מה דעתכם על הוספת אקולייזר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איך אפשר לפתור בעיות אקוסטיקה ע"י שדרג רמקולים\מגבר \מקורrobo7 כתב: אם יש לך בעיה באקוסטיקה תשקיע את הכסף בשיפור האקוסטיקה,
או שדרג רמקולים\מגבר \מקור....
ויטלי
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אני מהאסכולה שתומכת באיקווילייזר אם אכן מרגישים שזה משפר. פיתרון ביניים זול יחסית (מאוד זול) לעומת פתרון לטווח ארוך בשיפורים אקוסטיים. במצב הכי גרוע מעבירים אותו למצב FLAT או BYPASS.
לך על איקווילייזר ואם יש לך SPL METER ומקור סיגנל PINK/WHITE NOISE תוכל גם לכייל אותו כיול ראשוני טוב.
בהצלחה.
לך על איקווילייזר ואם יש לך SPL METER ומקור סיגנל PINK/WHITE NOISE תוכל גם לכייל אותו כיול ראשוני טוב.
בהצלחה.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
נכון.vitalyi כתב:איך אפשר לפתור בעיות אקוסטיקה ע"י שדרג רמקולים\מגבר \מקורrobo7 כתב: אם יש לך בעיה באקוסטיקה תשקיע את הכסף בשיפור האקוסטיקה,
או שדרג רמקולים\מגבר \מקור....? אם טיפול אקוסטי פסיבי אינו מתאפשר, קונים מערכת RC ...
...
העברית שלי לא משהו.
אם יש בעיה באקוסטיקה טפל בה.
אם לא, טפל בשאר.
אני מנחש שמדובר בכמה מאות שקלים בלבד.
מרטין , להזכירך : ...... "כל דבר לגופו"...?MartinHSabag כתב:אני חושב שהוא עלול להזיק יותר מלהועיל....
במשך שנים רבות הייתי בדעה שאקולייזר זה רע ודבר מיושן אשר מעוות את הצליל.אילפור כתב:partner11 כתב:שוקל להוסיף אקולייזר למגבר סטריאו, מה דעתכם?...
מה חסר לך כרגע / מפריע לך כרגע / מה הציפיות שלך ממה שאיקווילייזר יעשה במערכת?...
במקרה שמעתי אקולייזר מחובר לרמקולים כמו שלי בחנות בו קניתי את הרמקולים. האקולייזר ממש "פתח" סדרה נוספת של עומק וצלילים מה שמאד הפתיע אותי ואפילו די בילבל ביחס לדעה הקודמת שלי
אתה מאד אופטימיrobo7 כתב: אם יש בעיה באקוסטיקה טפל בה.
אם לא, טפל בשאר.
אני מנחש שמדובר בכמה מאות שקלים בלבד....
ויטלי
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
מכובדיי ברוב מוחץ גורסים ש - EQ רע ליהודים ...
ואני אומר יש ויש ...
אם אני ממש מרחיק לכת אז Avalon Design AD2077
http://www.avalondesign.com/eq2077.html
על אחד כזה אין מי שיגיד שהוא יכול "לקלקל" סאונד ...
הכל עניין של השקעה ...
ואם זאת הייתה הבחירה שלי (עם תקציב די אינסופי) הייתי קונה TC Electronic's EQ Station
ואני אומר יש ויש ...
אם אני ממש מרחיק לכת אז Avalon Design AD2077
http://www.avalondesign.com/eq2077.html
על אחד כזה אין מי שיגיד שהוא יכול "לקלקל" סאונד ...
הכל עניין של השקעה ...
ואם זאת הייתה הבחירה שלי (עם תקציב די אינסופי) הייתי קונה TC Electronic's EQ Station
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
תרגום רש"י
למי שלא הצליח להבין את דברי, פעמיים.vitalyi כתב:אתה מאד אופטימיrobo7 כתב: אם יש בעיה באקוסטיקה טפל בה.
אם לא, טפל בשאר.
אני מנחש שמדובר בכמה מאות שקלים בלבד..... טיפול אקטיבי (RC) יעלה בין 2K לבין 17K (תלוי ברמת המערכת), טיפול פסיבי עלול לעלות אף יותר...
...
פותח השרשור לא פרט מה התקציב.
אני משער שמדובר בתקציב של כמה מאות שקלים.
* מקווה שתצליח להבין הפעם.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
הגזמת בגדול.vitalyi כתב:אתה מאד אופטימיrobo7 כתב: אם יש בעיה באקוסטיקה טפל בה.
אם לא, טפל בשאר.
אני מנחש שמדובר בכמה מאות שקלים בלבד..... טיפול אקטיבי (RC) יעלה בין 2K לבין 17K (תלוי ברמת המערכת), טיפול פסיבי עלול לעלות אף יותר...
...
טיפול אקוסטי פסיבי מקיף לסלון שלי עלה בסביבות 3,000 ₪, כאשר הפריט היקר ביותר הוא הווילון.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
אני התכוונתי לטיפול אקוסטי אמיתי ולא למשחק של "כאילו" כמו תליית וילון או פריסת שטיח (שאומנם משפרים את המצב אבל לא פוטרים את בעיות הגלים העומדים וההתאבכויות). ביקר אצלי מומחה לאקוסטיקה (מומחה מעולה) - טיפול אקוסטי פסיבי (שגם נראה אסטטי) בחדר שלי היה מסתכם ביותר מ-20K (לא הלכתי על זה כי אשתי לא אישרה שינוים בסלוןJoshua_G כתב: הגזמת בגדול.
טיפול אקוסטי פסיבי מקיף לסלון שלי עלה בסביבות 3,000 ₪, כאשר הפריט היקר ביותר הוא הווילון....
ויטלי
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
איקווילייזר בפירוש פתרון טוב מאוד לחסרי תקציב. חוץ מזה לא כל העולם הוא אודיופילים פדנטים שיעקמו את כל הסביבה שתתאים למערכת במקום לעקם מעט את המערכת שתתאים לסביבה. אנחנו בסך הכל בני אדם וחיים בסביבה משותפת לעוד כמה אנשים. החיים הם פשרה וכך צריך להתייחס אליהם.
לך על איקווילייזר - המפתחות בפנים ואתה תרגיש שינוי, האמן לי מתוך ניסיון.
לך על איקווילייזר - המפתחות בפנים ואתה תרגיש שינוי, האמן לי מתוך ניסיון.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!