Sonus Faber Concertino

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Ergot פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שאלה לגבי הרמקולים

יש לי הזדמנות לקנות את הרמקולים כולל סטנדים מקוריים ב-4K הרמקולים מאוד שמורים ועובדים פרפקט הבעייה שלי שלא תהיה לי האפשרות לשמוע אותם אצלי בבית או בבית המוכר (אצלו הם לא מחוברים ) השאלה היא האם כדאי לקנות אותם על סמך ביקורות בלבד? האם הם שווים את המחיר? האם הם יתאימו ל LX70 שיש לי? התדר הנמוך ממנו הוא מתחיל הוא 50 hz שאני מקווה מאוד שאת הבאסים הוא ישמיע כמו שצריך
חברים למי שיש את הרמקולים או יצא לו לשמוע שתפו אותי בניסיון שלכם בחוויה...
למען הסר הספק אין לי בעייה לרכוש רמקולים בתקציב יותר גדול למשל כמו המזו 6 שנשמע טוב אבל ההזדמנות הזאת נפלה לי פתאום היום ....
תודה רבה לכולם מראש

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #2 

יש לי אותם בתור רמקולים אחוריים. גם אצלי הם מחוברים ל LX70.
בתור ניסוי חיברתי אותם גם בתור הקדמיים והם באמת לא נפלו מהרצפתיים שלי - סונוס פאבר גרנד פיאנו.
אם הסלון שלך הוא לא גדול מידי ומדפיים מתאימים לך לפי דעתי אתה תאהב את התוצאה. 4K כולל סטנדים זה מחיר טוב לדעתי.

אתה לא יכול לסכם איתו שתקח את הרמקולים אליך הביתה להתרשמות?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

Ergot כתב:שאלה לגבי הרמקולים

יש לי הזדמנות לקנות את הרמקולים כולל סטנדים מקוריים ב-4K הרמקולים מאוד שמורים ועובדים פרפקט הבעייה שלי שלא תהיה לי האפשרות לשמוע אותם אצלי בבית או בבית המוכר (אצלו הם לא מחוברים ) השאלה היא האם כדאי לקנות אותם על סמך ביקורות בלבד? האם הם שווים את המחיר? האם הם יתאימו ל LX70 שיש לי? התדר הנמוך ממנו הוא מתחיל הוא 50 hz שאני מקווה מאוד שאת הבאסים הוא ישמיע כמו שצריך
חברים למי שיש את הרמקולים או יצא לו לשמוע שתפו אותי בניסיון שלכם בחוויה...
למען הסר הספק אין לי בעייה לרכוש רמקולים בתקציב יותר גדול למשל כמו המזו 6 שנשמע טוב אבל ההזדמנות הזאת נפלה לי פתאום היום ....
תודה רבה לכולם מראש
...
Ergot שלום לך .

סונאס פאבר רמקולים מדהימים .

אבל תבדוק מה נקודת הפתיחה שלהם מול היכולת של המגבר וכמובן מול שאר הרמקולים המחוברים לפיוניר lx-70

פשוט שלא יהיה לך חוסר התאמה בין כל הרמקולים.

Ergot פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

יש אפשרות לתאם נראה לי אבל אין לי דרך להביא אותם אליי אם אני יתרשם מהם אני יביא אותם אליי איכשהוא
הסלון שלי הוא לא גדול ומדפיים יתאימו לי אך יותר חשוב לי הסאונד לא משנה הגודל אם יהיה חסר לי באס ואני יצטרך להשלים גם סאב אז זאת תהיה בעייה תקציבית קטנה לזמן מה לכן חשוב לי רמקול שייתן לי גם באס מהנה בתור התחלה
לדוגמא , אני גם יוצר מוסיקה ויש לי בסטודיו את ה TRUTH B2031A של ברינגר והם נותנים לי באס מספיק טוב לאוזן ולחדר עבודה שלי
מה דעתכם על שילוב שלהם כאחוריים עם מזו 6 ?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”