שאלה לגבי הרמקולים
יש לי הזדמנות לקנות את הרמקולים כולל סטנדים מקוריים ב-4K הרמקולים מאוד שמורים ועובדים פרפקט הבעייה שלי שלא תהיה לי האפשרות לשמוע אותם אצלי בבית או בבית המוכר (אצלו הם לא מחוברים ) השאלה היא האם כדאי לקנות אותם על סמך ביקורות בלבד? האם הם שווים את המחיר? האם הם יתאימו ל LX70 שיש לי? התדר הנמוך ממנו הוא מתחיל הוא 50 hz שאני מקווה מאוד שאת הבאסים הוא ישמיע כמו שצריך
חברים למי שיש את הרמקולים או יצא לו לשמוע שתפו אותי בניסיון שלכם בחוויה...
למען הסר הספק אין לי בעייה לרכוש רמקולים בתקציב יותר גדול למשל כמו המזו 6 שנשמע טוב אבל ההזדמנות הזאת נפלה לי פתאום היום ....
תודה רבה לכולם מראש
Sonus Faber Concertino
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
יש לי אותם בתור רמקולים אחוריים. גם אצלי הם מחוברים ל LX70.
בתור ניסוי חיברתי אותם גם בתור הקדמיים והם באמת לא נפלו מהרצפתיים שלי - סונוס פאבר גרנד פיאנו.
אם הסלון שלך הוא לא גדול מידי ומדפיים מתאימים לך לפי דעתי אתה תאהב את התוצאה. 4K כולל סטנדים זה מחיר טוב לדעתי.
אתה לא יכול לסכם איתו שתקח את הרמקולים אליך הביתה להתרשמות?
בתור ניסוי חיברתי אותם גם בתור הקדמיים והם באמת לא נפלו מהרצפתיים שלי - סונוס פאבר גרנד פיאנו.
אם הסלון שלך הוא לא גדול מידי ומדפיים מתאימים לך לפי דעתי אתה תאהב את התוצאה. 4K כולל סטנדים זה מחיר טוב לדעתי.
אתה לא יכול לסכם איתו שתקח את הרמקולים אליך הביתה להתרשמות?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Ergot שלום לך .Ergot כתב:שאלה לגבי הרמקולים
יש לי הזדמנות לקנות את הרמקולים כולל סטנדים מקוריים ב-4K הרמקולים מאוד שמורים ועובדים פרפקט הבעייה שלי שלא תהיה לי האפשרות לשמוע אותם אצלי בבית או בבית המוכר (אצלו הם לא מחוברים ) השאלה היא האם כדאי לקנות אותם על סמך ביקורות בלבד? האם הם שווים את המחיר? האם הם יתאימו ל LX70 שיש לי? התדר הנמוך ממנו הוא מתחיל הוא 50 hz שאני מקווה מאוד שאת הבאסים הוא ישמיע כמו שצריך
חברים למי שיש את הרמקולים או יצא לו לשמוע שתפו אותי בניסיון שלכם בחוויה...
למען הסר הספק אין לי בעייה לרכוש רמקולים בתקציב יותר גדול למשל כמו המזו 6 שנשמע טוב אבל ההזדמנות הזאת נפלה לי פתאום היום ....
תודה רבה לכולם מראש...
סונאס פאבר רמקולים מדהימים .
אבל תבדוק מה נקודת הפתיחה שלהם מול היכולת של המגבר וכמובן מול שאר הרמקולים המחוברים לפיוניר lx-70
פשוט שלא יהיה לך חוסר התאמה בין כל הרמקולים.
יש אפשרות לתאם נראה לי אבל אין לי דרך להביא אותם אליי אם אני יתרשם מהם אני יביא אותם אליי איכשהוא
הסלון שלי הוא לא גדול ומדפיים יתאימו לי אך יותר חשוב לי הסאונד לא משנה הגודל אם יהיה חסר לי באס ואני יצטרך להשלים גם סאב אז זאת תהיה בעייה תקציבית קטנה לזמן מה לכן חשוב לי רמקול שייתן לי גם באס מהנה בתור התחלה
לדוגמא , אני גם יוצר מוסיקה ויש לי בסטודיו את ה TRUTH B2031A של ברינגר והם נותנים לי באס מספיק טוב לאוזן ולחדר עבודה שלי
מה דעתכם על שילוב שלהם כאחוריים עם מזו 6 ?
הסלון שלי הוא לא גדול ומדפיים יתאימו לי אך יותר חשוב לי הסאונד לא משנה הגודל אם יהיה חסר לי באס ואני יצטרך להשלים גם סאב אז זאת תהיה בעייה תקציבית קטנה לזמן מה לכן חשוב לי רמקול שייתן לי גם באס מהנה בתור התחלה
לדוגמא , אני גם יוצר מוסיקה ויש לי בסטודיו את ה TRUTH B2031A של ברינגר והם נותנים לי באס מספיק טוב לאוזן ולחדר עבודה שלי
מה דעתכם על שילוב שלהם כאחוריים עם מזו 6 ?