מזרימדיה או NetBook עם Ion
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
כבר היום יוצאים NetBook עם Ion, משמע כרטיס גראפי של Nvidia והרצת וידאו בלי שום בעיה עד 1080p.
יש איזה יתרון לקניית מזרימדיה או שהעידן של מזרימדיה הולך להיגמר ?
יש איזה יתרון לקניית מזרימדיה או שהעידן של מזרימדיה הולך להיגמר ?
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
שמע....
מזרימדיה זו מערכת סגורה, בלי יותר מידי בעיות עם מקדדים וכל זה.
HTPC מכל סוג, צריך לבחור תוכנה , להתאים מקדדים , לא תמיד יציב.
לאנשים הפשוטים שרק רוצים להכניס לחשמל ולהפעיל מתאים מזרימדיה, ורוב האנשים מעוניינים בפחות צרות.
לאנשים הפשוטים שרק רוצים להכניס לחשמל ולהפעיל מתאים מזרימדיה, ורוב האנשים מעוניינים בפחות צרות.
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

לדעתי להיות כבול למערכת סגורה זו הצרה הגדולה.zovirax כתב:שמע....
לאנשים הפשוטים שרק רוצים להכניס לחשמל ולהפעיל מתאים מזרימדיה, ורוב האנשים מעוניינים בפחות צרות....
בכל מקרה, בכלל לא מסובך להתקין קובץ מקדדים ונגן ?
מה זאת אומרת לא יציב, בטח שיציב.
לא שכנעת אותי.
אני דווקא חושב שמזרימדיה זה העתיד, בדיוק מהסיבה שציין zovirax אבל...
המכשירים צריכים להבשיל לרמה של נגן DVD, כלומר פשטות הפעלה, אמינות ובלי הורדות תכופות של עדכונים.
כשתוכל לקנות מכשיר בחנות עם HDD פנימי או להכניס אחד בפשטות בבית (במגירה או בצורה לא כירורגית אחרת ), לחבר לחשמל, לעשות סטאפ חצי אוטומטי והופ אתה מוכן להתחיל לצפות... אז אנחנו העמך
(להבדיל מחובבי טכנולוגיה שמבינים בעניין ונהנים גם מההתעסקות) נצטרף לטרנד.
וזה צריך להיות היתרון העיקרי על HTPC שמבחינתי תמיד יכול להציע יותר פונקציות ואפשרויות הרחבה.
אבל בתחום הצפייה בסרטים נטו אחרי שהתרגלנו לאיכות ונוחות של DVD , ואז גילינו את הDIVX והתחלנו להוריד ולצרוב דיסקים ולהעביר בין החבר'ה, היום זה יורד כלכך מהר שרק מעבירים לינק או המלצה וכל אחד מוריד לעצמו, וגם הפסקנו לצרוב - קנינו DVD עם כניסת USB.
ועכשיו צריך להתקדם לחיבור רשת ונחסוך את השימוש בUSB וכ'ו
ובכלל בקרוב גם נגלה את ה HD
המכשירים צריכים להבשיל לרמה של נגן DVD, כלומר פשטות הפעלה, אמינות ובלי הורדות תכופות של עדכונים.
כשתוכל לקנות מכשיר בחנות עם HDD פנימי או להכניס אחד בפשטות בבית (במגירה או בצורה לא כירורגית אחרת ), לחבר לחשמל, לעשות סטאפ חצי אוטומטי והופ אתה מוכן להתחיל לצפות... אז אנחנו העמך
וזה צריך להיות היתרון העיקרי על HTPC שמבחינתי תמיד יכול להציע יותר פונקציות ואפשרויות הרחבה.
אבל בתחום הצפייה בסרטים נטו אחרי שהתרגלנו לאיכות ונוחות של DVD , ואז גילינו את הDIVX והתחלנו להוריד ולצרוב דיסקים ולהעביר בין החבר'ה, היום זה יורד כלכך מהר שרק מעבירים לינק או המלצה וכל אחד מוריד לעצמו, וגם הפסקנו לצרוב - קנינו DVD עם כניסת USB.
ועכשיו צריך להתקדם לחיבור רשת ונחסוך את השימוש בUSB וכ'ו
ובכלל בקרוב גם נגלה את ה HD
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

1. מסכים חלקית, אתה יכול לקנות עכבר אלחוטי ואז להקליק רק עם העכבר - מאוד נוח.OhadG כתב:רוצה סיבות? הנה:
1. שלט רחוק (הצורך לקנות אחד + מקלט, או לקום למחשב)
2. הצורך לעדכן ידנית קודקים/תוכנות
3. וירוסים על/של מע' הפעלה + תחזוקה שוטפת של המחשב
4. מחיר
5. עיצוב
6. קלות הפעלה/שימוש...
2. נכון, בערך פעם בשנה אולי יותר.
3. מסכים, אבל עם אנטי וירוס טוב אפשר להיות שקט.
4. מסכים, אבל בעוד 800 ש"ח (אולי פחות כי אני לא צריך לקנות דיסק קשיח חיצוני) שהוספתי יש לי גם netbook לשימושים שונים כמו גלישה בטלוויזיה.
5. אה, ככה יש netbook יפים מאוד.
6. ראה 1.
שכנעת אותי חלקית.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
השאלה היא מה אתה רוצה?
אם אתה מחפש כלי ייעודי עבור הטלויזיה שישב בסלון/חדר שינה/חדר אחר, סטרימר יתן לך את הערך הכי גבוה לכסף.
אבל ע"פ הכתיבה שלך, יותר מעניין אותך המחשב ופחות ההצגה לטלויזיה. (שזה בסדר גמור).
הדבר היחיד שאתה צריך להבין זה שאין את "המוצר המושלם", כזה שיתן את כל מה שאתה רוצה, ובמחיר שאתה רוצה
.
כאחד שיש לו מדיה סנטר בסלון (כבר מספר שנים), אני יכול לומר לך בפה מלא שאם כשבניתי אותו היה סטרימר עם תמיכה מלאה בעברית ויציב (כמו נניח הפופקורן היום) לא הייתי הולך על MC.
מצד שני, יש לי לפטופ נפרד כך שאת "החוויה האלחוטית" אני מקבל ממקורות אחרים
ד"א, בנושא פשטות הפעלה, אם אתה היחיד שמשתמש במערכת, אז כן, עכבר אלחוטי (שגם הוא לא תמיד נוח) יתן לך פתרון.
אם זו מערכת סלונית שאמורה לשרת את האשה/אמא או אנשים טכנופובים כאלו ואחרים, סטרימר יתן לך את הפתרון האולטימטיבי (בלי קריאות מהסלון של: "הרסתי משהו, בוא תראה מה קרה..." על כל חלון עדכון תוכנה שנפתח)
אם אתה מחפש כלי ייעודי עבור הטלויזיה שישב בסלון/חדר שינה/חדר אחר, סטרימר יתן לך את הערך הכי גבוה לכסף.
אבל ע"פ הכתיבה שלך, יותר מעניין אותך המחשב ופחות ההצגה לטלויזיה. (שזה בסדר גמור).
הדבר היחיד שאתה צריך להבין זה שאין את "המוצר המושלם", כזה שיתן את כל מה שאתה רוצה, ובמחיר שאתה רוצה
כאחד שיש לו מדיה סנטר בסלון (כבר מספר שנים), אני יכול לומר לך בפה מלא שאם כשבניתי אותו היה סטרימר עם תמיכה מלאה בעברית ויציב (כמו נניח הפופקורן היום) לא הייתי הולך על MC.
ד"א, בנושא פשטות הפעלה, אם אתה היחיד שמשתמש במערכת, אז כן, עכבר אלחוטי (שגם הוא לא תמיד נוח) יתן לך פתרון.
אם זו מערכת סלונית שאמורה לשרת את האשה/אמא או אנשים טכנופובים כאלו ואחרים, סטרימר יתן לך את הפתרון האולטימטיבי (בלי קריאות מהסלון של: "הרסתי משהו, בוא תראה מה קרה..." על כל חלון עדכון תוכנה שנפתח)
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

קיבלתי את מה שאתה אומר.OhadG כתב:השאלה היא מה אתה רוצה?
הדבר היחיד שאתה צריך להבין זה שאין את "המוצר המושלם", כזה שיתן את כל מה שאתה רוצה, ובמחיר שאתה רוצה.
אם זו מערכת סלונית שאמורה לשרת את האשה/אמא או אנשים טכנופובים כאלו ואחרים, סטרימר יתן לך את הפתרון האולטימטיבי (בלי קריאות מהסלון של: "הרסתי משהו, בוא תראה מה קרה..." על כל חלון עדכון תוכנה שנפתח)...
עכשיו רק נשאר לחכות ולראות איך ה Ion ייכנסו (אם בכלל) לזירה.
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

זה לא Ion....
Ion משולב בתוך ה NetBook כערכת שבבים.
בכל מקרה NetBook משולבי Ion כבר יצאו לשוק, כרגע לא חושב שנכנס עדיין לארץ.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי למכירה netbook עם ion.מסכם_עניין כתב:כבר היום יוצאים NetBook עם Ion, משמע כרטיס גראפי של Nvidia והרצת וידאו בלי שום בעיה עד 1080p.
יש איזה יתרון לקניית מזרימדיה או שהעידן של מזרימדיה הולך להיגמר ?...
הבנתי ש Lenovo S12 אמור לצאת מתישהו בקרוב אבל עדיין לא מצאתי אותו למכירה בשום מקום באינטרנט.
אתה יודע במקרה איזשהו נטבוק אחר שיש בו את הצ'יפסט המדובר?
Need more cowbell
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

Pavelz כתב:הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי למכירה netbook עם ion.מסכם_עניין כתב:כבר היום יוצאים NetBook עם Ion, משמע כרטיס גראפי של Nvidia והרצת וידאו בלי שום בעיה עד 1080p.
הבנתי ש Lenovo S12 אמור לצאת מתישהו בקרוב אבל עדיין לא מצאתי אותו למכירה בשום מקום באינטרנט.
אתה יודע במקרה איזשהו נטבוק אחר שיש בו את הצ'יפסט המדובר?...
Point of View Mobii ION 230 Netbook
Hp ו Dell הולכים להוציא Netbook מבוססי Ion ממש בימים אלו.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

לא מכיר את Point Of View. אחכה ליצרן יותר מוכר.מסכם_עניין כתב:Pavelz כתב:הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי למכירה netbook עם ion.מסכם_עניין כתב:כבר היום יוצאים NetBook עם Ion, משמע כרטיס גראפי של Nvidia והרצת וידאו בלי שום בעיה עד 1080p.
אתה יודע במקרה איזשהו נטבוק אחר שיש בו את הצ'יפסט המדובר?...
Point of View Mobii ION 230 Netbook
Hp ו Dell הולכים להוציא Netbook מבוססי Ion ממש בימים אלו....
מקווה שה ION הזה ישוחרר בקרוב ע"י איזה יצרן מוכר
Need more cowbell
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
איזה קישקושים.מסכם_עניין כתב:זה לא Ion....
בכל מקרה NetBook משולבי Ion כבר יצאו לשוק, כרגע לא חושב שנכנס עדיין לארץ....
אלו לוחות ITX עם מעבד אטום ו ION
ממליץ לך להיכנס שוב ללינק.
-
מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

כשלחצתי על הלינק מקודם הגעתי לכרטיס גראפי של nividia.zovirax כתב:איזה קישקושים.מסכם_עניין כתב:זה לא Ion....
ממליץ לך להיכנס שוב ללינק....
לא משנה, בכל אופן הלוחות הללו זה לא בשבילי - אני מחפש netbook ion עם הלוח שבלינק מורכב במסגרת ה netbook (הדגמים הללו עדיין לא הגיעו לארץ).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חבר מהאתר הזמין והלנובו S12 כבר נמצא אצל ההורים שלו
הוא הזמין ישר מהאתר בארה"ב - אבל חברים הביאו לו אותו משם.
מחשב זה העתיד, אבל מזרימדיה שולט בהווה
העיקר - אין תמיכה בפורמטים החדשים כרגע במחשב - לפחות לא במחיר נורמלי - ולא בהדלקת נורת הפענוח
למשתמש הפשוט יותר - הרבה יותר קל להסתדר עם מזרימדיה.
למשתמש מתוחכם - מחשב
הוא הזמין ישר מהאתר בארה"ב - אבל חברים הביאו לו אותו משם.
מחשב זה העתיד, אבל מזרימדיה שולט בהווה
העיקר - אין תמיכה בפורמטים החדשים כרגע במחשב - לפחות לא במחיר נורמלי - ולא בהדלקת נורת הפענוח
למשתמש הפשוט יותר - הרבה יותר קל להסתדר עם מזרימדיה.
למשתמש מתוחכם - מחשב
אני מכיר לפחות מוצר אחד שנמכר בארץ, מבוסס ION. סקירה עליו אמורה להתפרסם בקרוב.מסכם_עניין כתב:כשלחצתי על הלינק מקודם הגעתי לכרטיס גראפי של nividia.zovirax כתב:איזה קישקושים.מסכם_עניין כתב:זה לא Ion....
ממליץ לך להיכנס שוב ללינק....
לא משנה, בכל אופן הלוחות הללו זה לא בשבילי - אני מחפש netbook ion עם הלוח שבלינק מורכב במסגרת ה netbook (הדגמים הללו עדיין לא הגיעו לארץ)....
נערך לאחרונה על ידי Shed ב 20/08/2009 11:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
You are never fully dressed without a smile
- Pavelz
- חבר מביא חבר

אבל ה S12 עם ה ION עוד לא יצא...Itay_Pollak כתב:חבר מהאתר הזמין והלנובו S12 כבר נמצא אצל ההורים שלו
הוא הזמין ישר מהאתר בארה"ב - אבל חברים הביאו לו אותו משם....
הוא בטח קנה את הגרסה הישנה עם הצ'יפסט של אינטל..
Need more cowbell
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מסכים עם אוהד.
אהבתי!OhadG כתב:בלי קריאות מהסלון של: "הרסתי משהו, בוא תראה מה קרה..." על כל חלון עדכון תוכנה שנפתח...