לזה, הם יענו שהם יודעים איך עובד הממיר שלהם ואיך לתפעל אותו. בשביל הטלויזיה או
המקרן יש את החברה שמהם קנית אותם - שהם יתנו לך שירות. מנקודת המבט האובייקטיבית
הם גם צודקים......
היא הייתה נחמדה מאוד, אבל כל שאלה שלי נענתה בתמתין רגע, המתנה של כמה דקות ואז תשובה חלקית/מגומגמת כזו.
מצד שני מהגימגומים האלה (רזולוציה של 1084 על 56...) עליתי על הכיוון לפיתרון...
מצד שלישי, הם מספקים ממיר, הם צרכים לדאוג שהוא עובד ויש תמונה והכל, ללכת ליצרן הטלויזיה זה לא ממש הגיוני - הממיר תומך קומפוננט? הם צרכים לדאוג שתהיה תמונה בקומפוננט כמו שהם עושים ב-HDMI.
אמרתי לה שמקרן וטלויזיה זה אותו הדבר לצורך העניין.
זה לא הנקודה. הם אכן מספקים ממיר, אבל הם לא יכולים לדעת איך עובד המקרן שלך ולמה הוא לא מראה את התמונה שהממיר משדר אליו. ללכת ליצרן הטלויזיה זה הדבר ההגיוני ביותר - הוא ייצר את הטלויזיה, הוא יודע איך התפריטים שלו עובדים ואיזה רזולוציות הוא מקבל, הוא יוכל לספק לך תמיכה. הרי בסופו של דבר הבעיה הייתה במקרן שלא יודע לקבל רזולוציה מסויימת ולא בממיר שלא מוציא את הרזולוציה הנכונה.