PODCAST #3 - והפעם: קליידסקייפ, נטפליקס, USERIT ואפל
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
היה קצת פספסוס בכל הקטע של הפסיקה נגד realdvd וקליידסקייפ.
בית המשפט לא אמר שהעתקת DVD היא הפרה של fair use, הוא אמר שהרשיון שיש ל-realdvd ולקליידסקיפ מרשה להם לפתוח את ההצפנה לזמן מוגבל.
הפסיקה הזו משפיעה אוטומטית על כל תוכנה אשר רכשה רשיון שימוש מ-DVD CCA.
תוכנות אשר לא משתמשות ברכיב התוכנה של DVD CCA, ולא רכשו רשיון מ-DVD CCA לא מושפעות מהפסיקה כלל.
בכל מקרה, אין כאן שום אמירה משפטית ש"אסור להעתיק DVD לשימוש ביתי". זה פשוט לא נכון.
בית המשפט לא אמר שהעתקת DVD היא הפרה של fair use, הוא אמר שהרשיון שיש ל-realdvd ולקליידסקיפ מרשה להם לפתוח את ההצפנה לזמן מוגבל.
הפסיקה הזו משפיעה אוטומטית על כל תוכנה אשר רכשה רשיון שימוש מ-DVD CCA.
תוכנות אשר לא משתמשות ברכיב התוכנה של DVD CCA, ולא רכשו רשיון מ-DVD CCA לא מושפעות מהפסיקה כלל.
בכל מקרה, אין כאן שום אמירה משפטית ש"אסור להעתיק DVD לשימוש ביתי". זה פשוט לא נכון.
You are never fully dressed without a smile
-
oferlaor
- מנהל

shed,
אנחנו הכללנו ובעצם חיברנו בין שני התביעות גם של REAL וגם של KALEIDESCAPE.
פישטנו את זה מאוד - אכן אתה צודק והתביעה היא כנגד שימוש במנגנוני פיענוח CSS עבור מי שבעצם חתום על המנגנונים הללו (עבור REAL). הבעיה עם התביעה של קליידסקייפ היא יותר סבוכה ונתונה לשאלה האם מותר להחזיק עותק חוקי של DVD על גבי דיסק קשיח.
המסר הוא ברור - THE POWERS THAT BE הולכים אחרי מי שינסה לעשות את זה למרות שהם רודפים אחרי כל האנשים הלא נכונים... בקיצור, השאר בפודקאסט
אני מתנצל על איכות הסאונד שלי הפעם. אני מאמין שאני מבין איפה היתה הבעיה שגרמה לווליום לעלות ולרדת במהלך ההקלטה.
בתקווה שבכך יסתיים סאגת איכות הסאונד שלנו.
בהזדמנות זו רציתי להודות למעין קמחי על השתתפותה בפודקאסט
אנחנו הכללנו ובעצם חיברנו בין שני התביעות גם של REAL וגם של KALEIDESCAPE.
פישטנו את זה מאוד - אכן אתה צודק והתביעה היא כנגד שימוש במנגנוני פיענוח CSS עבור מי שבעצם חתום על המנגנונים הללו (עבור REAL). הבעיה עם התביעה של קליידסקייפ היא יותר סבוכה ונתונה לשאלה האם מותר להחזיק עותק חוקי של DVD על גבי דיסק קשיח.
המסר הוא ברור - THE POWERS THAT BE הולכים אחרי מי שינסה לעשות את זה למרות שהם רודפים אחרי כל האנשים הלא נכונים... בקיצור, השאר בפודקאסט
אני מתנצל על איכות הסאונד שלי הפעם. אני מאמין שאני מבין איפה היתה הבעיה שגרמה לווליום לעלות ולרדת במהלך ההקלטה.
בתקווה שבכך יסתיים סאגת איכות הסאונד שלנו.
בהזדמנות זו רציתי להודות למעין קמחי על השתתפותה בפודקאסט
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 20/08/2009 15:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
עופר,
גם קליידסקיפ נפלה על עניין רישוי ולא על עניין השאלה "האם מותר להחזיק DVD על דיסק קשיח".
אגב, גם חברות אחרות בתחום נמצאות בבעיה לאחר הפסיקה הזו (למשל AMX עם הסרבר שלה).
אגב2: קליידסקייפ יכולה לפתור את הבעיה בקלות על ידי שמירת התוכן מוצפן על הדיסק ופענוח שלו רק בעת הניגון. במצב כזה הם לא יפרו את הרשיון אשר אוסר פענוח הצפנה לא מוגבל בזמן.
מבחינת המשתמש - לא יהיה שום הבדל.
בעניינים טכנים - אני קונה לך מדונה לפני הפודקאסט הבא. בעוד מרטין ומעיין היו ברורים, בקושי הצלחתי לשמוע אותך.
גם קליידסקיפ נפלה על עניין רישוי ולא על עניין השאלה "האם מותר להחזיק DVD על דיסק קשיח".
אגב, גם חברות אחרות בתחום נמצאות בבעיה לאחר הפסיקה הזו (למשל AMX עם הסרבר שלה).
אגב2: קליידסקייפ יכולה לפתור את הבעיה בקלות על ידי שמירת התוכן מוצפן על הדיסק ופענוח שלו רק בעת הניגון. במצב כזה הם לא יפרו את הרשיון אשר אוסר פענוח הצפנה לא מוגבל בזמן.
מבחינת המשתמש - לא יהיה שום הבדל.
בעניינים טכנים - אני קונה לך מדונה לפני הפודקאסט הבא. בעוד מרטין ומעיין היו ברורים, בקושי הצלחתי לשמוע אותך.
You are never fully dressed without a smile
-
oferlaor
- מנהל

Shed,
הבעיה בצד שלי לא קשורה לאיכות המיקרופון אלא כנראה להגדרות תוכנה לא נכונות (agc).
הבעיה בצד שלי לא קשורה לאיכות המיקרופון אלא כנראה להגדרות תוכנה לא נכונות (agc).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46429
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
היו הרבה שינויים בעריכת הפודקאסט הזה לעומת הקודמים, הכל משימוש בנורמליזציה, הורדת Clipping ומציאת VBR אופטימלי.
לאט לאט אנחנו נשפר את איכות ההקלטה עד שהחברים יפסיקו להעיר לגביה ויותר לגבי התוכן שנאמר
לאט לאט אנחנו נשפר את איכות ההקלטה עד שהחברים יפסיקו להעיר לגביה ויותר לגבי התוכן שנאמר
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחלה, באמת הקצב מפתיע לטובה. המשיכו כך!
חוץ מאיזה 3-4 פעמים שהוליום של עופר השתנה -בסה"כ - נשמע טוב מאוד!
חוץ מאיזה 3-4 פעמים שהוליום של עופר השתנה -בסה"כ - נשמע טוב מאוד!
-
oferlaor
- מנהל

mta194,
אנחנו עושים את זה לפי הזמן הפנוי של הגורמים - כך שזה לא הולך להיות משהו מאוד קבוע, אלא בקצב שנוכל לעמוד בו.
אנחנו עושים את זה לפי הזמן הפנוי של הגורמים - כך שזה לא הולך להיות משהו מאוד קבוע, אלא בקצב שנוכל לעמוד בו.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
Kaleidescape רכשו המון אנשים בהוליווד,
גם בארץ יש אותו אצל כמה מיליארדרים
זה ממש לא סוף הסיפור
גם בארץ יש אותו אצל כמה מיליארדרים
זה ממש לא סוף הסיפור
- Maayanki
- כתבת אתר

- תגובות: 484
- שם מלא: מעין קמחי
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
בשמחה!!! ומעין זה עם י' אחת ע-ו-פר.oferlaor כתב:
בהזדמנות זו רציתי להודות למעיין קמחי על השתתפותה בפודקאסט...
אני אגב דיברתי בלי אוזניות ובלי מיקרופון, פשוט דרך המחשב-מסך-מגע שיש אצלי לסקירה.
לגבי העובדה ששמעים אותי טוב - כל התודות לזיו על העריכה!
ומצטרפת לקריאה לגבי הזמנים - חצי שעה נשמע לי כמו זמן טוב.
-
oferlaor
- מנהל

מחשב-מסך-מגע ?? HP או משהו אחר..? ומתי תפורסם הסקירה ?Maayanki כתב:בשמחה!!! ומעין זה עם י' אחת ע-ו-פר.oferlaor כתב:
בהזדמנות זו רציתי להודות למעיין קמחי על השתתפותה בפודקאסט...
![]()
אני אגב דיברתי בלי אוזניות ובלי מיקרופון, פשוט דרך המחשב-מסך-מגע שיש אצלי לסקירה.
לגבי העובדה ששמעים אותי טוב - כל התודות לזיו על העריכה!
ומצטרפת לקריאה לגבי הזמנים - חצי שעה נשמע לי כמו זמן טוב....
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
לא ברור לי איך אנשים אומרים שאיכות הסאונד טובה בפודקאסט ה 3, עופר לפרקים בקושי נשמע.
חוץ מזה, עדיין היה נחמד אם הייתם רושמים באיזה דקה מתחיל כל נושא כדי שנוכל להגיע לדברים שמעניינים אותנו יותר.
ביקורת בונה, לעיתים אתם טיפה נמרחים על נושא במקום "לתקתק" את הנושא.
תודה.
חוץ מזה, עדיין היה נחמד אם הייתם רושמים באיזה דקה מתחיל כל נושא כדי שנוכל להגיע לדברים שמעניינים אותנו יותר.
ביקורת בונה, לעיתים אתם טיפה נמרחים על נושא במקום "לתקתק" את הנושא.
תודה.
שי
-
oferlaor
- מנהל

Shayosef,
היתה לי בעיה שאני חושב שעליתי עליה, אבל לצערי זה לא מסוג הדברים שאפשר לזהות תוך כדי הקלטה. אני חושב שדי ברור שלא ניתן אחרי שמקליטים ומזהים בעיה כלשהי להקליט את כל הפודקאסט מחדש...
לגבי סימון הדקות - זה דורש עבודה וגם ככה יש לא מעט עבודה על כתפינו. בעתיד אולי נעשה כך, אבל גם היינו מעדיפים שתקשיבו להכל ולא רק לקטע מסויים שהוא המעניין אתכם...
לבסוף, המריחה הזו היא חלק מהעניין. זו לא תוכנית רדיו שחייבים להשאיר אותה מאוזנת - אם משהו מעניין אני דווקא רוצה להימרח עליו ככל שעולה על רוחי
היתה לי בעיה שאני חושב שעליתי עליה, אבל לצערי זה לא מסוג הדברים שאפשר לזהות תוך כדי הקלטה. אני חושב שדי ברור שלא ניתן אחרי שמקליטים ומזהים בעיה כלשהי להקליט את כל הפודקאסט מחדש...
לגבי סימון הדקות - זה דורש עבודה וגם ככה יש לא מעט עבודה על כתפינו. בעתיד אולי נעשה כך, אבל גם היינו מעדיפים שתקשיבו להכל ולא רק לקטע מסויים שהוא המעניין אתכם...
לבסוף, המריחה הזו היא חלק מהעניין. זו לא תוכנית רדיו שחייבים להשאיר אותה מאוזנת - אם משהו מעניין אני דווקא רוצה להימרח עליו ככל שעולה על רוחי
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
חס וחלילה , שלא תבין אותי לא נכון, תמרח בפודקאסט שלך כמה שתרצה, פשוט לדעתי האפקט יאבד.
בנושא הזמן שבהם מתחילים נושאים, אני מבין שאתה מעוניין שנקשיב להכל אבל מה לעשות לא כולנו מעוניינים לשמוע הכל לכן חשבתי שהעוד 5 דקות בעריכה למציאת הזמנים לא יהיה מסובך במיוחד ויתן למאזינכם שירות נוסף.
בנושא הזמן שבהם מתחילים נושאים, אני מבין שאתה מעוניין שנקשיב להכל אבל מה לעשות לא כולנו מעוניינים לשמוע הכל לכן חשבתי שהעוד 5 דקות בעריכה למציאת הזמנים לא יהיה מסובך במיוחד ויתן למאזינכם שירות נוסף.
שי