האם פיקסל אחת תקועה שווה את המעמץ להחלפת המסך ?
יש לי טלויזיה חדשה של פיליפס קצת פחות מחודש עם פיקסל אחד תקועה (בצבע אדום)
אחרי שקראתי הרבה שרשורים על מלחמות עולם שניהלו חברי הפורום נגד ספקים שונים בנושא החלפת מסך עם פיקסל תקועה אני תוהה, האם כדאי ?
1. תופעת פיקסל תקועה לא משפיעה בכלל על איכות הצפייה שלי בטלוויזיה, אני פשוט לא מצליח לראות את הפיקסל ממרחק צפייה רגיל
2. אני לא מתכוון לחבר מחשב לטלוויזיה
3. השירות של אלקטרה גרועה במיוחד, בשרשור הזה חבר ניסה לפנות עליהם בנושא זליגת אור (לטעמי בעיה יותר חמורה מפיקסל תקוע)
http://www.hometheater.co.il/vt91729.% ... %A8%D7%94
אני רוצה לשאול את חברי הפורום:
1. האם הבעיה פסיכולוגית בלבד ?
2. האם יש עוד אנשים שלא נכנסו לסיפור החלפה עם פיקסל אחד תקועה ?
3. מה הייתם ממליצים לי לעשות ?
אחרי שקראתי הרבה שרשורים על מלחמות עולם שניהלו חברי הפורום נגד ספקים שונים בנושא החלפת מסך עם פיקסל תקועה אני תוהה, האם כדאי ?
1. תופעת פיקסל תקועה לא משפיעה בכלל על איכות הצפייה שלי בטלוויזיה, אני פשוט לא מצליח לראות את הפיקסל ממרחק צפייה רגיל
3. השירות של אלקטרה גרועה במיוחד, בשרשור הזה חבר ניסה לפנות עליהם בנושא זליגת אור (לטעמי בעיה יותר חמורה מפיקסל תקוע)
3. מה הייתם ממליצים לי לעשות ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ledirf שלום לך.ledirf כתב:יש לי טלויזיה חדשה של פיליפס קצת פחות מחודש עם פיקסל אחד תקועה (בצבע אדום)
3. מה הייתם ממליצים לי לעשות ?...
ראשית היכן נמצא הפיקסל התקול .
במסכי LCD יש סיכוי טוב לחלץ את הפיקסל ע"י תוכנה לחילוץ פיקסלים .
יום טוב לך.
ledirf כתב:יש לי טלויזיה חדשה של פיליפס קצת פחות מחודש עם פיקסל אחד תקועה (בצבע אדום)
3. מה הייתם ממליצים לי לעשות ?...
נראה לי שכל הפורום מכיר את ה"סרט" שלי עם הפיקסל השרוף בפיוניר 5090 שלי..
אני יכול להגיד לך שבאמת לא ראו ממרחק צפייה רגיל, וגם מקרוב צריך אחלה של עין בשביל להבחין, אבל אני לא הייתי מוכן לחיות עם ההרגשה שהשקעתי את מיטב כספי במוצר עם "דפקט" לכאורה.
לדעתי תתן צלצול לאלקטרה ותסביר את המצב, אין לך מה להפסיד, במידה ואתה רואה שבאמת אין עם מי לדבר אחר כך תחשוב מה לעשות...
בכל מקרה לי החליפו את המסך (מדובר ביבואן מקביל מוכר, אשר הוכיח את עצמו).
- 9000es
- חבר במועדון 10K

תופעה הכי מוקרת שיש
צודק בכל מילהshuali כתב:שמע ברגע שאתה יודע שזה שם אתה תחפש את זה כל הזמן... ככה זה....
1. הפיקסל נמצא בצד שמאלי ובחצי העליון של המסך9000es כתב:[quote="ledir
ledirf שלום לך.
יום טוב לך....
2. בשביל להריץ את התוכנה אני חייב לחבר מחשב ?
חחח עכשיו אתה מצטער שבדקת
לפעמים עדיף לא לדעת חחח היה לי את אותו הקטע עם LCD LG 32, שקניתי לפני כשנתיים, ואחרי הקנייה רק התוודאתי לפורום פה, ואחרי קריאה ראיתי שיש לדגם הזה בעיות זליגה רציניות בכל ארבעת הפינות (דבר שלא ידעתי מהו, לא היה לי מעולם LCD חשבתי שזה ככה בכל המסכים) אחרי שהבנתי שזה פאק בדגם הספציפי הזה כל סצינה חשוכה אכלתי את הלב, למזלי זה היה ממחסני חשמל ולא עושים שם בעיות עם החזרות. באותו היום החזרתי את המסך וקניתי סוני.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

ledirf .שווה לארגן מחשב בשביל לפתור לך את הבעיהledirf כתב:1. הפיקסל נמצא בצד שמאלי ובחצי העליון של המסך9000es כתב:[quote="ledir
ledirf שלום לך.
יום טוב לך....
2. בשביל להריץ את התוכנה אני חייב לחבר מחשב ?...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

תוכנה לחילוץ פיקסלים
sky1sky10 .sky1sky10 כתב:איזה תוכנה מחלצת פיקסל כזה?...
יש תוכנה חינמית שנקראת DPT .
תשיג אותה באינטרנט . תצרוב אותה על דיסק .
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
קרה לי מקרה זהה עם אותו מודל (פיקסל שרוף ב- 5090 - למעשה שליש פיקסל - רק אחד משלושת הצבעים הראשיים בפיקסל נשרף).kipikipod כתב:
נראה לי שכל הפורום מכיר את ה"סרט" שלי עם הפיקסל השרוף בפיוניר 5090 שלי..
אני יכול להגיד לך שבאמת לא ראו ממרחק צפייה רגיל, וגם מקרוב צריך אחלה של עין בשביל להבחין, אבל אני לא הייתי מוכן לחיות עם ההרגשה שהשקעתי את מיטב כספי במוצר עם "דפקט" לכאורה.
לדעתי תתן צלצול לאלקטרה ותסביר את המצב, אין לך מה להפסיד, במידה ואתה רואה שבאמת אין עם מי לדבר אחר כך תחשוב מה לעשות...
בכל מקרה לי החליפו את המסך (מדובר ביבואן מקביל מוכר, אשר הוכיח את עצמו)....
במקום להחליף מסך - והיתה לי אפשרות כזו - העדפתי להגיע לפשרה עם היבואן ופוציתי בדרך אחרת.