DVB-T ב 7MC ומקלט לוויני - שאלות
שלום,
יש לי מקלט לוויני (שמחובר לצלחת של יס) מחברת KONKA דרכו אני קולט את חמשת הערוצים הישראלים ועוד METV ו RUSSIA TODAY ולפעמים יש לי בעיות של חוסר סיגנל. לכן אני מעוניין לעבור ל שידורים DTT החדשים.
1. האם אפשר לקלוט עם הממיר הלוויני הזה את שידורי ה DTT ? (אני מקווה שלא יצאתי מאפאן לגמרי בשאלה הזאת).
2. האם אפשר לקלוט ב DTT את שידורי METV ו RUSSIA TODAY? (נראה לי שלא).
3. האם יש דונגל DVB-T USB שהמדיה סנטר שב WIN7 תומך בו ושניתן לראות ערוצים דיגיטלים דרך ה 7MC?
יש לי מקלט לוויני (שמחובר לצלחת של יס) מחברת KONKA דרכו אני קולט את חמשת הערוצים הישראלים ועוד METV ו RUSSIA TODAY ולפעמים יש לי בעיות של חוסר סיגנל. לכן אני מעוניין לעבור ל שידורים DTT החדשים.
1. האם אפשר לקלוט עם הממיר הלוויני הזה את שידורי ה DTT ? (אני מקווה שלא יצאתי מאפאן לגמרי בשאלה הזאת).
2. האם אפשר לקלוט ב DTT את שידורי METV ו RUSSIA TODAY? (נראה לי שלא).
3. האם יש דונגל DVB-T USB שהמדיה סנטר שב WIN7 תומך בו ושניתן לראות ערוצים דיגיטלים דרך ה 7MC?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
1) לא.
2) לא.
3) מדיה סנטר תומכת ב DVB-T, אבל אין תמיכה עדיין בארץ. הסריקה האוטומטית לא מניבה שום תוצאה, ואין אפשרות להגדרה ידנית.
2) לא.
3) מדיה סנטר תומכת ב DVB-T, אבל אין תמיכה עדיין בארץ. הסריקה האוטומטית לא מניבה שום תוצאה, ואין אפשרות להגדרה ידנית.
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
ב 7MC יש תמיכה. ה Media Center סורקת וקולטת כשהיא מגיעה ל 50% סריקה לערך את חמשת הערוצים.TheCoolest כתב:1) לא.
2) לא.
3) מדיה סנטר תומכת ב DVB-T, אבל אין תמיכה עדיין בארץ. הסריקה האוטומטית לא מניבה שום תוצאה, ואין אפשרות להגדרה ידנית....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני עם 7 RC וזה לא מוצא לי את הערוצים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
יש מצב שהוסיפו את זה רק בגרסא הסופית. עכשיו בעיקרון נזכרתי שעל ה HTPC יש לי את 7077, שזה לא בדיוק RC.