glare & anti glare

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם ,אני השבוע בעזרת ה' קונה נייד , חיפשתי מפרט שיש לו מסך לא מבריק אך קימת ואין כאלו כיום בשוק ,לפחות לא במפרט ששווה קניה, עד כמה באמת מפריעה שיש מסך מבריק ? אני ניסיתי כמה ניידים ,אומנם זה נראה יותר יפה וצבעים יפים יותר ,אך השאלה העם זה נוח לקריא ? כי בעקרון הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים על מסך LCD נפרד ,
מה אתם אומרים ? ללכת על מבריק או לחפש בכל זאת מט ? הקטע המעצבן שברוב הניידים כלל לא כתוב עם המסך מבריק או לא , או לחפש מפרט קצת יותר חלש שיש לו מסך לא מבריק בקיצור השאלה בעם נוח לעבוד מול מסך כזה לזמן ממשוך יחסית ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אני אישית לא סובל מסכים מבריקים במחשבים אבל מסתדר מצויין עם הציפוי המבריק במסך הפלזמה בבית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

עקרונית בכל המקומות האפשרים בדקתי , יש אותו באופיס דיפו במפרט V6545 עם מעבד T6400 ,אמרו לי שהמסך של בכל הנידים של פוג'יטסו לא מבריק
אבל הם רוצים 4K עליו ,שבמפרט חזק יותר עם מסך מבריק אני קונה ב 3540 (מעבד P7350) ,אז ההטלבתות היא העם באמת כדי לשלם יותר בשביל מסך לא מבריק ומפרט פחות חזק ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #4 

אני עובד עם מסך מבריק בדסקטופ שלי (מסך NEC 90GX2) ומרוצה מכל רגע, אני חושב שלמרות ההשתקפות , שמתרגלים אליה לאחר זמן מה, זה שווה כיוון שההנאה מהתמונה היא גדולה מאוד. אז טיפה משתקף.. SO WHAT
לך על מבריק ותהנה מכל רגע

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78920
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

איכות התמונה של מסכים מבריקים היא טובה, אבל זה פשוט בלתי אפשרי לעבוד באיזור עם תאורה בוהקת (כמו כל משרד אופייני) ולכן אני לא מסוגל לרכוש מסכים עם זה.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

כמו שכתבתי מקודם הנייד יהיה לרוב בבית ויש לנו תאורה רגילה בבית ,אז אני מבין שזה לא יהיה כלכך נורה ? כן באמת הרבה יותר נעים לראות מבריק ,אבל בכל מקרה סרטים אני יראה ב LCD שתחבור ל נייד ,אז העם בכל זאת שווה לקנות נייד עם מפרט קצת יותר חלש אבל עם מסך לא מבריק ? מדובר בדגם הנ"ל V6545 ו V6545-3 :
http://www.amtel.co.il/product.asp?ProdID=437&CatID=63
http://www.amtel.co.il/product.asp?ProdID=392&CatID=63
* יש כמה תעויות שם ,אבל את ה דגם V6545-3 אני יכול לקנות ב 2540 ו ה דגם השני ב 3800 בערך וכננרה רק באופיס דיפו
כי רק להם יש אותו מפרט עם מסך לא מבריק , מה אתם אומרים ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

מישהוא ?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”