תוכנה לניהול ספריית וידאו
שלום לכולם,
כמו חלק מהאנשים כאן, אני משתמש קבוע ביוזנט. וכמו רוב (אני מניח) המשתמשים כאן גם אני רואה המון סדרות.
הבעיה שלי הייתה שכל קובץ שאתה מוריד מהיוזנט (אני משתמש בGRABIT) מגיע לתקיית DOWNLOADS, והשם מלא בג'יבריש (כמו הקידוד או הרליס גרופ שהעלה את הקובץ).
הבעיה שלי צצה כשהתחלתי לראות הרבה סדרות במקביל (מעל 5) וכל יום יומיים הייתי מוריד פרק, והיה צריך להעביר אותו לתקיה נפרדת לשנות את השם, בקיצור תהליך מציק.
ניסיתי לחפש תוכנה שתנהל את ספריית הוידאו שלי בצורה אוטומטית. אבל לא מצאתי.
למזלי, אני תוכניתן במקצוע, אז פשוט כתבתי אחת.
כרגע התוכנה עושה את הפעולות הבאות:
מעקב אחר מערכת ההפעלה (תקיות מוגדרות מראש) , ברגע שהתוכנה מזהה קובץ וידאו (לפי סיומת וגודל) היא משווה אותו מול רשימה של סדרות שהמשתמש מגדיר ומעבירה אותו לתקיה חדשה תוך כדי שינוי שם הקובץ לפי פורמט מוגדר מראש (שגם כמובן, ניתן לשינוי).
לדוגמה:
שם הקובץ "Entourage.S06E06.PROPER.HDTV.XviD-NoTV.avi" ורשמת את הסדרה ENTOURAGE ברשימה שלך,
התוכנה תזהה שמדובר בסדרה המדוברת, ולפי הגדרות מוגדרות מראש תשנה את שם הקובץ ל"Entourage - 606"
תעביר (או תיצור עותק) את הקובץ לתקיה המוגדרת.
אני מתכנן להוציא את התוכנה לשימוש חופשי (או אם אני אראה שהפיתוח יגזול יותר מידי זמן בתשלום סמלי - עד 5$)
השאלות שלי הן,
מה אתם כקהל היעד רוצים לראות בתוכנה?
האם קיימות תוכנות כאלו שאתם משתמשים (חינמיות או בתשלום)?
אני אישית לא מצאתי תוכנות כאלו ואני חושב שלכל אדם שמוריד תוכן מהאינטרנט יכול למצוא בה שימוש.
הערות והארות יתקבלו בברכה.
כמו חלק מהאנשים כאן, אני משתמש קבוע ביוזנט. וכמו רוב (אני מניח) המשתמשים כאן גם אני רואה המון סדרות.
הבעיה שלי הייתה שכל קובץ שאתה מוריד מהיוזנט (אני משתמש בGRABIT) מגיע לתקיית DOWNLOADS, והשם מלא בג'יבריש (כמו הקידוד או הרליס גרופ שהעלה את הקובץ).
הבעיה שלי צצה כשהתחלתי לראות הרבה סדרות במקביל (מעל 5) וכל יום יומיים הייתי מוריד פרק, והיה צריך להעביר אותו לתקיה נפרדת לשנות את השם, בקיצור תהליך מציק.
ניסיתי לחפש תוכנה שתנהל את ספריית הוידאו שלי בצורה אוטומטית. אבל לא מצאתי.
למזלי, אני תוכניתן במקצוע, אז פשוט כתבתי אחת.
כרגע התוכנה עושה את הפעולות הבאות:
מעקב אחר מערכת ההפעלה (תקיות מוגדרות מראש) , ברגע שהתוכנה מזהה קובץ וידאו (לפי סיומת וגודל) היא משווה אותו מול רשימה של סדרות שהמשתמש מגדיר ומעבירה אותו לתקיה חדשה תוך כדי שינוי שם הקובץ לפי פורמט מוגדר מראש (שגם כמובן, ניתן לשינוי).
לדוגמה:
שם הקובץ "Entourage.S06E06.PROPER.HDTV.XviD-NoTV.avi" ורשמת את הסדרה ENTOURAGE ברשימה שלך,
התוכנה תזהה שמדובר בסדרה המדוברת, ולפי הגדרות מוגדרות מראש תשנה את שם הקובץ ל"Entourage - 606"
תעביר (או תיצור עותק) את הקובץ לתקיה המוגדרת.
אני מתכנן להוציא את התוכנה לשימוש חופשי (או אם אני אראה שהפיתוח יגזול יותר מידי זמן בתשלום סמלי - עד 5$)
השאלות שלי הן,
מה אתם כקהל היעד רוצים לראות בתוכנה?
האם קיימות תוכנות כאלו שאתם משתמשים (חינמיות או בתשלום)?
אני אישית לא מצאתי תוכנות כאלו ואני חושב שלכל אדם שמוריד תוכן מהאינטרנט יכול למצוא בה שימוש.
הערות והארות יתקבלו בברכה.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אני מוריד וצופה בהמון סדרות, אבל לא ממש מפריע לי להעניק כמה שניות לצורך מספור ושינוי השם של הקובץ. אני חושב שתוכנה כזאת רק תבלבל אותי ואני אשכח מה כבר הורדתי ומה לא, על אחת כמה וכמה שאני לרוב משתמש בהורדות ישירות ואז גם ככה אני צריך לפתוח קובץ RAR.
אני דווקא מוצא את זה הרבה יותר קל לדעת מה הורדת ומה לא, כי במקום לחפש בערימה של קבצים.
אתה נכנס לתקייה של הסדרה שלך, ורואה מה הקובץ האחרון שם.
בקשר לRAR, הGRABIT עושה AUTO EXTRACT אז
למרות, שאני חושב שאפשר לישם את זה גם בתוך התוכנה שלי.
מצאתי אותה גם נוחה מאוד לשימוש בשילו עם המדיה סנטר, שבמקום תקיה אחת עם המון סדרות, תקיות מסודרות
לפי כל סדרה והרבה יותר קל למצוא פרקים מסויימים.
אתה נכנס לתקייה של הסדרה שלך, ורואה מה הקובץ האחרון שם.
בקשר לRAR, הGRABIT עושה AUTO EXTRACT אז
למרות, שאני חושב שאפשר לישם את זה גם בתוך התוכנה שלי.
מצאתי אותה גם נוחה מאוד לשימוש בשילו עם המדיה סנטר, שבמקום תקיה אחת עם המון סדרות, תקיות מסודרות
לפי כל סדרה והרבה יותר קל למצוא פרקים מסויימים.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כבר עכשיו יש לי תיקייה לכל סדרה.
לטעמי התוכנה הזאת תצטרך להיות מאד מתוחכמת כדי שאני אשתמש בה, היא תצטרך לפרוס את הRAR ולמחוק את הקבצים הישנים אחרי הפריסה, לזהות בדיוק באיזו סדרה ופרק מדובר, לשנות את השם ולהעביר את הקובץ לבד. ברגע שהיא תעשה רק חלק מזה כבר באותה מידה אני יכול לעשות את הכל לבד וזה יקח לי לא יותר מכמה שניות. בכל אופן זה לא משהו שאני רואה את עצמי משלם עבורו.
כל זה בלי שהזכרתי את עניין הסרטים שהיא לא פותרת ופתיחת קבצי RAR עם סיסמא.
לטעמי התוכנה הזאת תצטרך להיות מאד מתוחכמת כדי שאני אשתמש בה, היא תצטרך לפרוס את הRAR ולמחוק את הקבצים הישנים אחרי הפריסה, לזהות בדיוק באיזו סדרה ופרק מדובר, לשנות את השם ולהעביר את הקובץ לבד. ברגע שהיא תעשה רק חלק מזה כבר באותה מידה אני יכול לעשות את הכל לבד וזה יקח לי לא יותר מכמה שניות. בכל אופן זה לא משהו שאני רואה את עצמי משלם עבורו.
כל זה בלי שהזכרתי את עניין הסרטים שהיא לא פותרת ופתיחת קבצי RAR עם סיסמא.
זה בדיוק מה שהיא כן עושה, פתיחת RAR לא בדקתי אם אפשרי, אז אני גם לא יכול לענות לך על הסיסמא.sapir255 כתב:כבר עכשיו יש לי תיקייה לכל סדרה.
לזהות בדיוק באיזו סדרה ופרק מדובר, לשנות את השם ולהעביר את הקובץ לבד....
מחיקת הקבצים האחרים והתקייה זה עניין שטותי, אני פשוט מוחק מידי פעם את כל תקיית ההורדות אז לא הכנסתי את זה לתוכנה.
בקשר לסרטים, אין שום דרך לזהות קובץ שהוא סרט, מאשר הגודל שלו, שזה אפשרי, אבל אני לא חושב שזה יהיה כ"כ מדוייק, למרות ששווה לנסות.
אם יש לך דרך שתאפשר לתוכנה לזהות סרט (רק לפי שם קובץ וגודל).
ועניין התשלום הוא אופציונלי, אני כנראה אשחרר את התוכנה בחינם.