אני מציע לך להשלים ידע בסיסי בתחום ע"י קריאת מאמאים באתר הזה (יכול להיות שחלק מהמידע שתמצא ייראה לך לא רלוונטי, אבל זה לא ככה, סמוך עלי) - הם נכתבו ע"י אנשים שבאמת מבינים - ולא מהתרשמויות של אנשים שמבסוטים ממה שהם קנו על סמך אלוהים יודע מה.
כי עם כל הכבוד, אמירות כמו "המכשיר תומך בשידורים עתידיים " ו-"לך עם האינטואיציה שלך" לא רציניות.
יש קריטריונים ברורים יותר לבחירת מסך\מקרן.
תתחיל מנושאים
- "פלזמה מול LCD" - יתרונות וחסרונות של כל טכנולוגיה
- מה משמעות של כל פרמטר שאתה מוצא ב-spec (וזה עולם ומלואו)
- סוגי חיבורים.
- טמפרטורת צבע
- שידורים ופורמטים High Definition
- כיול מסך
במקביל, תגדיר את הדרישות שלך ואופן שימוש: מה מרחק הצפיה, תקציב, צפיה בלויין או כבלים מול DVD מול מקורות HD.
כמו כן, כדאי לציין כי ח.י אינם יבואן בלעדי, גם סקאל מיבאים את LG ולעיתים אותו מוצר יכול להגיע משניהם.
Pakostnik כתב:אני מציע לך להשלים ידע בסיסי בתחום ע"י קריאת מאמאים באתר הזה (יכול להיות שחלק מהמידע שתמצא ייראה לך לא רלוונטי, אבל זה לא ככה, סמוך עלי) - הם נכתבו ע"י אנשים שבאמת מבינים - ולא מהתרשמויות של אנשים שמבסוטים ממה שהם קנו על סמך אלוהים יודע מה.
כי עם כל הכבוד, אמירות כמו "המכשיר תומך בשידורים עתידיים " ו-"לך עם האינטואיציה שלך" לא רציניות.
יש קריטריונים ברורים יותר לבחירת מסך\מקרן.
תתחיל מנושאים
- "פלזמה מול LCD" - יתרונות וחסרונות של כל טכנולוגיה
- מה משמעות של כל פרמטר שאתה מוצא ב-spec (וזה עולם ומלואו)
- סוגי חיבורים.
- טמפרטורת צבע
- שידורים ופורמטים High Definition
- כיול מסך
במקביל, תגדיר את הדרישות שלך ואופן שימוש: מה מרחק הצפיה, תקציב, צפיה בלויין או כבלים מול DVD מול מקורות HD.
כמו כן, כדאי לציין כי ח.י אינם יבואן בלעדי, גם סקאל מיבאים את LG ולעיתים אותו מוצר יכול להגיע משניהם.
...
א. תודה על התשובה הארוכה
ב. איפה אני קורא את המאמרים
ג. המרחק הוא 4 מטרים והצפיה רובה ביס ואולי אני אחבר את המחשב בכבל למסך כדי לדבר עם חברים לפני השינה מהמיטה
ד. שוב תודה
לדעתי, אם אין לך בעיה של מחיר כפי שציינת, ומרחק הצפייה הוא 4 מטרים, שקול לקחת מסך גדול יותר, 42 או לפחות 37.
גם פלאזמת hd טובה, יכולה לענות נהדר על דרישות השימוש שלך, לא בהכרח lcd.
כניסות/יציאות.
RF X2.
Rear A/V Input.
Front A/V Input.
Side Component Video Input:
(480i, 480p, 720p, 1080i)
Rear Composite Video Out
Rear Component Video Input:
(480i, 480p, 720p, 1080i)
(RGB In (15 pin.
RGB Associated.
Audio In and Type.